Карлово и Сопот с вълнение чакат Коледното настроение

• 10 794
  • 239
  •   1
Отговори
# 120
понеже сме на вълна дарение и разбрах,че всеки има дрехи за даруване можем да съберем дрехи по захабени естественно или който каквито иска за нашето родилно.Ако знаете като родих с какво ми обличаха бебока.Пълна скръб.Оше тогава ги попитах дали приемат дрехи те казаха,че няма да откажат.
Преди два месеца го обсъждахме с бебешорката и тя бе навита,но трябва да съберем повечко.Аз съм заделила една чанта за новородено  с такива които няма да ги носи никой от моите близки.Понеже обичам да ги пазя и да си върват по наследство:).Имам сестра и зълва така че по запазените ги оствям на тях:)
ДАНО НЕ СЪМ МНОГО ДОСДАНА С ТЕЗИ ДАРЕНИЯ:)

# 121
  • Карлово
Петя, аз също имам посъбрани за отделението, ама пусти мързел, все забравям да ги занеса като ходя на консултация.

# 122
Да се запиша и аз от доста време не съм писал но редовно ви чета.
Каузата за тризнаците е много добра, а за дрешки и за родилното не е лоша. Аз когато родих Ванеса в много хубави дрешки я обличаха и още от тогава си мисля да заделя дрехи и да дам на Маринова да ги остави в отделението.
 petiufa не мисля, че си досадна с тези неща според мен е доста добра идеята   Peace

# 123
Леле кво стана бе хора,амо то можело да се пише в този форум.Браво за идеите и даренията.Аз  дрехи за тризнаците не мога да дам,защото нямам,но за парички и мен включете.Да за отделението имаме от Марти  и Вальо.Ами ще ви следя и видим как ще се развият нещата и как ще събираме парите.Мимчо,какво ви имаше?Как сте?Усетихме липсата ви,мина ми през ума ,че нещо сте болни,ама чак до Пловдив.Чао и лека нощ,че Мари е много неспокойна напоследък и отиваме да се гушкаме baby_neutral

# 124
еййййййй Вище какво открихх

http://serv204.en.prizee.com/index.php?nc=a67f648&lg=1
за повече подробностии

http
 ://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357231.0

# 125
  • Карлово
ох, кой се е зарибил по форума...ха, честито Mr. Green

# 126
  • на пистата
тъжна съм Cryне искам да остарявам,а на всичкото отгоре съм и болна

и специално за.....той знае кой

# 127
  • Карлово
Я мини почерпи и тук!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357689.new#new

# 128
Ели,честит рожден ден  bouquetМного здраве,любов и сбъднати пожелания Hug

# 129
 Здравейте мамчета! Радвам се, че ви откривам в отлично настроение и празнично въодушевление! И тук да честитя рождения ден на Ели, и предвид факта, че не обитавам често виртуалното пространство, да избързам да пожелая на всички:
" Много весели празници, преизпълнени с топлина сърца и една година, преливаща от любов!"

# 130
 Hugвсичко най и тук мило приятелче Hug
 Mr. GreenСалатката е върховна барабар с пещерската Party

# 131
еЙЙЙЙ мамита да знаете -КОЙТО ИСКА ДА ДАДЕ ПАРИЦИ ЗА КАУЗАТА МОЖЕ ДА ГИ ПРЕДАДЕ НА БЕБЕШОРА--ЖЕНИ.Тя е на работа в магазина за подаръци-(под фото Обрейков)
Решихме го така понеже времето е кофти и малко са тези с които можем да се срешнем пък всеки ще обикаля на покупки и ще има възможност да стигне до Жени.
Париците се събират до събота(включително) и тя ще ви очаква Simple Smile)))))) Peace

# 132
честит рожден ден на намейка!много здраве и късмет!
ние вече сме добре.изпратиха ни  по спешност за  операция а се оказа възпаление на ухото.много се измъчихме,но важното че мина

# 133
Честит рожден ден Ели и тук! Много здраве и любов ти желая.
Ха кой ли пи на форумското предколедно парти ракиица и хапва същата салата, ааа сетих се ..... Grinning

Малеее тези доктори могат да те побъркат, добре че сте добре Миме, че толкова малки и операции.

# 134
  • на пистата
 newsm59 на ренида е винаги така усмихнато и лъчезарно дете,от здраве и късмет да не се оттърве.
тутка да ти е жива и здрава и много да те слуша

Общи условия

Активация на акаунт