Карлово и Сопот с вълнение чакат Коледното настроение

• 10 790
  • 239
  •   1
Отговори
# 135
Честита рожденичка на мама Тутти, нека да расте здраво и весело дете, многооооо безгрижно и палаво детство и желаем!
Поздрави от Марти и Вальо!
  bouquet

# 136
http://www.boutiquetoocute.com/Butterfly%20Cake.jpg

bouquetда поздравя и аз малката рожденничка!
желая и весело и безгрижно детствооо!!!!!

# 137
  • Карлово
Честит рожден ден на Рени! Да расте здрава и щастлива!

# 138
Ренка Честит рожден ден !!!Много здраве от нас и усмихнато детство!!!!!  bouquet

# 139
Честит рожден ден на Рени със  закъснение  bouquet EmbarassedМного радости и щастливо детство пожелавам Hug

# 140
Aз пак със закъснение влизам ,ама ще ме прощавате ,нали Embarassed PraynigБлагодаря за пожеланията-то такава галимация беше ,че  крак не подвих вчера bigdance2 Tada
Ели,аз наживо те поздравих,но и тук да пожелая-здраве,щастие  и обич!  bouquet
Хубави празници на всички!  bouquet

# 141
Честит рожден ден на Ели и на  Рени на Тути на патерица  Blush.Аз нали съм работарка и нямам много време за компа и за това съм със закъснение,ама сори.Живи и здрави бъдете,  bouquet мили дами.Бъдете здрави,весели ,игриви Wink,красиви и неповторими Heart Eyes.  паричките са в мен и предстоят да бъдат дадени на Петя и така нататък.

# 142
  • на пистата
а каква сумичка се събра  newsm78

# 143
Ами...мисля към 60 лв от карловските мами,ако Петя няма някой лев още събран,а Сопот май са с 90 лв или нещо такова Peace

# 144
Здравейте
Да се включа в Поздравите с малко закъснение
На всички Празнуващи пожелавам много здраве, щастие и късмет в живота   bouquet
Относно паричките  Сопотската група  успяхме да съберем 90 лв. Лично благодаря на всички които се включиха (знам, че някой четат тук и пишат)  Hug

# 145
Привет на всички!!!! Паричките които успяхме да съберм бяха 170лв. newsm44

Предадох ги на мама Мими newsm51 newsm51 от сърце от всички нас!!!

Смятам,че ще успее да купи памперсчета  newsm30  и млекце на малките сладури   Misc Baby Bottle

Каузата е испълнена newsm10

# 146
Пожелавам на всички една незабравима КОЛЕДА с много подаръци под елхата  за всички от сърце а пък за Новата Година ще тропнем по едно хорце newsm68 !!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИИИ!!!!! balloon balloon balloon smile3521

# 147
ХАЙДЕ ДА МИ ВИДИТЕ И ВИЕ ДРУЖКИ ЕЛХИЧКАТА Money  Simple Smile))))))))0
МОЛЯЯЯ ВИИИИИИИИ:)))) bowuu

http://elha.dechica.com/?name=petiufa

# 148
ААААААААААА  newsm78  newsm78 newsm78  НЕЗНАЕХ,ЧЕ НЕМОГА ДА СИ НАПРАВЯ РЕКЛАМКА УУУУУФФФФФФФ

# 149
ААААААААААА  newsm78  newsm78 newsm78  НЕЗНАЕХ,ЧЕ НЕМОГА ДА СИ НАПРАВЯ РЕКЛАМКА УУУУУФФФФФФФ
така ли и защо ,къв е проблема ежедневно във форума се праскат много линкове от къде ли не

Общи условия

Активация на акаунт