Лекарите в Пазарджик - 3

• 54 742
  • 327
  •   1
Отговори
# 135
Уф, кофти...

И аз със малката ми беше кофти бременност- работих седнала до 6-я месец, имах си контракции почти до края- много ми тежеше и понеже нямам здрави коремни мускули, имах чувството, че едва я нося. Тичах и по каката, то си искаше разходките детето Simple Smile
Родих месец по-рано, дадоха ми я чак на петия ден, че била "незреличка" Twisted Evil, дрън-дрън  2600 си беше екстра за седмицата, та много зор и притеснения, ама пък сега е такова коте, спинка и се смее само, почти нямаме колики, нощем спи откакто се е родила, възнаградиха ме май за мъките,пу-пу Laughing

# 136
Ох и тук ще се вмъкна аз съм твърдо за нормалного раждане макар ,че при първото раждане такъв зор брах 2 дни ,че си видях цялата рода не се отказах от нормалното раждане и родих Божидар по естествен път точно за 15 минути.След един час след това бях ток и жици и станах веднага,а с първото какво страшно беше Sad

# 137
Всичко свързано с раждането трябва да е въпрос на личен избор и някой да ми казва АЗ как да родя - да го  Whistling
Писала съм и в други теми коментиращи начина на раждане...
Ще го повторя - акъл , съвет, мнение кое раждане е по-по-най може да изкаже само човек родил и по двата начина  Peace

# 138
Гери, абсолютно подкрепям това, че всеки има право на избор - това как ще родя си е личен избор и как не - след като съм чакала детето си години наред, защо да му причиня това, да се мъчи докато се ражда, а не да я извадят розовка и хубавка, без да се мъчи!
Ване, на теб бих казала, че шапка свалям на АГ "Селена" затова, че ако е много преди термин, не искат да рискуват живота на бебето, защото ДА нямат неонатология, която да може да поеме преждевременно родени бебета. Според теб това не е ли много по-добре, отколкото да те залъгват, че всичко ще е наред? Да, пристрастна съм, но за пореден път се повтарям, че раждането ми именно в тази болница беше най-невероятното изживяване в живота ми!!!

# 139
Гери никой не ти казва как да раждаш това е личен избор за всеки,но нали затова е форума всеки има право да си изкаже мнението той как предпочита без някой веднага да го напада Hug

# 140
  • Някъде тук
Здравейте, имам един въпрос към вас, не съм от Пазарджик, но имам проблем със цикъла ми, препоръчайте ми добър гинеколог в Пазарджик, защото последно когато идвах на преглед в Пазарджик бях при Д-р Шопова, тя работи в Държавната поликлиника (не съм сигурна, че още се води така  Embarassed), но тя май приема в петък, а ми трябва спешно за понеделник.
Четох добри отзиви за Д-р Радослав Попов, къде работи той и кога приема?
Praynig

# 141
Писах ти на лични. Peace

# 142
Относно АГ спец.много съм доволна от др.Корсемов.От педиатрите-др.Данчев и др.Спиридонова.

# 143
Подкрепям с две ръце за д-р Корсемов...той ми излекув вторичният стерилитет...ако не беше той, едва ли щях да имам втората лентичка в подписа си, а за д-р Данчев, мога да кажа, че наистина  е професионалист.Дъщеря ми само при него я водех, като беше малка.Тогава беше на кабинет в Хигия и беше само платено, сега съм му изгубила дирите  newsm78 къде приема и дали работи с касата?

# 144
Данчев не работи с касата.До преди половин година,приемаше в къщата си,или в детското.Зависи дали е на работа ,или не.Хубавото е ,че винаги е на разположение,дори посреднощ.И Спиридонова беше страхотен лекар,за съжаление вече,не.Превърнаха си хуманната професия ,в чист бизнес,а парите заслепяват ,и затварят и очи ,и усти.Когато работеше в старата Хигия,сина ми беше,един от първите пациенти.Нито един път не сбърка с лечението и диагнозата.Сега с дъщеря ми ,нещата са коренно различни

# 145
Честит двоен празник на ак.Катя Антонова от МБАЛ Пазарджик

Да продължава да е все така всеотдайна в професията си и търпелива баба   bouquet

# 146
  • Пазарджик
Честит празник на д-р Радослав Попов !!!
Благодаря за грижите и вниманието, за това, че доведохте до успешен финал моята бременност и помогнахте да се роди моя син!!! Бъдете жив и здрав, все така добър Човек и всеотдаен Лекар и професионалист !

Честит празник на ак. Катя Антонова !!!

Кате, още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко!
Да си жива  издрава да помагаш още дълги години както за своето внуче /пожелавам да има още  Grinning /, така и на другите бебенца и техните майки!

# 147
Искам да споделя за отвратителните лекари които работят във ВТОРО ДЕТСКО ОТДЕЛЕНИЕ гр. Пазарджик. Няма по зли хора на тоя свят. Сблъсках се с тях на 31 декември когато детето ми получи фебрилен гърч. Искам да Ви кажа че тези хора нямат души нямат сърца нищо. Взеха ми детето което на 1г и 8 м и казха че в интензивното не пускат родители Излязох навънка и не спирах да плача, след 1 час отивам на вратта и питам една от персонала как е детето ми какво става какво му правят с какво го лекуват и отговите на всички до края на дения бяха - В ПОЧИВНИ ДНИ СВЕДЕНИЯ НЕ ДАВАМЕ. Как може на една майка която плаче на вратата и пита как е детето и и какво става да отговаряш по този нечовешки начин. Детето ми в интензивен сектор е вързано за ръцете и краката и не може да мръдне. Питам аз кой определя правилата в болницата и кой дава право да връзват децата и да остават без родител???? И защо никой не дава информация в ПОЧИВЕН ДЕН Нима за болеста и за майките има почивен ден??? Навсякъде ли в болниците това е практика? А след това за престоя ми там който беше 7 дневен няма да ви казвам за каква грубост става въпрос
Боже , та това са деца.....
Ако някой знае в другите детски  отделения в другите болници как е нека ми пише
За изживяния ми ужас мога още много да пиша но ще ви оттегча сигурно
Лек ден и ви желая само ЗДРАВЕ

# 148
Здравейте, момичета. Имате ли впечатления от работата на д-р Савова - ендокринолог? Работи в МЦ "Вива".

# 149
Честит професионален празник на д-р Радослав Попов и ак. Екатерина Антонова!
Благодаря ви за всичко!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт