Лекарите в Пазарджик - 3

• 54 691
  • 327
  •   2
Отговори
# 90
   КАК ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ?
1. Ако сте регистриран потребител - определено мнението ви ще тежи повече. Хората вече ще ви знаят, може би дори и ще сте имали лични контакти по клубни сбирки например.
2. Направете го без емоции, без квалификации, без предположения. Опишете случая от вашата гледна точка. Достатъчно подробно.
3. Ако пишете име - напишете и вашето. Ако нямате смелост да напишете името си - по- добре не пишете името на човека, от когото се оплаквате.     Емоциите не правят аргументите ви по-тежки - само водят до повече емоции.
    Ако някой иска да свърши работа, а не просто да тегли една дълга - има съд, има комисия по лекарска етика, има преса, ама пак казвам - има съд, а той може да действа двупосочно - например обидата или злепоставянето, или клеветата са престъпления според наказателния кодекс и има наказания.

За похвалите правила и ограничения няма.  Laughing  Дай боже да са повече от оплакванията!!! Peace

От няколко страници все се каня да копирам/цитирам първият постинг от темата.
Щеше ми се да ви дам и един линк....но засега ще се въздържа
Сблъсквайки се с безумщини и безочливи и нагли "гости" във форума, счетох за нужно да споделя и повторя тези думи от първият постинг в темата  Peace

# 91
Мъдро решение! Peace

# 92
Къде тези гости? CloseДайте ги насам #Cussing out

# 93
Момичета дайте телефона на Гинева.Ади се дави и не спи,аз мисля че е от хремата,но не е лошо да я преслуша и пулмолог.Телефона от поста на Нелина е невалиден

# 94
Пали, къде работи Гинева?
Хм, видях, че мари е ходила при нея. Адреса е в държавната болница.

# 95
в белодробния.имам позната си води детето при нея,и е много доволна.обаче е на работа ,а визитката на Гинева била в дома и

# 96
Цитат
Аз имах късмета да попадна на един такъв Човек и Доктор - Чолаков, който без да ме познава и без каквито и да е връзки или "пари под масата" се грижеше за мен през цялата ми бременност, вдъхваше ми спокойствие, кураж и вяра в самата себе си, когато се е налагало едва ли не за ръка ме е водил до кабинета на друг специалист, както и накрая я доведе до успешен край - раждането на Александър. Дано има повече Хора и Доктори като него !!!
Все едно аз съм го писала И с мен с отнесе по-същия начин

# 97
  • Между два свята...
Когато описвах случая около моето раждане бях повлияна от много емоции и за съжаление съм объркала името на един от лекарите присъствали на раждането  - лекарят беше д-р Георгиев, а не д-р Антонов, за което се извинявам Embarassed Sad

# 98
то и аз ,все прекръствам Попов,на Пенев Blush Laughing

# 99
Здравейте момичета,с опаснос да ви писна,тук ще ви разкажа какво точно се случи с мен.
След 6 месеца опити,юни успях да забременея,отидох в Св.Екатерина на 4астен преглед при д.Видев,думите му бяха "тук плува някой",отнесе се много добре и човечно с мен и мъйа ми,дори ми каза,че може да следи бременноста ми,но неработил със здравната каса.И така излезнахме от кабинета щастливи и на другата седмица се записах на ЖК при д.Кирянова.СЛед първия преглед ми каза да не се радвам много,защото невиждала плод в зародишната торба да ида след 15 дена.Как ги изживяхме тия 15 дена ние си знаем.На следващия преглед всичко бе6е ок,7 месеца нямах ниакви проблеми,имало е дни в който забравях че съм бременна,дори не ми тежеше.Пражих си изследвания кръв и урина,всичко наред,после пак  германо-българския център и за токсоплазмоза,захар,крувна група,спин-всичко нормално!И така до началото на декември,забелзязах отоци по глезените и ръцете,а след няколко дни и лицето.на 27.12 отидох за да ми продължат болничния и да ми видят отоците.На смяна беше д.Шопова,измери ми кръвното 150/100 и каза че неможе да ме пусна да си ида и ме прати на 2 етаж в генекологията.Там една акушерка чу тоновете на бебето и ми взе кръв и урина.СЛед това ме пратиха на интернист,прегледа ме ,направи ми кардиограма и каза,че всичко е наред имам лека невралгия.после ме пратиха на очен...очното дъно-всичко наред.прибраха ме пак в генекологията и ми сложиха система за кръвното тече 10 часа,след това сложиха и втора и трета...на другия ден към обяд ме пратиха на ехограф на бъбреците...жената там ми каза,няма запушване,няма претискане-пак всичко наред...прибрах се в отделението,сложиха ми катетър,за който не ми се говори,че като се сетя и ми се реве...и пак на системи...повече кръвно невдигнах...
На сутринта доиде д.Петкова и каза на майка и на мен,4е на 1 литър урина съм губела 5 грама кръвна плазма...започнаха да ми преливат и плазма
Всяка сутрин и ве4ер слушаха тоновете на бебка и ме уверяваха че за нея няма нищо опасно.
На следващия ден,дойде д.Шопов-нефролог преслуша ме,премери ми кръвното...всичко наред,а мен продулжаваха да ме помпят с разни банки и системи...Дадоха ми да пия допегит и ми предписаха и майка купи флебодия.и така изкарах и Нова Година сама в болницата...с рев...На 1,2 и3 вече всички изследвания ми бяха много добри!След обяд на 03.01 акушерката ме викна да 4уем тоновете и...думите и бяха...долавам много слаби тонове.Обади се на д.Стоянов да дойде,нали е главен завеждащ...и с нея слязохме  предродилното и там ме слушаха на 2 апарата,още една акушерка и д.Атев и те чуха леки тонове...дойде д.Стоянов и думите му бяха:За мен това не са тонове,тялото колабира! От там ме заведоха на друг апарат за да чуят сърдечна дейност,Стоянов каза..няма,по коридорите щях да припадна от рев и мъка...молех се бебка да се издаде че е жива,че е спала...от там на ехограф..."нищо невиждам,много е мътен,дееба и счупения ехограф"...На въпроса ми какво става,на кой да се обадя,отговора беше:"бебето е мъртво,сега трябва да спасим тебе,няма на кой да се обаждаш".Вкараха ме в пред родилното и ми слойиха система...помня че в 19:00 Атев дойде при мен и каза"дано всичко мине бързо",после дойде Стоянов и ми сложи някакво хапче отдолу и си тръгна...След това почти нищо непомня...сутринта ме събудиха,абоката излязал и ми надул дясната ръка и така ме беше преспал,че някаква ромка раждала до мен,а дори не съм я чула.д.Петкова ми сложи нова система и отново хапче отдолу и започна велико чакане...в 18:00 станах и се разходих 15 мин из родилното,в 18:30 започнаха адските болки...нечовешки...молех Бог да ме вземе само и само да не боли,да си ида с моята бебка...Д.Атев дойде на смяна и като ме видя се хвана за главата"още си тук и не си родила ли?"...в 22:00 ме качиха на магарето и от първия напън бебка излезе.Думите на Атев и акушерката бяха"Няма виновни.Двапъти оплетена пъпна връв около врата"...тази нощ,още 2 момичета родиха...но тяхните бебчета изплакаха... Cry  Cry  Cry ...след 2 4аса на магарето ме ка4иха пак в Генекологията,пуснаха мъжа ми и майка за малко,след това заспах...на сутринта ми дадоха хап4е за спиране на кърма Бромокриптин...и така на 07.01 ме изписаха...без никой да ми каже у нас какво трябва да пия,до кога ще се чистя...гледаха да се оттърват от мен по най бързия на4ин...
От цялата работа само д.Попов мина и каза,мислех да го вада секцио...даже те бях планувал...
За д.Кирянова няма да коментирам...дори недойде да ме види след раждането...и телефона не си вдига...
Извинявам се за дългия пост,но така май олекна още повече!

# 100
Даниелка, толкова съжалявам!...Знам, че каквото и да ти кажа, просто в случая няма значение. Думите ми няма да намалят болката ти. Всички ни боли за теб! Писах и в твоята тема, ако имаш нужда просто да поговориш с някой, за да ти олекне, насреща съм! Hug Hug Hug

За д-р Кирянова няма да коментирам...дори не дойде да ме види след раждането...и телефона не си вдига...

Shocked Нямам думи...Защо го прави???

# 101
Момичета дайте телефона на Гинева.Ади се дави и не спи,аз мисля че е от хремата,но не е лошо да я преслуша и пулмолог.Телефона от поста на Нелина е невалиден

Съжалявам, Пали! Нямам го телефона на д-р Гинева.
    Надявам се вече да си го намерила. Hug

# 102
Най НЕдоумявам как тези гадове са те накарали часове след като е установено положението, да те карат да раждаш нормално....колко по бързо и не травмиращо щеше да е с пълна упойка да то направят секцио...

И 150/100 не е фатално високо кръвно....имам близка която ражда с над 200 кръвно....друга , която през цялата бременост беше с над 160, но пиеше някакви хапчета и ден няма престой в болница - и двете сега си гушкат децата...

Една от причините да ходя до Пловдив на консултация, е защото съм се сблъквала с безхаберието и прехвърлянето на отговорност в ПЗ болниците...

# 103
бяхме при Гинева.диагноза -целогодишен алергичен ринит Tiredдоста тежка форма ,за 5 годишно дете.и многото и неадекватно лечение ,при куп некадърници,само е утежнило положението

# 104
Със сигурност е нещо, което е лекувано неадекватно! Sad
Дано се оправи детенцето!
Не знам как ще ти прозвучи, ама моят син имаше месец и половина сополи, които от нищо не минаваха, накрая го заведох във Велинград - точно сега в най-големия студ - и гледах да е повече навън на въздух, на третия ден сополите изчезнаха. Може да си внушавам и наивно да вярвам,че въздухът помогна, но ...

Общи условия

Активация на акаунт