Лекарите в Пазарджик - 3

• 54 699
  • 327
  •   1
Отговори
# 105
съвсем реално ми звучи.в София ,една ушолошка Laughingми каза ,детето на въздух,и най-големия студ е по полезен от затворено помещение.каза че живеем близо до Родопите и трябва да се възползваме максимално от въздуха там.при всеки удобен момент ,да се качваме в планината,и да правим резки промени на климата-море-планина Peace

# 106
Нелина,за съжаление всичко е вярно,даже изпуснах да ви каже,че ми измъкнаха и рамото и ми разместиха костиците на китката,но това е бледа картина пред всичко останало....

# 107
Да, Пали!
Резките температурни разлики и промяната на климата много добре се торазяват на децата.
Абсолютно съм против детето да седи затворено вътре като е студено.
Опитайте ако имате възможност да отидете на планина дори за няколко дни. Hug

Даниелка ooooh!Как така са ти  ooooh!изкълчили ръката?

# 108
  • Между два свята...
Аз също съм за каляването на детето. Моето боледуваше всеки месец заради "прекалени грижи" - преобличане след всяко изпотяване, стайна температура 25 градуса, навличане с дебели дрехи, топлене на водата до 3 годишна възраст независимо от сезона. Всяка зима карахме пневмонии, антибиоци, инжекции. Преди една година сложих край на всичко това. Спрях преобличанията и загряване на водата. Водя я на море през юни  и там от сутрин 8.00 вечер до 20.00 кара по една лятна рокличка и ходи боса. И в най-големия студ е навън - играе колкото поиска. И въпреки, че бях много против бабините илачи разбрах, че помагат. Сополките вече няколко пъти ги лекуваме, като мажа челото с ракия и мас - и учудващо тя самата проявява желание за тези "процедури".
Е, вярно е, че и пораснахме

# 109
Гери, не са искали секцио за Дани, защото по презумпция едно секцио води до второ, за застраховка на лекарите, а и около 5 години не трябва после да забременява. Май толкова беше newsm78

# 110
EEE, муцунка, няма такова нещо - най-много 2 години има през операция и и има и друго - КОГАТО ПЛОДЪТ/при дълго безплодие/ Е ЦЕНЕН ИЛИ ЗАСТРАШЕН, СЕКЦИОТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Peace

Как ще жалят жената, при положение , че губят бебето?

# 111
може, може. Просто съм чувала нещо, ама и аз не помня какво.
Ама четох и че Стоянов е казал, че бебето колабира... защо тогава  не са направили секцио, толкова ли много време им трябва за подготовка

Между другото, най-вероятно ще се окажеш права за обривите от новия модел на слийп енд плей.
Ползвахме един пакет, но на новия има разлика, има някакви дупчици по него, явно уж за повече въздух. Появиха се пъпчици, но от три дни сме с него и сега ще следя дали не е от претопляне Twisted Evil

# 112
Danielkka  и тук една голяма  Hug
Да си призная това е и една от причините да не раждам в Пазарджик. След секцио минимум 2 години и можеш да имам второ детенце на мен поне така ми казаха  Wink
Яна защо влизаш като гост  newsm78

# 113
  • Между два свята...
Наистина в медицината се случват фатални неща. Но е трудно да приемеш факта, че едно момиче което е 10 дни  "под лекарско наблюдение"  загубва детето си по такъв нелеп начин...
И за съжаление ще продължават да се случват такива неща, защото в България няма осъден лекар, няма апаратура, няма пари...няма  гражданско общество, защото всеки си мисли, че на него не може да му се случи  нищо лошо. Sad

# 114
Наистина в медицината се случват фатални неща. Но е трудно да приемеш факта, че едно момиче което е 10 дни  "под лекарско наблюдение"  загубва детето си по такъв нелеп начин...
И за съжаление ще продължават да се случват такива неща, защото в България няма осъден лекар, няма апаратура, няма пари...няма  гражданско общество, защото всеки си мисли, че на него не може да му се случи  нищо лошо. Sad

Подкрепям те напълно. И даже не просто ми е трудно да приема, макар че познавам Дани само от тук, ами въобще не мога да го приема... Cry Знам колко съм жалостива и ако щете вярвайте, напоследък като гледам моето бебе все си я представям... и ми се плаче ли плаче, и си плача ли плача. Даже ми понамаля кърмата Sad
Днес казах и на мъжа ми, той- нищо че е толкова вдаден в работата, видях, че очите му се овлажниха и мълча доста време...

# 115

И в другата тема, и в тази ще напиша, че това НЯМА апаратура, няма пари, вече не върви! #Cussing out
Има, има, момичета, въпросът е кой как използва нещата, кой как работи и променил ли си е мисленето от тогава, когато НЯМАШЕ нищо!  Защото преди 6-7 години се оправдаваха с мизерията и липсата на пари, а сега?

тед, ползвам понякога комп на мъжа ми, че моя нещо забива

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 17:50 от Луда Яна

# 116
Нелина,за съжаление всичко е вярно

Дани, аз не съм се съмнявала в истинността на твоето твърдение... Hug

Ужасно права си!

# 117
Няма как човек да не се съгласи с тези думи! Но е много жалко........

...... а и около 5 години не трябва после да забременява.
..... няма такова нещо - най-много 2 години има през операция........
.... След секцио минимум 2 години и можеш да имам второ детенце........

От изказванията ви личи разликата в компетентността на лекарите. След като родих със секцио Стефко като "ЦЕНЕН" плод, д-р Даскалов ме увери, че знае какво прави и че след 6 месеца мога да забременея и родя без проблем.
Същите митове битуват и за забременяването след ранен (до 12 г.с.) спонтанен аборт - трябвало да се изчакат 6 месеца. Когато имах такъв в 11 г.с., д-р Даскалов ме увери след кюртажа, че, ако всичко е наред с възстановяването и хистологията, още на първия месец след спонтанна менструация можем отново да започнем да "бебеправим". Повярвах на думите му и точно на този първи месец забременях със Стефко.

# 118
  • Между два свята...
Гери, не са искали секцио за Дани, защото по презумпция едно секцио води до второ, за застраховка на лекарите, а и около 5 години не трябва после да забременява. Май толкова беше newsm78
Едно секцио води до второ - така ли? и кой го казва? А едно "нормално" раждане като моето до какво води? Това, което преживях е една от причините да не си и помисля за второ дете.
Много пъти съм се опитвала да намеря оправдание за отношението на лекарите към мен, търсела съм вина и в себе си, но случая с Даниелка ми даде отговорите.
Моят случай е нищо в сравнение с това, което описва Даниелка - затова се прекланям пред нейното благородство и сила.

# 119
     Аз също мисля, че не винаги едно секцио води след себe си второ. Peace Просто зависи първото секцио по какви показания е правено. Peace
 Но пък е истина, че по-често след секцио следва второ секцио, отколкото раждане по нормален път...

А едно "нормално" раждане като моето до какво води?

А "нормално" като моето пък до какво ли ще доведе? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 22:22 от Nellina

Общи условия

Активация на акаунт