Фотография - 30-та тема

• 32 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 150
  • Анкх-Морпорк
ей ! Ометох целия шоколад от кухнята заради вас! Сега детето като каже искам, ще го пратя при вас за курубий!
Joy Хахаха, и аз досега четох темата с кофичка шоколад и лъжица....... то не е човешко бе хора!
Все едно съм в готварския!

# 151
  • София
ей ! Ометох целия шоколад от кухнята заради вас! Сега детето като каже искам, ще го пратя при вас за курубий!
Joy Хахаха, и аз досега четох темата с кофичка шоколад и лъжица....... то не е човешко бе хора!
Все едно съм в готварския!

Така, така, аз пък набивам карамелизирани пуканки   hahaha Joy

Кали, целувки на Кайо и бързо да се оправя  Hug

Лоис,  Heart Eyes Ще се пробвам на твоята рецепта (първата), пък ако стане нещо може и втората  Grinning

# 152
Ох, нямате срам  #Cussing out
Отивам да правя меденки

Лоис, тя хубаво питата и спота не се скъпи, ама нали трябва да ги сложа на студийна светкавица за 600-700 лв. Пък човек като си купи една то си трябват и две  Joy Joy
Дядо Коледа нали ми донесе апарат през октомври, боя се че сега ще мине със сива карта, дистанционно или някой филтър

От това което аз съм видяла, нито на Вечерница, нито на Калина са чак такива разрушители  Mr. Green 

# 153
Рали, има и от 200 бе. Бюджетни решения, така да се каже.  Grinning
Леле, като ви слушам как опустошавате килерите, няма нищо да пускам днес....повече  Mr. Green
отивам в готварския да си задоволявам ексхибиционизма  Whistling

# 154
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ама вие верно на готварски го обърнахте Crossing Arms. Нито ви чета, нито снимките ви гледам- така да знаете Crossing Arms
Рали, последно с кои снимки реши да участваш?
Лоис, май питаше за светването - от прозореца е светлината. Цялата стая оставих бяла (помните ли, че имах чуденки за стените на детската стая), паркета също е бял (почти). Всички от серията са ми малко недоекспонирани - предполагам апарата се е объркал от бялата стена, та пипнах доста в левълс Peace

Ето още една муцунина

# 155
  • в гората
Хм, късно прочетох за меденките на Джули, вече направих една доза в събота. И аз се подлъгах по хвалбите....  Не снимах щото с украсата съм адски зле Mr. Green.

Муцуна, страшен е сина ти!

Калина, бързо излекувай нашия адаш Кайо - още днес!

Lois, готово за 10ти! Party

# 156
Ама наистина сте ужасни Joy Принудихте ме да забъркам шоколадов мус Joy

http://www.flickr.com/photos/apoklistika/3077272687/
А най- ужасното от цялата история е, че просто го забърках Crazy Твърдо съм решила да си сваля и последните кила до нова година, та от хубавия мус нищо няма да намажа Crossing Arms

# 157
Предполагам последните ми за годината есенни снимки(все пак декември започна)

# 158
Tемата отишла на втора страница, а  такива  красоти има пуснати във фликр, слагайте и тука, аз поне винаги първо тука  гледам.

Дабъл, страхоти последни  есенни снимки!
Лоис, много ме отчайваш момиче, дъщеря ми днес на вечеря каза, ех да можеше и ти да готвиш такива работи като на картинките  Embarassed

# 159
фрида са я баннали заради големия размер на аватара Sad

# 160
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ми че тя Фрида май си каза, че ще получи бан заради тоз аватар - що се прави на революционер, ми не си го намали Овреме Mr. Green
И сега за колко време ще е този бан?!
Кайо добре ли е вече, чакам снимка 36.5 С Peace

# 161
Да, Кайо е добре, още вчера му мина. той се беше разболял, за да не ходя на работа, и като си останах у дома веднага му мина. хитрец е той. аз снощи си махнах аватара, че не ми се занимава.

# 162
Отново много благодаря! Връщам се да изчета всичко, че много пишете  Grinning и ще взема решение. После ще ви чета и ще се уча, докато се престраша да пусна нещо.  Simple Smile

# 163
Може ли някой да ми препоръча удобна фото-чанта? Дали ще има в Пловдив някъде - Фотопавилион, да кажем?

# 164
Мише, колко камери и обективи имаш? колко голяма чанта ти трябва? за носене, или за снимане? за носене има удобни раници, не знам обаче до колко е удобно да се снима с нея, в смисъл, ако искаш да си сменяш обекивите докато снимаш на пазара в маракеш.
Малена имаше такава, харесваше си я, ок 100 лв май бяха.
аз си взех една от технополис, рали има същата, адски неудобна.

Общи условия

Активация на акаунт