Фотография - 30-та тема

• 32 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 165
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&base=1&catalo … nal#slides-pane-1 - тази е моята.

Събира  D80 + 3 обектива, супер удобна ми е, гледам че я има налична в Пловдив.

Рали, тук е дистанционното урааааа, отивам да си го взема следобяд от пощата и после се надявам да показвам резултати  Mr. Green

# 166
Не знам и аз какво искам  Mr. Green Представям си я като чанта, за едно тяло и два обектива + кабелаци и зарядни. Ще отида да загледам тогава; тази на Джази изглежда добре.

Някой да ми покаже неудобната?  Sunglasses

# 167
още един глас за раниците - удобна ми е и за смяна на обективи
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=23&pr … nal#slides-pane-1
http://products.lowepro.com/product/SlingShot-2000AW,2035.htm
http://vidego.productvideocast.com/player.php?p=t8353j52
малена ми я препоръча и съм супер доволна
добре че си я взех по-голяма, ако ще взимаш в бъдеще обективи го предвиди Wink

# 168
E, и видео има  Laughing Писах на дядо Коледа. Мерси!

# 169
# 170
Абсолютно е по-скъпо в БГ всичко вече; намирам тази раничка за 45 лири - а в Англия не е кой знае колко евтино...Другата, на Джази, за 19 лири.

Благодаря bouquet; сори за оспамването; дано да е полезно и за някой друг.

# 171
Абсолютно е по-скъпо в БГ всичко вече; намирам тази раничка за 45 лири - а в Англия не е кой знае колко евтино...Другата, на Джази, за 19 лири.

Благодаря bouquet; сори за оспамването; дано да е полезно и за някой друг.

все пак това е женски форум. приказки за шопинг никога не могат да минат за спам.

# 172
Да, добре, че е безработната жена да започне разговор за шопинг.

Някой не е ли сготвил нещо днес?

Ако няма нищо друго, отивайте във Фликър да видите сладуранската снимка на Сара с желирани мечки!

Хайде, и една линка на една финландка, която снима много на сняг (захаросани са - ама аз сега такива харесвам, все детски фотографи гледам):
http://www.ajatonjoki.com/wordpress/index.php/2008/11/26/before-the-snow-melts/

# 173
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Харесаха ми тези захаросани, снежни снимчици - и аз си падам Laughing

За раниците- имам като на Слави, но по- малкия модел. Удобна е много (нали съм само с един убиктиФ) Peace
Иначе преди с Ник имах ей таз http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=23&ba … nal#slides-pane-0 - тя също беше удобна, ама за по- голямо тяло не става Naughty

# 174
  • София
Да кажа и аз за чантите. Ако ти се налага да носиш тяло + 1-2 обектива + разни други джаджи - каквато и да е чанта според мен не става. Ще си докараш болки в гърба  Confused Аз все още разнасям всичко това в ето тази чанта, но направо се изкривих. Скоро ще си взема раница (предполагам, предложената от Слави и Малена). Моята я взех, понеже прилича на обикновена дамска чанта и не бие на очи, но определено не ми покрива нуждите нито като удобство, нито като вместимост. Не я препоръчвам.

# 175
Съгласна съм за чантите - ако моята я натъпча с всичките ми скъпоценности - тежичка ми идва и ми се ще раница  Mr. Green
Т.е. ако сложа хапарата + 2 обектива допълнително и кабеляци и зарядно - определено ми тежи на едното рамо и често сменям.

Снежните снимчици и на мен много ми допаднаха, харесвам и аз захаросанко  Heart Eyes

Мерси за предложенията за редакция на бебчето, редактирах и качих някои от другите снимки Simple Smile

Калинке, нали ти питаше къде съм го снимала и как съм го излъгала бебето да се прозява?
Снимах в тях, много светъл апартамент, имах късмет, че беше облачно и светлината беше перфектна за портрети.
Прекарахме около 2-3 часа заедно, така че бебешорът си мина през всичките фази и дейности на 3 месечните бебоци  Joy спа, яде, смя се, прозява се и пак заспа. Имах възможност да снимам всичко това и така го хванах с прозявката.

# 176
  • София
Момичета, извинявайте, че така се намесва Hug. Сигурно, ако се порзровя в старите ви теми, ще намеря отговор Embarassed
Напоследък много се дразня от качеството на снимките, които правя със сапунерката ми /Сони, 6 МР/. Размечтала съм се за нов апарат. Но искам, ако купувам, да е наистина нещо хубаво и качествено и да има възможност да му се добавят обективи и други неща /извинявам се, но не съм на ти с фотографията/, ако задълбоча интереса си. Каква цена ориентировъчно да очаквам и бихте ли могли да ми препоръчате нещо конкретно.
Предварително ви благодаря  bouquet

# 177
да използвам докато тече приказка за шопинг - някой може ли да ми налее малко здрав разум в главата  Rolling Eyes
яви ми се една идея, дето не знам колко е здравословна...
както знаете, снимам с най-стария Оли на света, и му е дошло време да се пенсионира...  естествено, гледаме по-нагоре, нали така. (отбелязвам, че имам 4 обектива зуико, които са ми много скъпи и на душата и на джоба...) На пазара е абсолютно проф. тяло Е 3, което в момента в компл. със светкавица нам ква върви за 3К. До тук добре, обаче Оли анонсира среден клас тяло -Е30, което има всички качества на Е3,  плюс още разни панделки, няма само влагозащита такава, чака се да излезе януари, ще струва сигурно към 2 и нещо....Отбелязвам, че много го искам.
Обаче!  Много искам по-светъл обектив от моя 50/2, Оли такъв няма... от вчера ми е влязла една муха в главата, че трябва да си купя Канон 40Д с 50/1.4.... ама си искам и Е 30 то! Кажете полудявам ли, или какво. Искам някой вместо мене да реши бе.  Вчера в базара на ФФ имаше едно 40Д за 1100пари, като видях, че се е продало, направо ми се обърна сърцето ви казвам.
Моля ви се бе хора, дайте малко акъл, че ще си загубя съня.

# 178
Решавам - грабвай Канона - заради обектива.
Щом Оли нямат такъв - не виждам какво му мислиш толкова.

Е, верно е, че ще ти трябва малко време да свикнеш с новата система, ама това да ти е проблема  Mr. Green

# 179
Лекси - в началото на тази тема и в края на предишната имаше доста отговори; в момента, като за първи ДЛСР, погледни Canon 450d, също един комплект на Олимпус бяха споменали момичетата, и съответния Никон - май D90, също и за едно Сони Алфа се говореше. Не е много четене, а имаше добри доводи, и от Никонския и от Канонския лагер  Mr. Green

Лоис - и аз решавам, гледкай пак за едно 40Д  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт