Фотография - 30-та тема

• 32 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 300
Честит рожден ден на Малена и от мен, желая й прекрасен празник и чакаме снимки с торта Hug Mr. Green

# 301
Честит рожден ден на малката къдрокоска! Мама да и прави по-често прекрасни снимки!  bouquet

Мацки, помагайте. Три пъти подред чипа ми прави номера. Снимам в роу и половината кадри след това като ги копирам на компа, не мога да ги отворя. Ни с Лайтрум, ни с Фотошоп. Имам една програма за ресторация, обаче и с нея не става номера. Ще се пукна от яд, защото точно днес направих страхотни кадри (хем ги прегледах преди това на дисплея).

# 302
  • в сърцето на един мъж...
Веч, ти с какво снимаше? За моя никон има една програма за трансфер на снимки и в нея има за прехвърляне на формата. Аз така си ги оправях последния път.

# 303
'Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.'  Mr. Green от сутринта съм запоствала

ЧРД на малката принцеса  Hug да расте все така чаровна и красива, а мама да я снима по-често  Mr. Green

Мацки благодаря за мненията, много ми помогнахте. идеята се оказа ужасна за изпълнение, не е за моите възможности Sad за сега се получава това, но се чудя заслужава ли си въобще усилията

не намирам и подходящи текстури. Да знаете друг сайт освен девянта?

Tandoori неприятна работа, видях че е за ФД тела, но както ти казах не съм много в час с канонските тела. дали ще стане замяна?

Веч с NX пробва ли?

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 14:15 от Slavi

# 304
Честит Рожден Ден на малката ни рожденичка, Малена! Пожелавам и живот изпълнен с радости  bouquet

Слави, тази снимка стои много добре с текстура, но точно тази, на мен ми се струва неподходяща. Това заскреженото си го представях по-нежно по кожата. Така ми изглежда като белези от изгаряния, но все пак не я виждам в голям размер и не мога да преценя добре
  Heart Eyes

# 305
Слави, намирам само демо версии. Имаш ли сериен номер? Срам голям кат никонско чедо, ама го нямах досега инсталиран Embarassed ooooh!
Защо не го оставиш леко в цвят? Губи се прозрачността която предполагам търсиш. Или поне на мен ми се иска да стои леко прозрачно. ПРобвай с тоз кадър на Двойно със сметана, стига да ти разреши.
Две неща от малкото, които успях да спася днес  Twisted Evil

Приемам всякакви критики.

# 306
Слави, аз пък бях разбрала, че ще замразяваш косата, не кожата? Не ми харесва тази текстура, много са едри шарките и наистина стои като белези. И всъщност си много красива на тази снимка, че да се окепазяваш така.  Mr. Green Я сложи някоя по-нежна текстура!

Malenna
, благодаря ти много за комплимента, двойно по-ценен е за мен, защото си човек, чието чувство за естетика е близо до моето. Позрави на малката рожденичка и да я нацелуваш по всички бузи.

# 307
Хаха мда поомазах се  Flutter кърпеж от около 10 текстури и нито една подходяща. всъщност си го представям като фин скреж - нещо подобно като текстура Веч да ти се намира изчистен кадър
заповядай NX http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=capture+NX& … =0&incldead=1
коментирах те във фликър

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 15:25 от Slavi

# 308
Честит рожден ден на Малена!!!

Калина, ах Калина, защо не питах по-рано!!! ooooh! Чак сега като каза включих какво е ФД  ooooh! Sad
Сега ще пробвам да го връщам и да вземам нов, да му се не види.... Sad

Слави, имаш ли Корел Фото Есеншълс? АКо има, там има страхотни неща, които биха ти свършили работа.  Peace

# 309
Току-що видях нещо, от което си глътнах езика от изненада!
Ревърс ринг за Канон ЕФ струва над 500$ #Crazy Да му се не види.... Sad И какво да правя сега... newsm78

Сигурно аз съм малоумна, ама каква е логиката ревърс ринга да е 500$ след като един макро обектив е 300-400? newsm78

# 310
а не може да бъде, тук в павилиоана е 25лв
мерсаж за програмчето -сега го дръпнах

# 311
АМи и аз това се чудя, пред очите ми е, Канон ЕФ ревърс ринг за 500$... newsm78

Тука намерих някакъв Канон Ревърс ринг за ЕОС, това дали ще ми свърши работа? newsm78
http://cgi.ebay.co.uk/52-mm-52mm-Reverse-Macro-Adapter-for-Canon … 39%3A1|240%3A1318

# 312
Tandoori пише:

Compatible for:

For all 52mm filter size lens to all Canon EOS mount DSLR / SLR

би трябвало да става.

# 313
  • Анкх-Морпорк
Amber, да ти е жив и здрав юнакът! Да расте добър, умен и хубав и много да те радва!

Малена, честит рожден ден на малката госпожица! Да е винаги засмяна и щастлива!

Slavi, това стои като космато. Ако слагаш скреж по кожата, нека да е бял и да стои като захаросано, както снимат замръзнали шипки и подобни, аз така си го представих, когато описа, че ще правиш нещо замръзнало.

# 314
Слави, направих опит за текстура от тоя кадър, прати ми един мейл да ти пусна файла.
Понеже съм упорита като магаре на мост, повторих сесията следобеда. Благодаря на мъжа ми за търпението. Heart Eyes

Приемам забележки.

Общи условия

Активация на акаунт