Фотография - 30-та тема

• 32 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 480
Калино моме, как я свърши тая магария? Направо ми се скъса сърцето. Дано да успеят да спасят много %%%%.
За фликър - зависи как ги качваш. Дали ползваш техния софтуер или само даунлоудваш. Аз в началото ги качвах без софтуера им и са си в оригиналния размер. После със софтуера аз определям колко да е големия размер (имат 3 опции вътре). Точно сега прегледах първите снимки, които бяха 2 седмици скрити, докато си направя про.

# 481
О Калина, как се счупи?
Физически или вирус?

Дано го оправят. За Фликр не знам, защото ги качвам малки.
Исках да ви питам преди време или ли начин да се видими малки за другите, но за мен да ги пази големи?

Еси, честито на патерица

# 482
мерси Вечи... ами в началото без техния софтуер, послесъс, но не ми дава опции, направо си ги ъплоудва, понеже съмс безплатен акаунт. това е някакъв краен резервен вариант.
а иначе как.. катурнах диска докато работеше ....

# 483
ох писах писах и всичко ми изчезна така че на бързо, два въпроса:

Някаква специлна леща ли ми трябва за да снимам макро, след сума ти безуспешни опити реших че лещата ми не е подходяща, но може и в мен да е проблема де..

Вечерница, много красиви снимки, може ли да ми кажеш какво използваш за фон?

Калина, стискам палци да ти възстановят снимките Praynig

мерси за идеята с буркана, нищо не хванах но пак ще пробвам някой път Peace

За белият баланс http://www.youtube.com/watch?v=bq3yzTPb1Ng

# 484
Гаргамелчо, за лещата прегледай назад в тази тема или в предната покрай питанка на Тандури коментирахме точно различните варианти за снимане на макро.
За фон ползвах един опънат бял чаршаф зад децата. Някой ден ще снимам сет оф да видите каква комедия е при мен. Joy В случая ги бях качила на шкафа за повиване, за да не се дупя аз на земята Mr. Green

# 485
  • в гората
Калина, съчувствам ти искрено. Сега разрових фликр и видях, че снимки, които съм качила преди про акаунта си, сега се отварят в голям размер... така че явно работи. Иначе там където си качила снимките за печат на книжката, не ги ли пазиш? Те би трябвало да ги пазят, ако искаш да поръчаш пак. Не можеш ли от там да свалиш?

# 486
много ви благодаря   Hug
Жена, пазя самите страници на книгата, но са малки и йпег.
аз все пак тая надежда да възстановят инфо, понеже до някъде се отваря (Слава богу, не сме изгубили всички серии на ну погоди !!!  #Cussing out #2gunfire Twisted Evil smile3511 newsm48 smile3514 и системните файлове за фотошоп, представете си !!!)
след нова година ще го оправят и разхвърлят.  Praynig Praynig Praynig

фридка каза , че са тук по празниците и ще се види с нас Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 22:17 от Калинa

# 487
Калинa, моите най-искрени съболезнования за загубената информация.  spoko Аз съм пострадвала 2 пъти. Единият път зловещо.  Sad И мъжът ми един път. (Аз водя в резултата.  Joy) И за това решихме да прехвърлим отговорността на друг.  Wink Купихме си ънлимитед хостинг за малко пари и вече 2 години си гледаме рахътлъка както се казва. Там правим бек-ъпс. Ако се интересуваш, мога да ти пиша на лична коя е фирмата, за да не ми се карат за реклама.

Дано успееш да възстановиш част поне.  Peace Пожелавам ти много нови незабравими моменти, които да снимаш. photo

# 488
здравейте от мене, бях леко за малко извън мрежата, но не и за дълго, ха ха.
Калина, стискам палци да ти свестят диска.
И аз се интересувам от хостинг, макар че съм с про акаунт. Все си мисля, че така човек се обвързва завинаги, обаче. Инак освен да си изтриеш профила, не виждам как можеш да се разделиш с акаунта си един ден.
Нещо несвързано ми тече мисълта май  hahaha
Аз също съм в Сф по празниците, така че съм авейлъбъл за всякакви срещи.

Ами, черпя по едно хлебче, че стига толкова сладкиши сме яли, ще станем много дебели  Twisted Evil

рецепта

# 489
Калинa, моите най-искрени съболезнования за загубената информация.  spoko Аз съм пострадвала 2 пъти. Единият път зловещо.  Sad И мъжът ми един път. (Аз водя в резултата.  Joy) И за това решихме да прехвърлим отговорността на друг.  Wink Купихме си ънлимитед хостинг за малко пари и вече 2 години си гледаме рахътлъка както се казва. Там правим бек-ъпс. Ако се интересуваш, мога да ти пиша на лична коя е фирмата, за да не ми се карат за реклама.

Дано успееш да възстановиш част поне.  Peace Пожелавам ти много нови незабравими моменти, които да снимаш. photo

пиши тук, че всички ни интересува.
има няма, и все някой изпищява. аз май също за втори път Joy

# 490
Калина! Стискам силно палци да спасят - 2 пъти съм горяла и сега всичко ми е онлайн фрий (но идеята на Кюбит е супер, защото не съм отчела факта, какви нечовешки количества файлове се събират с подобен апарат!)

За баланса ( не се смейте силно!) - понеже нямах сива карта ползвах вместо това една много подходяща светло сива повърхност на таблото на колата, която за капак беше равномерно осветена от мъглата, в която карахме  Crazy Учудващо е, че дори една снимка стана...

...сега ще се упражня да лепна 2 кадъра от магазина с много шведски знаменца (поне като замисъл)  ooooh!

A това долу се получава при опити да се снима на силно слънце, само сенките на предметите приличат на нещо...

# 491
# 492
О, Хапке! Тоз си го видяла наживо! Йе-йе-йе!
Гледах преди седмица репортаж точно за него по един наш канал. Жесток Joy

# 493
И в гръб го имам!!!

Имаше много силно слънце и дълбоки сенки от околните сгради и съм го поизпържила, ама понеже е "убавец", рекох да го покажа  Mr. Green

Какво разпраяха на репортажа? Как се изтепват момите да се снимат с него?!

# 494
хапке, не е лош.... кво не му харесваш на момчето?! много си придирчива.
сега ако фрида беше тука... ех... как щеше да ни нашока репите Joy

мацки, някоя от вас няма ли да си идва скоро от щатите? търся някой да ми донесе/транспортира/ един обектив?

Общи условия

Активация на акаунт