Фотография - 30-та тема

• 32 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 330
Пропуснала съм страхотни новини и красиви творения!  Grinning

Честито на Амбър второ съкровище! Да им е жив и здрав!  Heart Eyes

Честито на прекрасната Маленка! Чуден рожден ден!   bouquet

Слави, много ми хареса снимката с ръката. Сега като чета, така и не успях да видя какво си пробвала със замръзнала текстура, жалко.

Моби, страхотна Ивайла в парка. Харесва ми и с кроп, и без кроп. Две различни емоции и истории.  Grinning Приказни цветове!

Вечи, задобряваш доста с бебешките фотосесии!  Wink

Апо, и аз като теб съм бавничко се развивам.  Mr. GreenКогато понаучиш нещо за светкавицата, би ли споделила?  Flutter  Mr. Green

Хич не ми стига време за нищо на мен. Не снимам, ако снимам - не качвам, почти не разглеждам снимки, не коментирам...Само липса на време. Дано по празниците ми остане време и за фотография.  Rolling Eyes

# 331
Слави и аз  не можах да видя опита ти с онази снимка, може ли пак да покажеш?

Фрий,  аз се примирих, че не съм продуктивна, гледам хората качват всеки ден, аз и да съм снимала повечето пъти не го харесвам, гледам, че от дъжд на вятър вадя някоя свястна снимка и си казах еми тва е,  такова ми е темпото, за светкавица съм на светлинни години, нито ми е ясно, нито виждам как ще ми се изЯсни, като на един курс не мога да ида даже....

Веч и аз  мисля, че фокусът ти си е дошъл:)))

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 22:34 от Jaly

# 332
Честита рожба на Амбър! Да ви е жива и здрава!   bouquet
Честит рожден ден и на Маленка! bdbaloni

Ние пък си имаме нова шапка  Mr. Green

# 333
хахха Калинче да вкараш една блага дума на мъжо за новия ми период, понеже е в потрес  Mr. Green горкия на доста се нагледа (по-откачените не ги показвам ..... за сега)
Първият опит го изтрих - текстурите не ставаха, та не е за гледане Embarassed последно оставих тази версия

Tandoori чакаме да се похвалиш... ааа и за светкавиците да споделиш впечатления. не разбрах само с дистанционното как става номера?

Jaly, фрее споко  Hug след непродуктивен период следва денонощно вдъхновение  Mr. Green почивайте докато можете  Wink както идват и празници - няма да се отървете от муза и време за снимки

Веч да те похваля за бебешката серия -отбелязваш сериозен напредък, светлината и контрастите ме кефят

# 334
Много ви благодаря:)
Вече сме си вкъщи Simple Smile

# 335
Амбър, чакаме снимки Hug
Аз да се запиша с малко манджи Mr. Green

http://www.flickr.com/photos/apoklistika/3102093783/

И на Лоис кантучините, но видоизменени и наречени диетични Joy

http://www.flickr.com/photos/apoklistika/3102938846/

# 336
Девойки, един организационен въпрос:
Ако си купя камера от Германия, и обектив евентуално, как стои въпросът с гаранцията? За Канон става въпрос. Да не се наложи, не дай боже, да я пращам в немско на сервиз?

Ей, Апо, как ме радваш! Кое им направи диетично, я сподели, може и в блога!

# 337
Лоис, моята камера я купих от Германия (ама пентакс), в магазина казаха, че й важи гаранцията, ама честно казано не ми се е налагало да проверявам дали наистина важи.
На кантучините им смених захарта с подсладител, а брашното го смених с 150гр овесени трици, около 200гр интегрално брашно и около 30-40гр царевично нишесте. Честно казано мислех, че ще е пълен провал, защото няма нищо общо с тесто, заради триците си стои като една каша, която не може да се оформи, затова ги пекох на съвсем къси парченца, не като твоите красиви Mr. Green
А тъй като подслаждам със сорбитол, който не е много сладък, сложих им допълнително и малко сушени боровинки, освен ядките.
За моя изненада след първоначалният шок от вида на "тестото" се оказаха доста вкусни Joy
Не е като да са съвсем диетични, ама намалих калориите на оригиналната рецепта, доколкото е възможно Mr. Green
П.п. Ти ме вдъхнови и обмислям да направя един блог с диетични рецепти, едва ли ще е толкова красив като твоя, ама колкото да си записвам някъде измишльотините Mr. Green

# 338
Лоис, не знам как е с Канона, но за Никон няма значение откъде е купена камерата или обектива - обслужват в местния сервиз. Ако е по същия начин, значи би трябвало да можеш да го носиш за поправка в българския канонски сервиз.
Тези сайтове, където гледаш, се занимават само с продажба на такава техника онлайн и доставят до всяка точка на Германия.

Искам да ви благодаря на всички за мненията защо са ми кофти снимките преди тестовете. Имах май нужда пак от ритник по задника  hahaha
И да благодаря за комплиментите за последните кадри. Нямаше да са такива, ако не сте вие! Hug

# 339
  • Sofia
...............
Искам да подаря на мъжа си хубави снимки на децата ни (на 18 месеца и 6 години)за коледа/нова година/както успея.........

Благодаря ви предварително!

Предполагам, че само ще си навлека възмущение, че продължавам да упорствам, обаче много се надявах на някакъв отговор. Но или нямате наистина никаква идея, или изобщо не забелязахте въпроса ми...  Rolling Eyes така че втори последен опит     Embarassed

# 340
...............
Искам да подаря на мъжа си хубави снимки на децата ни (на 18 месеца и 6 години)за коледа/нова година/както успея.........

Благодаря ви предварително!

Предполагам, че само ще си навлека възмущение, че продължавам да упорствам, обаче много се надявах на някакъв отговор. Но или нямате наистина никаква идея, или изобщо не забелязахте въпроса ми...  Rolling Eyes така че втори последен опит     Embarassed

Искаш някой да ги снима ли?
Ще ти ги снимаме, няма проблеми. Hug
Имаш ли представа какви снимки искаш? това е доста важно.

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 10:00 от Калинa

# 341
Девойки, благодаря за отговорите. Май за сега ще ми се размине доставката от немско обаче...младежът се връща по-рано от очакваното, та... Ще се оглеждам из базара на тоя етап. Ако видите някоя прилична оферта, свикайте.

mds
, много общо ти е поставен въпроса. студийни снимки, снимки навън или в домашна обстановка? освен, че е от значение, не всеки от нас има такива условия. още повече сега през зимата светлината е оскъдна, и е още по-сложно. да не говорим, че тук  малка част от хората са в София.

Мацки, някой ще ходи ли към базара на ДБМ днес-утре? Да пийнем по кафенце?

# 342
  • София
Мацки, някой ще ходи ли към базара на ДБМ днес-утре? Да пийнем по кафенце?

Няма да успея да се занеса чак до там  Confused Онзи ден снимах някакво фирмено коледно парти (хавайско  Mr. Green) и до утре вечерта трябва да им дам снимките. А те са много и половината се нуждаят от кроп. На площ от 30 квадрата се бяха наблъскали 100-тина човека  и балет. Почти във всеки кадър има излишни ръце, глави и гърбове - голяма касапница ме чака  Whistling
А много ми се пие кафе с вас, но пак ще отложа за друг път  Confused
Нищо не казахте за концерта на Буена Виста  Crossing Arms И снимки не показвате ...

Малко "хавайско" (побългарено  Mr. Green) настроение:

Големи тук: http://flickr.com/photos/13828363@N05/?saved=1

# 343
моби, току що ги видях във фликр, кефят!

можете ли да погледнете това:
http://flickr.com/photos/kalikayo/3104150777/

за първи път правя ч/б.

# 344
Калина, ако това ти е наистина първи опит, блестящ е. И то от преекспониран кадър. Как всъщност го обърна? Black&white, selective colors or what?

Моби, ама ти си стана фул-тайм фотографър, поне има ли икономическа полза или са услуги за приятели?
Аз ходих днес до базара, че поне да похарча малко пари, като нищо не успях да направя за продажба.... Rolling Eyes
А Буената Виста беше готина, макар че аз сякаш имах по-грандисими очаквания.... И звукът не беше много добре. С Марди бяхме двете, снимки няма, и двете бяхме без камери. Аз лично мислех, че няма да пускат с камери вътре, ама всъщност ме е яд сега, толкова народ пуцаше с каквото има, и можех да стигна съвсем спокойно чак до сцената. Нищо, другия път.

Следващото събитие, което предстои, е изложбата на Пикасо! Ще се организираме ли Mr. Green? неделен следобед, чай с канелени ролца, и сладки приказки....???? Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт