Декупаж - 24

• 56 909
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Добрич
Дивиана, извинявай, . Прочетох, че някой е правил картичка със силикон, и съм запомнила твоето име.

# 106
 Чета,гледам красотите ви и се чудя-аз ли съм най-заблудената?Направя нещо ,изчакам си го да изсъхне,тръгна да снимам и се окажа ,че батериите на апарата са паднали.Сложа ги да се зареждат ,то се стъмнило.На другия ден забравя за снимането и дам някъде предмета и край  Sad ,няма снимка.И то да е само веднъж...то повече нямам ,отколкото имам снимки!
 Та се чудя аз ли съм най-загубената  newsm78

# 107
                  Спинки,можеш да купуваш от Миражчето спокойно онлайн.Тя е специалистка и няма да те подведе.
                  Дивиана,благодаря за обяснението. Heart Eyes
                  poliad , ти не можеш да снимаш,а аз колкото пъти реша да сляза до центъра и да си купя необходимото за довършване на няколко неща все нещо се случва.Затрупала съм бюрото и секцията със започнати и незавършени бутилки,кутийки,бурканчета,чаши и за каквото се сетите още. Mr. GreenИ днес вече реших след работа отивам и купувам,ама....нъц.....обадиха ми се ,че Ран е с варицела и трябва да го гледам след обяд.Така,че моите коледни работи май ще ви ги покажа или пролетта,или следващата Коледа. Laughing

# 108
  • Варна
Рийче - аз влязах сравнително от скоро от април 2008 в тоя форум и съм пропуснала внедряването на тоя лаф в постовете, но честно казано страхотно ме кефи - имам развинтено въобръжение и само като си предствя, как виждам някаква творба и ми се подкосяват краката и се срутвам и умирам от смях!!! Дано правилно си го превеждам, че с руския съм малко на ВИЕ!

Подчертаното е точно така, но не се кикотиш, а си полужива от възторг и възхита. Mr. Green
Бутилките ти са чудни!  bouquet

Къдри, ти се развихри вече.   Hug

Диви, гледах ги наскоро тези прозрачните в Слънчоглед и се сетих за теб. Мислех си да вземам, ама като се знам, само ще си попълня колекцията, а нищо няма да направя. Тъй че, ти ме отсрамвай. Grinning

Криси, майсторица си!  bouquet

Само да не ме изгоните вече за спам.

# 109
                                Дивиана,благодаря за обяснението. Heart Eyes
Ран е с варицела и трябва да го гледам след обяд.Така,че моите коледни работи май ще ви ги покажа или пролетта,или следващата Коледа. Laughing
Heart Eyes
Диди, и моята дъщеря е от няколко дни с варицела. Дай му червено вино /една мъничка лъжичка/, за да избият всички пъпки накуп, иначе ще се влачи доста - едни ще завяхват, други ще се появяват. Sick Днес /3-ти/ ден, дъщеря ми е вече добре. Няма силен сърбеж и тази вечер мога и да си довърша някои от започнатите неща. Също така купи от аптека пудра за шарка /прави се в аптека, 9лв. е пакетчето/, много е ефикасна!
Рия, хващай се за работа, че вече е срамота! Такива прекрасности твориш! Яд ме е на теб чак! Mr. Green Heart Eyes
Аз, макар да съм отраснала във време, в което усилено се изучаваше руски език, не я знам тази дума. Сигурно съм спала по време на урока. Благодаря ти, профил, че обясни, ще я ползвам занапред! Sunglasses
Поля, никога не смогвам да снимам през деня, така че споко, снимай вечер и пускай да гледаме красоти!

Много офф постинг, ама ще ме извинявате! Hug

# 110
Дивианка,да питам,като си казваме кой каква марка лепило,лак и всякакви продукти използваме ,това скрита или каквато и да било реклама ли е  newsm78 Щото аз доста често споделям,ама то като не си кажеш марката,която използваш и си доволна или не,то каква помощ е  Sad
Риа, чак пък майсторица  Embarassed ама ти благодаря де.То това със силикона го изплагиатсвах от някъде,ама не помня коя ми беше музата(да мА прощава) още от пролетта.Правих една сафарска бутилка тогава и много ефекто се получи.Ето и пистолетчето за силикон: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234077&pid=9235405
След като загрее хубаво,се нанася силикона,а после го боядисвам с цвят по желание.Силикона го нанесох на тази ховогодишната на бял фон,но може според ефекта ,който искам да постигна и друг фон -например тази(вече съм я показвала) е на син фон
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234077&pid=8629306

А бе 1000 пъти я качвах снимката с пистолетчето,ама не знам защо не се отваря  newsm78 от долния линк,може да го видите в края на албума  Blush

Крис, оправих линка с пистолетчето.

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 19:58 от Дивиана

# 111
         Крис,линка не се отваря обикновено когато не е на нов ред
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234077&pid=9235405
         Сега трябва да се отвори. Laughing

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 17:53 от Didia

# 112
благодаря ти дидиа  Hug

# 113
Цитат
Дивианка,да питам,като си казваме кой каква марка лепило,лак и всякакви продукти използваме ,това скрита или каквато и да било реклама ли е   Щото аз доста често споделям,ама то като не си кажеш марката,която използваш и си доволна или не,то каква помощ е 

Не, Криси, не е скрита реклама това, спокойно! Hug
Скрита реклама е, когато се появи някой от някъде си и почне да ни сапунисва как отрил примерно даден магазин съвсем случайно Mr. Green, какъв невероятен бил той, пък колко е доволен авторът на темата, и т.н., и на финала цопне и линк за разкош /или ако няма уебсайт, напише адреса и телефона на обекта/.  Mr. Green
В тази връзка, постинга на Амели може да се счита за рекламен и тя затова го е споменала.
Иначе, да, може да се обсъждат марките и продуктите, които използваме, няма проблем.

# 114
ох,направо се успокоих  Party ама наистина си е гадничко да се използват темичките така   Naughty

# 115
Привет и от мен момичета!Ето и първата ми бутилка, която измайсторих под виртуалното ръководство на marina p  bouquet!!!Не се оправдавам ама на мен лично не ми харесва много фона ама с подръчните ми материали от ученическите ми години само това успях да сътворя!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314108&pid=9242088&view=3

Приемам всякакъв вид критики и препоръки!!! Blush

Имам и няколко въпроса:
-това животно кракле какво представлява и как се използва (доколкото разбрах се правят с него пукнатини, ама да не се излагам ще си трая)
-как си боядисвате фона и не ви става на четки или на бабунки от гъбичката
-на кръглите нища винаги ми се бръчка салфетката-че съм начинаеща ок, ама то в тоя дух никога няма да успея!

# 116
  • софия
Дивиана, благодаря!

аз днес съм си самичка, мойте хора са извън София.Та имам време и пространство и се развихрих.
вкъщи няма къде да се стъпи.
ама като гледам и в темата съм самичка, нали е празник нормално!

искам да си декорирам чашите за вино (единствените еднакви чаши у дома).До тук добре, със салфетките криво ляво се справих - аз междудругото никога не успявам да ги направя съвсем без нагърчвания.Успявам само върху дърво, и то пак има какво още да се желае.

та ми хрмна, покрай вас - да скрия сгъвките със силикон - натрупано да стане.Никога не съм пробвала.
и съм до тук - откъде и колко струва.Представям си по бриколаж, практикер ще има и всъщност инструмента за силикона как се нарича.Колко струва, ориентирайте ме.Че ако е много  немога да си го позволя.То какво ли значи и много де, ама има ли надежда за до към 30 лева да се сдобия с такъв!!!

Айде наздраве, и честито на именниците ако има такива!!!

Гогуна, на мен синята бутилка много ми харесва!!!  bouquet
а на буркана с еленчето бих пипнала и капачката!

# 117
Амели, има пистолети за топъл силикон и то на прилични цени, от 3лв, 7-8лв и нагоре. Най-евтините може и да гръмнат бързо, но знам че доста хора ги ползват. Продават ги в магазините за левче мисля. Провери и в железариите, там са мисля от към 10лв нагоре. Пръчките силикон са евтини.

# 118
  • софия
Амели, има пистолети за топъл силикон и то на прилични цени, от 3лв, 7-8лв и нагоре. Най-евтините може и да гръмнат бързо, но знам че доста хора ги ползват. Продават ги в магазините за левче мисля. Провери и в железариите, там са мисля от към 10лв нагоре. Пръчките силикон са евтини.

ай стига бе, само толкова!!!!Оооооо ама оз още утре ще пробвам!!!

# 119
Здрасти на всички Simple Smile
Профилче много са хубави бутилки,най-повече харесах шампанското,браво!!!!!  bouquet
Дивиана играчките направо страхотни,и аз мислех да ги украся,ама реших,че няма да станат.Ти ги направила мноооого красиви,браво!!!!  bouquet
Крис70 хубави бутилки  bouquet
Къдрокосче дай,и аз да видя твоите американските творби Wink Simple Smile
Гогуна най-повече харесах бутилка,много красива е!!!!  bouquet

Лек вечер на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт