Декупаж - 24

• 56 930
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Като стана дума за базара- онзи ден си купих 3 бутилки от Русе. Прекрасни бяха всички неща, едва се озаптих  Laughing. Поздравления за всички работливи пчелички!
Благодаря ти за подкрепата!!!

# 166
Крис, браво. И ангелчетата много ми харесаха. А главичките от какво са?

# 167
Здрасти банда!
Я да взема и аз да се цопна  с малко снимки, че да не хартисам и от тази тема!

Профи сори за нимките ама нали знаеш поговорката " Тйъ знае баба ,тъй бае" кадо дойда някога в софето ще ме научиш и мен да снимам като хората даже съм забравила как се качват снимки.

# 168
# 169
помагайте не мога да си спомня как се качваха  - бабешка работа

# 170
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318912
ейййййййййй сложна работа!

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 13:16 от kkaatt

# 171
Много са хубавииииии.
Чиниите и подносчетата дървени ли са или пластмасови? Отгоре с какво ги лакираш? Страшно ми хареса подноса и чинията със слънчогледите.

# 172
всичко е МДФ от Миражчето и няколко ръце -    акрилен лак ,другото си е салфетки и бои

# 173
АУУУУУ, катка,ми то било затишие пред буря бе!!!  #CrazyТо големи хубости, тц,тц,тц..... Hug
Би ли казала релефа на шишето какво е - релефна паста да е,ама моята стои зъбава,а туй твойто е едно обличко... newsm78
зайке байке,главичките са дървени,който иска подробности,да пише ЛС  Hug  Hug

# 174
Търся пакет такива салфетки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186823&pid=5130492 - може и варианта черен фон-бели цветя!

# 175
Търся пакет такива салфетки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186823&pid=5130492 - може и варианта черен фон-бели цветя!

Наскоро си купих подобни, но не са от стандартните салфетки, а от пакетите носни кърпички. Купих ги случайно от Елемаг, в Лозенец. Съвета ми е да потърсиш в Метро или други магазини - има цели стелажи със носни кърпи с невероятни мотиви. Ако не успееш свиркай - ще проверя тук дали има останали.

# 176
Кате страхотни неща си сътворила отново  Two Hearts, а и снимките не са лоши - иначе ела ми в София ще те науча аз тебе  Laughing
Тази сутрин се мотах из центъра с майка ми и хоп на витрината на едно магазинче майка ми съзиря нещо и казва - А твоята бутилка!!!! Оказа се естествено, че не е моята - щото моята си е в къщи, но останах изумена от това, че идеята ми е окрадена тотално - дори е търсено същото шише на което да се направи - говоря за eй това  шише
е........... сложен е силикон тук там, но все си мислех, че в сме в раздел хоби, а не бизнес или пък поне като са решили хората да печелят, да не крадат идеите - нямам нищо против да се споделя техниката и опита, но се замислям дали да публикувам снимки - та нали утре ще подаря на приятел нещо и след време може да се окаже, че не е уникално защото някой го откопирал едно към едно!!! Допускам, че може да и не съм права, но се почувствах емоционално окрадена! Искрено се надявам и вярвам, че тази персона не е член на регистрираните декупажници!!!

# 177
                     Профи,картинката върху шишето не е ли принтирана?Мисля,че беше споменала ,но не помня  Embarassed Ако е принтирана на 100 % е открадната идеята.А и формата на шишето  newsm78 newsm78 newsm78 май всичко е откраднато.Мисля си обаче ,че не е от момичетата,които пишат тук защото обикновено те си казват кое им е харесало и че ще си откраднат от идейката. Laughing По скоро някой си краде тайничко.Аз попаднах на едни саксийки в снимка.бг /сега и да искам сигурно няма да намеря албума/ които бяха едно към едно като на Мери ,ама името нищичко не ми говореше. Sick Всъщност направи ми впечатление приликата ,но изобщо не ми мина през ума , че може да е открадната идея. Embarassed

# 178
Гогуна мнооого симпатични неща  bouquet
Мирена Д страхотен дядо Коледа  bouquet
Мими наистина лятна вазичка  bouquet
вст80 прегледах целия ти албум,много са хубави творбите ти  bouquet
Гудзи рамките  са СУПЕР!!!!!
Крис70 хубави шишета,а ангелчетата  мноооого сладки  bouquet
ккатт всичко мнооого красиво,а релефа на бутилката  как е направен?
Профил наистина е неприятна ситуация,и в руските форуми се случва така,когато някой използва твоята  идея,обаче...мисля,че не е редно,но  става понякога и така...за съжъление

# 179
Аз днес си подарих купите и вазичката. Много се надявам да ги харесат. Малко се притеснявам за лака отгоре, все ми се струва, че не е достатъчно и ще почне да се люпи. Дано да греша. Първо ги минах с две ръце яхтен лак /нали само отвън ги мажа и реших, че няма да има проблем/. После обаче ги пръснах и с акрилен лак спрей и пак ми се струва, че има вероятност да се отлепи.  Rolling Eyes Явно ще трябва да мина пак на изпичащия медиум, колкото и да не ми се иска, че не се справям с печенето и ми пожълтяват.
Профилче, много кофти ситуация, но за съжаление не сме застраховани против кражба.

Общи условия

Активация на акаунт