Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за сушилните?
Какви са мненията за болница Токуда?
Какви са мненията за родилните болници в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за сушилните?
Форумът включва множество мнения за сушилни, като един от предпочитаните модели е на марката „Горенье“. Този кондензаторен тип се характеризира със събиране на вода от сушенето на дрехи в чекмедже, което го прави удобен за разполагане навсякъде без нужда от извеждане. Други споменати марки включват „Wirlpool“.
-
Какви са мненията за болница Токуда?
-
Какви са мненията за родилните болници в Пловдив?
Форумът съдържа различни мнения за родилните болници в Пловдив. Някои майки имат положителен опит с Окръжната болница, като хвалят неонаталозите. Други предпочитат частни клиники, като споменават Тина Киркова и важността на избора на добър лекар. Въпреки това цените за секцио в Тина Киркова предизвикват противоречия, тъй като някои майки изразяват изненада от увеличението им. Споделени са и преживявания от Шейново, като една майка споделя положителен опит там.
-
Какви са мненията за болница "Света София"?
-
Какви са разходите за раждане в различните болници?
Не знам кави са тези работи , но щом не е много болезнено май няма страшно.
Незнам сега се зачудих.
желая ти живота ти да баде песен и март да се радваш на малкото създание което ще се появи
). Първо да кажа, че срещата беше супер, много се радвам, че се видяхме, беше ми много приятно. Отсега чакам следващата!
TaniaR, мила, уж ти казах, че може и да се откажа, пък виж сега нова муха ми влезна в главата (то, зеленото е виновничко, шегувам се
). Ама пък си мисля, дали не е малко нахалничко де, смисъл аз да искам 2 пъти да отида, пък други да не могат и веднъж да се вредят...То, има време де, ще дебнем от рано за януари - обещавам да ти звънна, веднага щом науча датите (пиши ми твоя тел, ако искаш, на лични). Ако случайно реша да се откажа за 16ти, обещавам да ти кажа предварително и да заемеш моето местенце!
Лошото е, че първо това се дължи на сериозна повреда на асансьора (нали се сещате как сме 14 етажа, по 5 апартамента на етаж - колко хора са - и едни викат ние няма да плащаме и другите викат - ааа, щом X няма да плати, защо аз да плащам)... абе, грозни истории... сега, пък намериха и причината за повредата - теч на покрива и въобще, приказка - кой знае още колко месеца ще си ходим пеш... готово, оплаках се...