Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за сушилните?
Какви са мненията за болница Токуда?
Какви са мненията за родилните болници в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за сушилните?
Форумът включва множество мнения за сушилни, като един от предпочитаните модели е на марката „Горенье“. Този кондензаторен тип се характеризира със събиране на вода от сушенето на дрехи в чекмедже, което го прави удобен за разполагане навсякъде без нужда от извеждане. Други споменати марки включват „Wirlpool“.
-
Какви са мненията за болница Токуда?
-
Какви са мненията за родилните болници в Пловдив?
Форумът съдържа различни мнения за родилните болници в Пловдив. Някои майки имат положителен опит с Окръжната болница, като хвалят неонаталозите. Други предпочитат частни клиники, като споменават Тина Киркова и важността на избора на добър лекар. Въпреки това цените за секцио в Тина Киркова предизвикват противоречия, тъй като някои майки изразяват изненада от увеличението им. Споделени са и преживявания от Шейново, като една майка споделя положителен опит там.
-
Какви са мненията за болница "Света София"?
-
Какви са разходите за раждане в различните болници?

) ще могат да присъстват

Хич не ми попречи лошото време и това шопинга наистина има лековита сила.
и депилатоар Veet-незнам защо му се плашите толкова,аз и предната бременност с него се оправях пък и сега нямам никакви оплаквания,течения и течове.
/

и ако няма много мами, по-добре да отложим за декември - никой не ни гони. Хайде, предлагайте пловдивчанки!!
И тъкмо пишех в старата тема и се чудя що няма нова, а ето я и нея...
Чудесна е, Коледна 
-mas:Въпреки , че днес е много начумерено времето във Варна аз мисля да си хвана шапката и шала и да се поразтъпча малко , че после съвсем като стегне студ трябва да ховя във блока по стълбите нагоре-надоло като ме стегне шапката...
Аз ги имам много преди да забременея, беше поизчезнала болката, защото ми предписаха стелки на SHOLLЕ, но сега през бременността пак се появиха.Аз даже вчера ходих на ехограф на съдов хирург, за да видят налягането но вените-едната причина за крампите е разширени вени и така се установява ако имаш,лично при мен е от моя стара дископатия, която си мъкна от години и дава отражение в краката.Аз сега си слагам едно одеало и си подпирам краката само петите, за да са на по-високо и се мажа с Венорутон прасците, долната става и коляното-отпред и отзад и доста облекчава,е не става веднага , но има ефект! Дано съм била полезна. За мазилата за бактерии и аз трябва да питам докито