Май 2005- Тема 119

• 11 607
  • 219
  •   1
Отговори
# 60
Понеже някой изрази съмнения като казах, че при раждането си Косето приличаше на Ленин, ви показвам доказателството Laughing

Августа, не дразни пресните майки със спане Crossing Arms Дребното не че не спи, но се буди за ядене и не ми се събират повече от 4 часа накуп сън, което на моменти ме прави зла Twisted Evil Поне сутрин не ми се налага да ставам рано.

# 61

ПП. Сиска и теб ще те зърна, ако свекито се навие на 26 и 27 да гледа децата. Ще идваме във Враца на концерт   Whistling

Ако трябва ще помагаме в навиването на свекито. Много ще се радвам да се видим Grinning Hug

# 62

Понеже някой изрази съмнения като казах, че при раждането си Косето приличаше на Ленин, ви показвам доказателството Laughing

Августа, не дразни пресните майки със спане Crossing Arms Дребното не че не спи, но се буди за ядене и не ми се събират повече от 4 часа накуп сън, което на моменти ме прави зла Twisted Evil Поне сутрин не ми се налага да ставам рано.
Августата колкот време живя с клечки на очите...имам някаква представа  Wink
Ама верно прилича на Ленин  hahaha Joy Joy Joy

# 63
Аз направо съм пред нервна криза. Сефте, де. За първи път ми се обадиха от градината да си взема детето. Кашляла, имала хрема. В петък беше на лекар, тя казала, че за нея е ок за градина. На мен не ми приличаше да е, но днес, от липса на друг вариант я заведох. А нали съм на една седмица нова работа, няма как да отсъствам. Свеки и майка ми също няма как, защото нали отсъстваха миналата седмица. Баща й, разбира се, не може. Обадих се на единствените си две приятелки, които не са на пълна заетост - и те не могат. Майка ми звъня на нейна приятелка - и тя не може. Брат ми ще може утре по някое време, не за целия ден.
В момента се чудя дали да си сипя едно голямо или просто кротко и безславно да се гръмна Rolling Eyes

Ако имате някоя позната, или позната на позната, или позната на позната на позната наоколо - свиркайте.
Баси, писна ми. Искам да спечеля от тотото.

Снимките са страхотни. И аз искам пак.

# 64
Мартеа, много съжалявам, че пак така стават нещата при вас. Сериозно се замислих как бихме могли да помогнем, ама нищо не измислям-не става да я пратиш по автобуса при нас, иначе бихме могли да я гледаме и седмица дори без проблем-тука с Никола, ние сме си и двамата в къщи ...ама как да стане, кажи newsm78

# 65
Ей тая Гуш пак спаси положението Heart Eyes  bouquet Засега нЕма `се гърмИМ, ша пиЕм.
Дано всичко е ок и Теа и гледачката да се спогодят.
Ангуста, сърдечно благодаря за предложението Heart Eyes

# 66
Мартеа, пак безизходна ситуация, много неприятно. Няма ли някоя свястна съседка?
Ееее, виждам, че Гуш, се намесила. Радвам се Simple Smile

Феъри, я уже повЕрила Wink

Сис, нищо не казваш за футболягите? Прати ли им поздрави от нас Laughing

Адри,  Joy жалко, че собствената ни дъщеря не се поддава на чара му.
Почнах сребърната вода, дано помогне, защото Авата е още с пълен нос. Не текат сополи, а говори като гаров диспечер Tired

# 67
  • София

ох, верно има нещо общо  Laughing
ама ша му изям бузите  Heart Eyes

Ангуста, сърдечно благодаря за предложението Heart Eyes

Joy

дали пък не си искала да напишеш лангуста ...или Августа  newsm78

# 68
дали пък не си искала да напишеш лангуста ...или Августа  newsm78
hahaha Joy Joy Joy Оххх, стига  Joy
И аз се радвам, че проблемът се е разрешил. Иначе предложението си остава, ама за целта трябва да ни поопознае детето, което означава, че трябва да си домъкнеш магданозеното песто и оризовата салатка насам...скоро, по възможност  Hug

# 69
Малееее, изложИх се. УжасТ. От нервите ще да е. Ангуста, пардон Августа, пък да знаеш, че бях убедена, че така (второто) ти е името. Освен това покрай таксиджии и други ядове пропуснах да отбележа, че изглеждаш безсрамно млада. Къде го дават това?

# 70
Много ме е яд,нямах нет,забравих кога бе6е сре6тата,за6то нямой не ми звъна,много ме е яд....иначв всички сте страхотни,Мартеа много добре изглеждаш....,а коя е мацката с баклавите-с черната коса,много готина,всички сте прекрасни... Hug
Ники е добре,днес я снимаха за градината.Аз митках в събота ,ама как ме е яд ooooh!

# 71
  • София
Освен това покрай таксиджии и други ядове пропуснах да отбележа, че изглеждаш безсрамно млада. Къде го дават това?

И аз искам да кажа, че освен, че се почувствах най-дебела оная вечер се почувствах и ужасно състарена в сравнение с другите супер свежо изглеждащи майки   Tired
ама тва е, кат съм лакома...най-много ме състаряват килограмите, знам си го.
да казвам ли пак за кой път онази вечер си развалих диетата с оня безобразно вкусен шоколадов мус?

# 72
Много са хубави снимките?

# 73
Много ме е яд,нямах нет,забравих кога бе6е сре6тата,за6то нямой не ми звъна,много ме е яд....иначв всички сте страхотни,Мартеа много добре изглеждаш....,а коя е мацката с баклавите-с черната коса,много готина,всички сте прекрасни... Hug
Ники е добре,днес я снимаха за градината.Аз митках в събота ,ама как ме е яд ooooh!
Всички си мислихме за теб, колко пъти те споменахме  Heart Eyes Мацката с вафлите съм аз  Embarassed
Мартеа, благодаря  Grinning Винаги съм искала да се казвам така  Grinning А за младостта-ами не знам, ген или много големи бузи, поне туй да ми е утешението, че няма бързо да се сбръчкам  Blush
Да ти призная под секрет, аз пък те гледах и се радвах на твоя небрежно аристократичен вид: черно боди с прибрана якичка, леко закачлива къдричка зад ухото, и това цвете отпреееед, невероятен стил  Hug
Гуш, още веднъж да припомня, че не всичко красиво е слабо и не всичко слабо е красиво, аз пък ти се кефя как си висока и с тази пола и чорапогащник, според мен си изглеждаше супер. Ей, момичета, трябва да се научим да се обичаме и да се харесваме  Hug
Само да добавя в тази връзка: имаше един филм, за една чернокожа мацка, която си направи собствен фризьорски салон, "Моят фризьорски салон" ли, как се казваше  newsm78 Значи препоръчвам на всички мацки, които се мислят за по-пълнички и че няма какво да облекат за да изглеждат млади и секси, да го изгледат  Peace Тая мацка се носеше с такива интересни, уж обикновени тоалетчета, разни туники с асиметрични дължини, с джинси отдолу, в ярки цветове, ама с такова самочувствие и такава радост от живота, че чак й завидях, без майтап  Crazy

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 21:12 от Avgusta

# 74
Майката на една приятелка казва, че не може всички да са слаби, трябва да има и хубави Laughing

Августа, това за стила на Мартеа и аз го забелязах със зле прикрита завист Laughing Винаги съм искала да имам небрежно-артистичен стил, но уви, повече ми се получава стила на баварска девойка Laughing Laughing

Гуш, ти пък нищо не каза с това дебело-състарено изявление! Аз само продължавам да си държа на своето, че с черна коса си по-хубава Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт