Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Откъде мога да купя кисело зеле за приготвяне на сърми?
Какво означава СФО?
Можете ли да ми препоръчате детски център в Копенхаген, където детето ми може да играе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Откъде мога да купя кисело зеле за приготвяне на сърми?
-
Какво означава СФО?
-
Можете ли да ми препоръчате детски център в Копенхаген, където детето ми може да играе?
-
Как мога да открия банкова сметка в Дания, за да мога да получавам пари от България?
-
Какви са възможностите за изучаване на английски език в Дания за български студенти?
.Анастасия,да слушка,папка,спинка и да е добре твочта бебка
.Аз пратих запитване за достъп да тази група и ще се опитам да прочета за какво става точно въпрос,но ако можеш /в смисъл.ако ти остане мъничко свободно време/ми пиши и ти ако разбереш подробности,аз все още се ровя в
за работа,така че всяка информация ми е от полза
.Лек и хубав ден момичета 
доколкото видях набързо е за бране на ягоди, тикви, царевица и т.н. ето ти за ягодите например
.Az se okaza che imam registrasiq v tozi sait i shte proverqvam
,bravo na momicheto...i to s pqsak
.Хайде момичета от мен лека и спокойна вечер.
. Голям напредък
. За сега знае само думички и да брои до 10, като пропуска 7 ,че му е трудна за произнасяне цифричката.Но пък 3 и 10 са му любими, че в книжката на тези цифри са нарисувани коли и камиони
.Купихме няколко детски книжки и по тях - по цял ден ме кара да ги разглеждаме. Да си призная честно и аз научих няколко нови думи от там 

Как е времето при вас?Тук пак застудява.хайде момичета чао за сега.
.
Честно, не ми се е случило да видя някоя майка с количка, която да си успокоява детенце - обикновено си спят или просто си зяпат.