Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Откъде мога да купя кисело зеле за приготвяне на сърми?
Какво означава СФО?
Можете ли да ми препоръчате детски център в Копенхаген, където детето ми може да играе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Откъде мога да купя кисело зеле за приготвяне на сърми?
-
Какво означава СФО?
-
Можете ли да ми препоръчате детски център в Копенхаген, където детето ми може да играе?
-
Как мога да открия банкова сметка в Дания, за да мога да получавам пари от България?
-
Какви са възможностите за изучаване на английски език в Дания за български студенти?
,Zdraveite i ot men i da ste dobre i vashite dechesa i vashite maje i ..... [smilie=smile3521.gif]i.....zapovqdaite na kafe
.
При вас сега колко часа е деня.Знам ,че е много къс но колко.
, лоша работа. Но няма да се дам.
някой накрая. И май ще започна от хазяйката, защото не дава да се регистрираме тук че вземала помощи. Пуснахме документи на името на друга жена започнахме процедурата, те пък и спрели на нея някакви помощи, абе омазахме се нещо яко. Сега ще спираме дано да успеем да спрем без допълнително оплитане. Има някакви надежди с хазяйката, офф дано да склони нещо да правим че аман. А тук трудно се намира жилище, това ни харесва, а отново да преживея кошмара с местенето
Сега ще попитам майките в шведско какви документи са необходими за градина, все пак то не пречи аз да си оправям нещата. Дано се намери някой да отговори.
даже окъснях, днес ще съм само на думи.
и сладко си хапнете. Моето момиченце днес става на три годинки.

.И трябва да се обзавежда полека лека.Приемам всякакви идеи за магазини за мебели.А отзиви за Икеа някой да даде.Хайде чао за сега от мен .лек ден на всички.