Каква козметика ползвате за вашите бебчета?

• 12 057
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Първите дни, докато не падна пъпчето - никаква химия, никакви други неща освен вода. След това шампоан бюбхен и на дупето - олиото на бюбхен.

# 136
  • София
Не съм привърженичка на аграрната козметика, тип зехтини и прочие!
Бях купила всичко на Мустела, но не ми хареса особено, само шампоана ползвах... Себа мед не е лоша козметика.  Олиото за тяло така гнусно омазняваше и не попиваше, че веднага минахме на мляко (на Бюбхен). Дупето съм мазала само при проблем с Ексипиал (бадемово масло).

# 137
Спомням си, че още в болницата ни посъветваха да взимаме всичко на една фирма, за да се разбере ако има проблем.
Там ги къпеха със Себа Мед. Аз купих на Мустела, но не и крема за памперс - той оставя бели петна и е безумно скъп. После имаше проблем с доставките и сега сме с шампуан за новородено (мисля, че има по-малко химия) на Мустела и лосион за след баня на А-дерма.

# 138
От самото начало до сега ползвам мустела.

# 139
Първите няколко седмици не съм ползвала козметика, след това само на Weleda продуктите за къпане, крем срещу подсичане, крем за лице срещу вятър у студ и олио за тяло и масаж и съм много доволна.
Продуктите на Weleda са изцяло на билкова и натурална основа и са с много високо качество, съответно и цената им е висока, но са за препоръчване.

# 140
Аз ползвам продуктите на Себамед и съм много доволна!
Сега взех и лосион на Хип и той също ми хареса Grinning

# 141
Аз ще използвам медицинска козметика- тя по-принцип си е още за първите дни след раждането , а и  за по-късен етап. За сега съм взела продукти на SebaMed, но смятам да ги сменя с Mustela, защото първите не внасят в България крема против подсичане(или поне аз не можах да го открия никъде в Сифия)-внасят някакъв за проблемни зони който го дават по аптеките против подсичане.
Но също знам че не е добре да се използват различни марки едновременно.

# 142
  • Sofia
Много благодаря за отговорите! Simple Smile
Сега чета и за козметиката на Чико - хубави отзиви има. Иначе на Бюбхен нещата ми харесват като описание, също и на Себамед и Клоран. Към Мустела самата аз съм алергична и не знам дали и бебчо няма да има такава реакция... newsm78 Иначе знам, че е супер!

# 143
Ползвам от самото начало Бюбхен,имам някои неща на Мустела(доволна сьм от крема за подсичане) Peace

# 144
Ползвам Седамед за сега съм много доволна, а и в болницата ползваха такава както и мустела Peace

# 145
Много благодаря за отговорите! Simple Smile
Сега чета и за козметиката на Чико - хубави отзиви има. Иначе на Бюбхен нещата ми харесват като описание, също и на Себамед и Клоран. Към Мустела самата аз съм алергична и не знам дали и бебчо няма да има такава реакция... newsm78 Иначе знам, че е супер!
Козметиката на чико не е медицинска, такаче не ти я препоръчвам, а относно мустела- тя е хипоалергична и до сега не съм чувала някой да се е алергизирал, а нещата на бюбхен на нашия пазар не са внос от Германия.

# 146
С две ръце за Себа Мед!!!  Peace , на Чико - кремчето против подсичане Simple Smile

# 147
Аз лично си взех различни марки, но първите седмици използвах A-derma, а месец по-късно и  сапун на Клоран...

# 148
  • София
От самотото начало сме на Бюбхен (гел за измиване, олио или мляко за тяло и крем за дупе), нямали сме проблеми  Peace Освен това дерматолог ни я препоръча.
Сега с второто бебе, живот и здраве, пак мисля да се спра на тази марка  Peace

# 149

Ползвам от самото начало Бюбхен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт