Каква козметика ползвате за вашите бебчета?

• 12 055
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
Използвах "Бюбхен" и "Мустела" от самото начало!

# 151
Бюбхен.

# 152
Първите два месеца съм го мазала само със зехтин, а за дупенцето ползвах Павлодерм и един охладителен крем, който се прави в аптеката.

# 153
 ползвам Мустела

# 154
Бюбхен и Хип Peace

# 155
  • до Пловдив
от самото начало сме с Бюбхен и съм много доволна

# 156
За новородено - колкото по-малко козметика, толкова по-добре. Аз ползвах само едно билково кремче портив подсичане. За да не се подсича бебето е много важно и какви памперси ще ползваш. Папмерсите с лосини, силни аромати и т.п. често създават проблеми. За по-натам - бих препоръчала козметиката на Weleda. Всичко останало от бебешката козметика на БГ пазар съдържа токсични съставки.

Има един много полезен уеб сайт, който ползвах когато избирах козметика за бебка, а пък и за нас. www.cosmeticsdatabase.com Там можеш да провериш марки, продукти и козметични съставки и доколко и как биха могли да вредят. Сайтът е на американската организация Environmental Working Group -  те са събрали данни от цял свят за токсичността на козметичните съставки и цитират проучвания дори на БАН!

# 157
Като беше новороден ползвах само Авент и Судокрем. След това вече съм купувала Мустела, Хип, Пенатен, Нивея, въобще най-различни.

# 158
С голямата ми дъщеря ползвах съвсем в началото бръснарски сапун от онзи зеления, продълговатия, вече го няма на пазара(звучи абсурдно, но тогава го препоръчваха, като най-малко агресивен към бебешката кожа) и преварен зехтин за мазане. Сега, с малката ми дъщеря, съм най-доволна от козметиката на Себамед и Weleda.

# 159
  • София
Ползвам Себамед - шампоан за коса и тяло, олио (бебчо е с много суха кожа и попива моментално) и крем против подсичане.

# 160
И аз я ползвах, като Калина беше бебе.Сега съм се спряла на българска козметика "Бочко".

# 161
  • София
Ползвам Клоран - душгел за коса и тяло, сапун, мляко за тяло. Кожата на бебето първите седмици беше много суха, млякото за тяло не му беше достатъчно мазно, а Клоран нямат олио, и го мазах с Нахткерцен на доктор Тайс, а сега със зехтин.

# 162
за сега съм взела Нивея

# 163
  • кв.Изток
Бюбхен

# 164
ползвала съм само продуктите на ,,Клоран,,Още ползвам техни неща /даже и за себе си/Те имат козметика за възрастни и за бебета/без парфюм/

Общи условия

Активация на акаунт