"Tихо се сипе първият сняг, в Стамболийски Коледа чакаме пак!"

• 16 435
  • 232
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. Пловдив
Хайде момичета да си изтеглим късметче от Коледната баница.  Grinning
http://banici.net/ /Падна ми се кариера. Може и на работа да се върна. Знае ли се?!/  Rolling Eyes

А ето и нещо по нестандартно.
http://www.ivanbelchev.com/destiny/ /Ей тука ми се падна бебе  newsm78/

Идейките от тази темичка взех. Wink

# 61
Здравейте! Hug
 Минавам набързо и то точно за късметите... Grinning
 Падна ми се "СВАТБА - Майка ти ще се зарадва, вдигаш весела, голяма сватба "Joy
zwetellina, благодаря за късметчетата  Hug
Dori, ние празнувахме с децата - на заведение, като големите...много се забавляваха сладурите...А ваканцийката е чааааааааак след утре...  Mr. Green
Марианка, губиш се! Как са сладурите? Целувки на прекрасната златна рибка! Heart Eyes
 Приятна вечер на всички! И много усмивки през утрешния мразовит ден!  bouquet

# 62
Здравейте, сладурани! Grinning
Еййй, Цвети, как ни развесели темичката с тези коледни късметчета! Hug Хайде и аз в отбора на кариеристките. А от нестандартните ми се падна 3в1. Дай Боже всекиму! Laughing Като прочетох, че ще ходите на парти в Бургас, ми стана носталгично... И забравих да предам поздрави на морето. Wink Разкажи как прекарахте? Как понесе дългият път на малката джуджанка? Когато ние ходим там при мама, задължително си правим кафе-почивки, че децата пощуряват в колата.
Инсайд, хубав късмет си изтеглила. Mr. Green Благодаря за комплиментите за златната ми рибка. Много се зарадвах, че някой се е сетил да я снима как рецитира стихчето сама, в центъра на импровизираната сцена. Защото мама не си носеше фотоапарат, вярна на своя песимизъм. Embarassed Къде ще празнувате на Коледа и Нова година?
Дори, ти сигурно бебче ще си изтеглиш от баницата с късмети. Wink
Ели, разгледах снимките на Юл, много е пораснала и е голяма хубавица.
Станка, Дядо коледа ще изпълни ли всички желания на юнаците? Wink
Моята мария си е поръчала толкова много кукли, че в шейната едва ли ще има място за подаръците на другите дечица. ooooh! Пък малката да не остане по-назад, само повтаря: "И мен кука, и бебе!" (превод в ефир кука=кукла) Mr. Green
Целувки за всички! Heart Eyes

# 63
 Hug Здравейте!Минавам да пожелая Весели празници на всички ви,топла уютна и щастлива коледа с много подаръци!

Юл има глисти(острици) вчера дадох хапче и вече е много по спокойна пак си е бяс но поне спахме спокойно Confused Rolling Eyes Shocked

Такива работи #Crazy

# 64

Привет! Hug И аз за пожеланията минавам...
 Момичета, нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота, нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници!
И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които ви обичат!
Весела Коледа и Щастлива Нова година  bouquet

# 65
  • гр. Пловдив

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 09:40 от zwetellina

# 66
Присъединявам се към пожеланията с надежда Христос да се роди и в душите ни! И както казва Инсайд коледната звезда да ни води, както е водила пастирите при Богомладенеца.
Да сте живи и здрави с половинките и челядта си Simple Smile

# 67
Здравейте, идвам при вас специално за да ви пожелая весели празници ,много здраве и щастие за вас  и близките ви ,а на прекрасните ви дечица-много подаръци и безгрижни игри.
От доста време не съм ви посещавала, но в Стамболийски съм оставила част от сърцето си. Hug

# 68
  • София
                                       Честито Рождество Христово!

С пожелание за здраве, обич и топлина в домовете ви! Нека Бог бъде с вас!

# 69
  • София
  Сутринта Алекс се зарадва на подаръка под елхата  Party. Дядо Коледа спази обещанието си  Laughing. Частите на конструктора се оказаха по-дребнички, та се вживяхме в ролята на деца.
 Вчера ходихме за последното желание от дядо Коледа, героя "Уоли"  Laughing. Снощи от радост спинка с него.

Цвети, от "стандартната" баничка ми се падна "Богатство", а от "нестандартната" - "Купони до зори". За последното определено ще ми е нужно първото  Mr. Green. Благодаря, че винаги ни изненадваш приятно  Hug.

# 70
  • София
  Честит Имен Ден на Ради (Роделинка) (предполагам, че днес празнувате  Thinking)!
  Желая му здраве, за да е жизнен за детските игри! Вечно да е усмихнат, за да сгрява сърчицата на мама, тати и близки!

# 71
Честито Рождество Христово!
Дори, благодаря за пожеланията, но Радослав няма имен ден. Не виждам никаква връзка между Радослав и Рождество - нито по смисъл, нито по звучене.
Алекс сигурно много е слушал, щом белобрадия старец си е изпълнил обещанията Simple Smile И аз си мисля за след 2-3 години, когато Ради ще разбира от подаръци и ще ги очаква с нетърпение. Сега гледа умно всичко, а най-голям подарък му е да му говорим, пеем и издаваме разни звуци.
Теглих и аз късмет от баницата на Цвети, ама забравих вече какъв беше  Embarassed Може би от възрастта Simple Smile А за бъдни вечер месих пита и сложих пара в нея - после ми се падна в парчето.

# 72
  • София
Роделинка, за имения ден на Ради чух по телевизията (btv) и на сайта им http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=123572.
Ето инфо и тук: http://imenden.com/  http://sanownik.sdobreff.com/bgnameschoose.php?numerology=%D0%A0 … D0%9B%D0%90%D0%92

# 73
  • гр. Пловдив
... Не виждам никаква връзка между Радослав и Рождество - нито по смисъл, нито по звучене.
И аз така - между Габрина и Цветница  Joy Joy Joy
Сега като прочетох инфото, което е дала Дори, ме убеди на 100 %, че Ради със сигурност има имен ден. Роделинка няма лошо децата ни да имат имен ден. Още един подарък в повече през годината.  Mr. Green Повод за събиране с приятели след време и да са център на внимание разбира се. /лелее какво ни чакааа  ooooh! /
Хайде снежеца да посети и нашата темичка.  Hug

И бързо всички на отчет да видим на кой какво донесе Дядо Коледа.  Grinning

# 74
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Много здраве,щастие,късмет,любов,от всичко по много!
  bouquet

Три дена близо нямахме интернет. #Cussing outНякаква авария и няма оправяне та преди малко вече ни го пуснаха дано всичко вече да е ок.Иначе Дядо Коледа дойде-донесе им куп играчки-самолети с разни там човечета кошове за спасяване и т.н. на батерии,големи пиратски кораби с пирати,акордеони и дрешки.Много доволни останаха пяха песнички,стихчета казваха,бяха доста спокойни.И точно като за Коледа ни заваля снежец и на другия ден се стопи. Crossing Arms Вчера правихме кръщенка на децата-ако знаете Иванчо как рева,но пък на Жоро му беше дори смешно.Обещавам като сваля снимките на компютъра да кача и от Дядо Коледа и от Кръщенето.

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт