"Tихо се сипе първият сняг, в Стамболийски Коледа чакаме пак!"

• 16 451
  • 232
  •   1
Отговори
# 90
Привет! Марианка, ми то в забързаното ежедневие не остава много време да се спрем на спокойствие с половините, та една спокойна новогодишна нощ не е за изпускане. Ние също мислихме така да направим, но кумовете ни поканиха у тях, а на кум не се отказва, та метнахме бебо в количката и айде на купона. С малкото кумче и още две деца на приятелско семейство никак не беше скучно. По някое време приспахме бебо в спалнята. Да, ама като стана 12 и като ми стана мъчно, че на другите децата при тях, нашето в другата стая и докато стигнем до там с мъжо бях надула гайдата Simple Smile Той се беше ококорил от пукотевиците навън. Та това беше нашата нова година, повеселихме се почти до зори.

# 91
Момичета, мен направо ме е срам да се покажа тук !  Blush
Колко празници съм изтървала ....  ooooh!

Но поне си имам сериозно извинение:
Нали декември е най-силния месец за търговията направо ни сбръчкаха от работа!
Работехме без прекъсване от 9.00 до 20.00 по 7 дни в седмицата !  Crazy

Благодаря на всички ви за хубавите пожелания за рожденния ми ден!   bouquet

И аз искам да ви пожелая да бъдете много здрави и много много щастливи през новата 2009 година!  Peace

Честит имен ден /на патерици/ на Веси и на Васко на Мари_Анка ! Grinning

# 92
  • София
   Да се отчета и аз  Laughing. Нова година посрещнахме в къщи. На гости ни бяха кумците и откарахме до рано сутринта. Алекс ни прави компания до 2 през ноща, като на 31 през деня не е спал. Много емоции му се събраха. На 1 януари бяхме при родителите на мъжа ми.
  Вчера се разходихме до Банско, да подишаме чист въздух и Алекс да се попързаля. От към туристи беше доста "плътно". На връщане се кара доста бавно, че пътя не е магистрален. След Благоевград колите бяха спрели, че тировете ги спираха за вериги. Наложи се да минем по обходните села. Добре, че беше навигацията.
  Навън има около 25-30 см сняг, но сега е спряло да вали. Красива гледка, само утре да не сме на работа.

Марианка, Роделинка и вие добре сте прекарали  Hug.
 Дими, сега ще релаксирате след празниците  Peace. Не се срамувай  Wink.

# 93
Здравейте момичета!

Честита Нова 2009!
Посрещнете я с радост,
живейте я в щастие,
изпратете я със здраве!

Винаги, когато имам време ви чета, но чак сега се реших да се включа във вашата компания, ако ме приемете, разбира се.Сега зимата ми е доста скучно, а  и покрай тези хубави празници и много носталгично.Всеки път като ви чета, се връщам в Стамболийски, макар и виртуално.И все си мисля, че познавам някой от вас Thinking, жалко че няма снимки.

Успешна нова седмица на всички!

# 94
  • София
Krisi-Dani, добре дошла  Hug. Разкажи повечко за себе си, когато имаш време. От имената на дечицата подразбирам, че живееш извън БГ, ако не се лъжа  Thinking.

# 95
 HugМоже да си спретнем албумче Rolling Eyes да се познаваме виртуално

Добре дошла Криси Дани

# 96
Честита Нова Година!!!

Искам да ви пожелая да пристъпите в нея и да Ви следва навсякъде в нея здравето, щастието, любовта, късмета и лесно сбъднати мечти и желания. Което не направихте в тази година нека само се случи в Новата.Бъдете щастливи от сърце Ви го пожелавам и се обичайте, защото няма по-голям дар от любовта след здравето..Мечтите все пак се сбъдвали...нека и вашите се сбъднат!  bouquet

Ние тази година празнувахме в Стамболийски при мама и тати.Искарахме до сутринта с песни и танци. Mr. GreenДецата така и не удържаха до 12 а към 11 вече бяха заспали.Имаха доста емоции през деня а и бяха станали доста ранко сутринта.Сега се си в къщи,децата не са на градина че преди новата година към 25 започна една кашлица и сега се лекуваме.Днеска личната каза че са по-добре,но със сигорност ще изкараме тази седмица в дом.И ние вчера и днеска бяхме на снега-ако знаете каква радост беше.То толкова чакане за този сняг. Joy

Добре дошла на Krisi-Dani  Hug

# 97
  • гр. Пловдив

Сега видях в албумчето, че иам нова снимка на Ради.
Роделинка как успяхте да го задържите върху подаръците мъничкия сладур. Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 10:26 от zwetellina

# 98
Здравейте, с малко закъснение- ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички!
Да сте живи здрави,много щастие и късмет за вас и близките ви!
Имам голяма молба към вас,  срамувам се малко,но това е най - бързия начин да получа отговор.Искам да се обадя днес на един БТК номер в Стамболийски,но бегло си спомням нещо,че преди години към четирицифрения номер беше добавено още една цифра.Та - звъня на 0339 - - - - (чертичките са номера)но не се получава.Бихте ли ми казали коя цифра се добавяше.
Предварително ви благодаря.Хубав ден и весел празник,на всички, които днес празнуват Ивановден!!!

# 99
Пробвай с 6.Поне у нас е така.Неzнам дали zа вси4ки номера важи оба4е.

# 100
Благодаря ти  bouquet ,точно тази цифра се добавяше ,но от години не ми се е налагало да ползвам БТК телефони и не се сещах.
Поздрави !

# 101
  • София
    Честит Имен Ден на Иван (Станка), Калоян (sleepy), Ивайло(Viktoria_27) и всички празнуващи днес!

Очичките ви от щастие да греят,
    в сърцето ви любов да затрепти
    и всички птички на света да пеят,
    защото днес празнувате вий!

# 102
Dori, теб имах предвид 4е май се поzнаваме.Живеем преz една улица от вас, но от деца не сме се виждали.И  stanka ми е по4ти сьседка Simple Smile.А Мари Анка, мисля, 4е я виждах на булеварда това лято няколко пьти.Нали каzах, 4е ви 4ета отдавна, та успявам да ви раzконспирирам Laughing
Ина4е, да в Нюрнберг Германия живеем сега.Баткото ходи на градина, ние се гледаме с малкия, татито работи.Като навсякъде нормалното ежедневие, само дето броим дните до следва6тото идване в Бг.А дотогава, 6те си лекувам носталгията тук Cry.

bouquet zа вси4ки праzнува6ти днес.
И моят син е Йоан, но с толкова имена не сме се уто4нили кога да праzнуваме Joy.

# 103
  • София
Krisi-Dani, честит имен ден и на малкото ти момченце    bouquet(приеми извиненията ми  Embarassed). Както се казва в този случай, да го забрави злото  Peace. Да ви здрав, игрив и любознателен.
На "Райна Княгиня" ли си живяла  Thinking. Не се сещам нещо.

# 104
Мила не исках да кажа, че си пропуснала детето, а че ние не го празнуваме, защото му викаме Дани, а Даниел празнува на 17 декември.Не че и тогава го празнуваме де Embarassed. Аз много исках децата ми да имат именни дни поне, като ние нямаме, а пък сега сме се зачудили...Нали са още малки та не разбират много много, та не празнуваме специално, иначе като се започне
Даниел  17.12.
Крис 25.12.
Йоан 07.01.
и между тях Коледа и Нова година......
Дай Боже само поводи за празнуване на всички.

А това Райна Княгиня хич не знам къде е.Да не се бъркам аз.На Левски съм по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт