ДЕКЕМВРИйчетата с торти, песни и балони правят весели купони!

• 37 317
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Mis-Demeanor да ви е жива и здрава Анастасия, многото бели да прави сега, а не в тийнеджърската възраст!  bouquet

Всички Анита да са мнооого щастливи и да получат много и големи подаръци! Mr. Green

# 166
Честит празник и в къщата на Галакси! Много да те радва малката госпо'ица и никакви болести!   bouquet
Анна-Мария, много усмивки и още повече подаръци!   Gift

# 167
  • Бг-мама
Честит рожден ден на Анастасия на патерици  и на Анна-Мария !!!! Да сте живи и здрави мили деца!!!!!
Пачка , съжалявам за загубата! Hug
И Валко вече е в отбора на дрискащите , ама , че рожден ден ще кара , само ще поглеждат масата  и тортата с баткото!!! ooooh!

# 168

Честит рожден ден на Анна-Мария!
Да расте здрава, весела и щастлива!

# 169
Честит Рожден Ден на Анна-Мария! Щастливо и весело детство! Heart Eyes

# 170
  • Добрич
Честит Рожден Ден на малките и големите, които пропуснах! Честити именни дни също! Всички нека бъдат живи и здрави и много усмихнати! Hug

Честит празник на Анна-Мария! Бъди много здрава, весела и безгрижно детство ти желаем аз и Боби!  Hug

Галче, честита ви радост! Да ви е жива и здрава принцесата и много да ви радва и да се гордеете с нея!  Hug Heart Eyes

# 171
Честит рожден ден на всички декемврийски дечица,да са ни живи и здрави и много засмяни. bouquet  bouquet

Съжалявам че тека генерализирам,но съм доста заета напоследък-къща продаваме в момента,то не са инспекции то не са чудеса.Бизнеса ми също се нажежи сега покрай коледа и много клиенти ,много снимки , много поръчки  .Ясна ви е работата.Нямам време да седна и да се разровя за хубава рецепта за торта с плодове,а времето си наближава.Добре че поне имам представа за украсата .
Елла стана още по забавна на последък,любимата и фраза на последък е " ooоh my Gosh!" Joy ,незнам от кой го е чула ,аз не мисля че го употребавам много често но може и от мене да е Laughing.
 Сложих коледното дърво снощи и днес като стана и го видя така и светнаха очичките,то радост то чудо ,а все още не я е видяла как ще светне по късно ,каква огромна разлика от миналата година когато почти не я и забеляза.Много ни е интересно как ще реагира на подаръците на коледа.Какава огромна разлика прави само 1 година ,страхотно е как се очовечиха вече и разбират толкова много.
Другото смешно е че нали закачвам коледни чорапи над камината и днес като ги видя и и показах кой е нейния чорап и след всичките обяснения последва  "мамо искам да го обуя" Laughing

Бъдете здрави всички !Весели празници и рожденни дни! Heart Eyes

# 172
Честит рожден ден на порасналата ни адашка Анна-Мария! Да расте всесело и засмяно дете и да радва всички около себе си!!! bdbaloni
Честит празник и на теб Галче!

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!
ЖИВИ,ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,ИГРИВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЧКИТЕ!ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ ИЗБЯГАТ! bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА СТУДЕНТКИТЕ!САМО ХУБАВИ РЕЗУЛТАТИ! bouquet

# 174
Момичета,много благодаря за хубавите пожелания Heart Eyes Hug   bouquet Много се радвам че се сетихте за нас  Simple Smile Много ми липсвате и много ми се иска пак да пиша в темата,но работа не ми позволява  Confused Сега напускам,имам още няколко дена и съм на нова работа,там уж ще имам повече свободно време и може да се "виждаме" по често  Hug

Честито на всички който вече отпразнуваха рождените си дни.Най-важното е да растат  здравички и безгрижни,всичко друго си идва с времето Hug Heart Eyes

Много прегръдки и целувки за всички ви   bouquet   bouquet  bouquet

# 175

Честит рожден ден на Галето, Валко и Симона!
Да са здрави и щастливи деца!

bouquet  bouquet  bouquet Зечи, Краси, Мише(къде се дяна, бе, човек?), честит празник и на вас! Много задраве и късмет на целите ви семейства!

# 176

Честит Рожден Ден на Симона, Галето и Валко! Щастливо и безгрижно детство! Heart Eyes

Зечи, Краси и Мишелин-да са ви живи и здрави порастналите дечица!  bouquet

# 177
  • София
Честит рожден ден на Галя, Симона и Валко!
Да растат здрави, весели и много щастливи дечица!

# 178
  • Варна
Здравейте момичета,
една виртуална почерпка от Мони за вас

благодарим за пожеланията и за това, че не сте ни забравили  Wink
Аз супер несериозно се отнесох към форума напоследък  Blush ама ще се постарая вече да съм от по-често пишещите. Най-сетне обаче си взех държавния изпит и вече официално съм Бакалавър - навиват ме за магистратура, ама май вече не ща да уча.....стига ми толкова.
 Мончи е добре, ходи на градина с голямо удоволствие - гушка Покожите и им се умилква, а и те и отговарят със същото, което само може да ме радва  Grinning Благодарение на Мимито  Hug Hug Hug си намерихме най-сетне свестен хомеопат и последния месец разминахме поредния АБ. За сега толкова от нас, отивам да поработя, че ще си ходя след час,два да се приготвяме за гости  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЕТО И ВАЛКО! МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:24 от mishelin

# 179
Честит рожден ден на Мони, Галето и Валко! Пожелавам им най-вече здраве!

Пачи,  Hug
Гале, много се радвам да те 'видя'  Hug

Ние все още сме си вкъщи с Виктор. Днес Жоро ще говори с директорката на градината да го пуснем поне последната седмица, защото после ще трябва да правим нови изследвания, а на 19-ти е и Коледното тържество в градината, та се надявам да успеем да се срещнем с Дядо Коледа. Виктор е във вихъра на лиготията си след 10 дни вкъщи  Crazy.

Весел празник на празнуващите и лек ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт