ДЕКЕМВРИйчетата с торти, песни и балони правят весели купони!

• 37 312
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Айде ще ви замоля за килограми да не я подхващаме, щото Слон-балон било детски клуб, ама не е! Последния месец и кусур явно съм решила да се самоубивам я със сладко я с храна като цяло. Имаше някакъв, дето  опитваше да сложи край на живота си с алкохол. Е, с храна е по-ефикасно и гарантирано!  Peace

Пачи, да предродила здраво ме тресе, допускам, че ще прерасне в следродила бесовица. Много далече ми се вижда тая дата 5-ти януари, а и аз като Маги час по час проверявам какво са ми оставили джуджетата по долапите. Милиарди калории!  Crazy

# 151
  • София
Здравейте Hug.
Благодаря ви на всички за пожеланията за РД на Дани   bouquet.
Ето и малка почерпка:

Празниците са хубаво нещо, обаче толкова приготовления преди празника, след това една камара съдове за миене (нямам съдомиялна), чистене и на следващия ден пак същото отново  Whistling. Добре, че поне детския РД беше в парти клуб, че сигурно и досега щях да чистя и мия.

Ето снимки от детското парти:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=316245

Ще има и от детската градина, но тях утре ще ви ги покажа, че съм оставила фотоапарата на учителката , тя да го снима.

Мимис, Надето е страхотна малка госпожица. Да ви е жива и здрава. Покажи още снимки, като имаш възможност.

# 152
  • София
Марти, мерси! А Дани много се е променил...  Thinking Беше по-пълничък и съвсем според мен с различно излъчване. Не само е пораснал, а се е променил! Жив и здрав да ти е!  Hug Аничка и тя голямо дете вече, а? Сладурана!  Heart Eyes

Елси, време е за снимки!  Simple Smile

# 153
  • Варна, морето и сините вълни!
Честито на всички малки и големи! Много усмивки и щастие!

Честит празник на висчки настоящи и бивши студенти!

Аз съм като гръмната от празнуването на РД и от концерта на синковеца, а трябва и да работя  Sick

# 154
  • Пловдив
Честит празник,студентки /бивши и настоящи/ !

# 155
Честит рожден ден на Анастасия! Здраве, усмивки и весели детски игри!!!

# 156
Много благодаря за вниманието! Тук винаги знаете и сте толкова мили...а аз толкова нередовно се отчитам!
Асинка е още малко болничка (кашля от сополките, иначе не е сериозно),но ще празнуваме в детски клуб в събота така или иначе. Днес с тати сме в отпуск и мисля,че това е най-хубавият подарък за нея! Heart Eyes
Ще я водим да гледа Мадагаскар 2,защото обожава Алекс, за съжаление май празненството в деската ще отпадне, май така е най-разумно, макар че не знам какво ще правим с тортата Барби, която Ася сама си поръча Party
Пачи, искам да ти кажа,че постовете ти искрено ме забавляват и развеселяват и ти пожелавам много сили в ежедневната борба с мъниците и мъжо-убедена съм,че ти е вземеш надмощие! Wink Hug
Ето какво сътвори нашия тати по случая:
и един .swf файл , който се гледа с експлорър, ама е голям и не знам как да Ви го покажа  Embarassed

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 09:51 от Mis-Demeanor

# 157
  • София
Честит рожден ден на Ася!
Да е жива, здрава и много усмихната!

# 158
Честит имен ден на малката принцеса Анастасия! Да расте здрава , щастлива и все така красива!!! newsm59

Честит имен ден и на нашите Анита- Аничка на мама Марти, Анна-Мария на мама Галакси и на Зечи / ако празнува и днес/.

И да ви почерпя за моята Ани

# 159
  • София
Аз отново ще черпя  Party.
Днес Аничка има имен ден  Grinning.

Честит имен ден на Анна Мария и на всички празнуващи!

А ето и снимките на Дани от ДГ. На който му се гледа, моля:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=316245&pid=9294715

Приятен ден на всички   bouquet.

# 160
AAA вярно,че Аничките имат имен ден днееееееееес, да са им честити хубавите имена! Да са живи и здрави и истински принцески за радост на майчетата си!
Я да видим дали ще се получи сега ъплоуда : http://www.2and2.net/files/493e19fc67ef4.swf

# 161

Честит рожден ден на Ася!
Честит имен ден на Анитата!

Честит празник и на вас, дами  bouquet! Зарязвайте всичката работа днес, за да са здрави децата ни ! Аз без да знам, вече съм съгрешила, че по тъмно простирах и пусках прахосмучка, ама се надявам, че ще ми се прости!

Марти, много хубав Дани! Чак сега забелязвам, че прилича на теб, така ли е?
Мимис, а твоята госпожица ми изглежда поне 4-годишна Peace!

Айде, бай, толкова време ми беше отпуснато, сега трябва отново ръцете ми да са заети....

# 162
МС, честит празник на вашата къща! Много да те радва Ася и да пращи от здраве   bouquet
Ася, честит рожден ден, пораснало момиченце, много подаръци да получиш и страхотен купон да си изкараш 
  ura

Честито и на именничките Анна-Мария Х 2, Ани на Марти, и Зеч (въпреки че сигурно не й днес деня)!   bouquet Здраве и късмет да носят имената ви  Hug

На мен днес не ми е ден (почина близък приятел, мой набор) и не искам да развалям празничното настроение с черните мисли, които са  ме налегнали..

# 163
Честит рожден ден, Асе! Много радост да носиш на любимите ти хора!

Хайде Анита - честито и на вас! Здраве и страхотни емоции за всички!

# 164
  • София

Много здраве и щастие!   bouquet

Честит Имен Ден на всички празнуващи!!!  Hug

------
Пачи, недей! Моите съболезнования. Но както е казала една умна баба, "животът се отразява".  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  love001

Общи условия

Активация на акаунт