ДЕКЕМВРИйчетата с торти, песни и балони правят весели купони!

• 37 311
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Марти, много радост и щастие да има в дома ви! Здраве и късмет на Дани и на цялото семейство!  Hug

# 136
Честит ти именник, Ланг! Много усмивки да ти носи   bouquet Сутринта бях тръгнала да ти връщам черпнята с Rise на Gabrielle, но така и не намерих оригиналния клип  ooooh!

Честит рожден ден на вече порасналия Дани! Да те радва със здраве, а ти него - с подаръци   Gift

Леле, Мимис, колко е пораднала Надето  ooooh! Не си показвала снимки от мнооооооого време  Crossing Arms Страхотна принцеса е, а и ти си я накиприла...  Heart Eyes И аз съм подготвила феномален фешън ярко розов тоалет за събитието (добре, де, подариха й го Mr. Green).

Зеч, от както си в отпуска не мога да смогна да те изчета, счупи си клавиатурата да пишеш  hahaha

# 137
Честит рожденник, Марти! Да ви носи много радост и да бъде здрав!

Пачи, аз с Rise щях да поздравя, ама не намерих оригиналния клип  Joy

Надето е прелест!

# 138

Честит рожден ден на Дани!
Да е здрав и силен, да слушка мама и да обича Аничка!

На патерици - Честит Никулден на всички празнуващиbouquet

Пачи, Ланг, това ли търсим? Айде днес поздрава да е от мен!

# 139
  • Бг-мама
Честит рожден де на Даниел!!! Много щастливо детство мило дете!!!!
Мимис госпожицата е просто прекрасна  и е около 3 пъти по- голяма от Валко ooooh!
Пачи , нали писах , че ми е болен Гошко и основно с его се занимавах тези дни, сега чакам включване и от Валко , а малко по-късно и от бащата. Mr. Green
Нашият р.д ще е в къщи само с бабите и дядовците .Не мога да ида на кръчма , щото единствената читава е тази в която работя , а моите деца там се чустват като у дома си и като идем там не мога да ги обуздая.Целият персонал се занимава с тях и не могат да работят съответно пречат до безобразие , а те им е неудобно да им се скарат.Та затова ще сме си вкъщи ,да ен ги гоня и викам.Вчера украсихме елхата , но ме съмнява ,че няма да остане нищо от нея до нова година.
Габи , на мен пък Виктор ми се стори много по -слабичък от преди .Станал е по- висок , и повече ми прилича на Жоро! Да ти е жив и здрав!!!
Аз съм на диета да се вкарам във форма за празниците и съм свалила около 6 кг и вече съм почти с моминската си фигура ,като изключим фугите по коремама ми от двете раждания  Joy Joy

# 140
  • София
Благодаря ви, момичета, за милите отзиви за Надето!  smile3525

Мимис госпожицата е просто прекрасна  и е около 3 пъти по- голяма от Валко ooooh!
...
Аз съм на диета да се вкарам във форма за празниците и съм свалила около 6 кг и вече съм почти с моминската си фигура ,като изключим фугите по коремама ми от двете раждания  Joy Joy

Тези две изречения будят огромно желание да гледаме актуални снимки и на децата, и на твоята "почти моминска фигура".   smile3521

... а и ти си я накиприла...  Heart Eyes

Hug

Тя, милата, чорапогащник не е носила, освен като бебе. И сега вика "защо са ми бели краката?"  newsm62 Отделно, като се фръцка с роклята си и се кефи на необичайния си външен вид, констатира: "аз съм като имперската принцеса!"   love001 (тук се визира приказката/филмчето за свинаря)

# 141
Честит рожден ден на Дани! Да е жив и здрав, много щастлив и  да е най- добрият батко!

Зечи, дано бързо се оправят мъжете ти  Hug. Виктор много отслабна првите 3 дни от шарката. 3 дни не беше хапвал абсолютно нищо. Иначе, да, на височина дръпна много. Успех с диетата  Laughing. Аз вече подминах моминските си кг-ми  Rolling Eyes
Мимис, да ти е жива и здрава малката принцеса. Чак й завидях за куклите  Hug

И на нас вчера Дядо Коледа ни донесе елхата, докато Вики среше. После той я украси, за да я хареса Старецът и да му остави подаръци. Сега всеки ден гледаме дали е оставил вече подаръците  Laughing

# 142
Елс, точно това търсех. Мерси!  bowuu

# 143
Честит рожденник Марти!
Да ви е жив и здрав, да ви радва и по мъничко.....да ти помага!

# 144
  • Пловдив
Честит имен ден на Никола !/на патерици/
Честит рожден ден на Дани!
Мимис ,Надето е много хубава и много щастлива!
Зечи , я сподели с каква диета отслабна ,че аз пък си върнах килограмите от след раждането и сред бабите от блока се носела мълва ,че Стельо ще става батко. Embarassed Mr. Green

# 145
Честит рожден ден на Дани! Марти, пожелавам ти да расте здрав и весел и щастлив!!!

Мими - Надето е много сладка и изглежда като голямо момиченце!!!
Апропо Сиси също не тръгна на ДГ, заради сополи.

# 146
ЧРД на малкия Дани! Да е здрав, най-вече! Да слуша (колкото, толкова)!

# 147

Marti, da vi e jiv i zdrav rojdennika! Da e dobyr i grijoven batko! Hug

Izvinete me za latinica-na drugo pc sym..

# 148
Честит рожден ден на Дани! Да е мноооооооого здрав, щастлив и късметлия!

На патерици много здраве, щастие и късмет на всички Николаевци! Извинявам се, че не можах да честитя вчера, но след "банкерския" банкет не знаех на кой свят съм  Embarassed

# 149
Гаднярки, не подкачайте теми за кила и фуги по корема, щото озлобявам  #Cussing out

Елс, данке, това е песнята   bouquet
Ланг, подозирам, че си в предродилна депресия. Споко, при мен още не е минала  Joy
Мимис, а Маги ходи на градина само с рокли и поли (много е топло там и се притеснявам, че по анцуг ще е все потна) и сама си обува чорапогащника  Peace  Но при нас роклите са все подаръци, от мен са само чорапогащниците.
И на нас вчера Дядо Коледа ни донесе елхата, докато Вики среше.
Хаха, какво точно правеше Виктор  hahaha
Аз пък аз купих на Маги от тези коледните календари, които отброяват дните и имат джобчета за малки подаръци (оф, ще го снимам и ще го покажа, че не мога да го обясня  ooooh!). Та всеки ден в съответното джобче слагам някакво подаръче (бонбони, дъвки, шоколадово яйце, топче и т.н.) и по някое време подхвърлям, че съм чула шейната на джуджетата на дядо Коледа и сигурно са й оставили нещо. Е, вече проверява по 10 пъти на ден дали случайно не са минали пустите джуджета  Joy
Зеч, няма край при теб, бе, жена  ooooh! Дано следващата година да не е такава  Praynig Hug Heart Eyes

Вчера, в пристъп на малоумие, отидох с двете деца в Джъмбо - едното в кенгуруто, а другото в пазарската количка. Всичко беше прекрасно, докато не влязохме вътре в магазина, където беше около 400 градуса на сянка (а децата бяха с шалове, шапки и т.н., защото оставих колата на друг паркинг) и имаше около 5 посетителя на квадратен метър, които газеха и мачкаха наред  Sick След около 1 час опити да се придвижваме, се скирхме в сектора за бебешки колички (слава богу това не е актуален коледен подарък и няма народ, дори се усеща климатика) и се обадих на  обадих на Милен да идва по най-бързия начин да ни спаси  Crazy Дойде човекът, а ние от благодарност го разтоварихме с 75 лева за глупости, намятани ей така междудпужото в количката  hahaha

Уф, подтиснахте ме с тези килограми и отивам да сгъна една тортичка по този повод (готова, купешка, същинска калорийна бомба, дали да не я полея с една бира за по-голям ефект  newsm78 Joy)

Общи условия

Активация на акаунт