ДЕКЕМВРИйчетата с торти, песни и балони правят весели купони!

• 37 309
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Ей, днес е женски ден!

Честит рожден ден, малки дами - Кате, Наде, Калина и Маги!
Да сте много здрави и красиви!

Уникално къса памет имат тези деца за някои неща, ей! Да не кажете после, че не сте били предупредени? (Пачи , Heart Eyes )
Аз ще ги снимам, гадовете, за да не могат после да ми мрънкат  Joy
Ха-ха! А аз това съм го предвидила! Всеки празник се документира, като задължително има снимка и със съответния подарък Wink! Дет' се вика - трупам доказателствен материал! А после нека смее някой да ми каже нещо... Crossing Arms

# 121
  • Бг-мама
Честит рожден ден на Катя, Надя, Калина и Маги!
 Да са ви здрави , умни и трудолюбиви малките дами!!!!
Весел празник!!!!

# 122
  • София
Габи, много ти е хубав Вики и както Пачи е отбелязала по нищо не личи, че му е било скучно.
Пачи, и твоето джудженце е много сладичко Heart Eyes. А защо Маги е пак с превързани ръчички?

Утре и в неделя няма да съм на линия, защото си имам именник и ще имаме и на обяд и вечерта гости, а в неделя сутринта е детския РД, а следобед с роднините. Ще ви черпя обаче в понеделник и за двата повода.

На всички весел празник, а на Никола и всички именници пожелавам да са живи и здрави!

# 123
  • Пловдив
 newsm59Честит рожден ден на големите тригодишни госпожици!Мимис , Мими , Правде , Мъни , да са ви живи и здрави дъщеричките!Да ви носят само радост!  bouquet

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИТЕ ПРИНЦЕСИ КАТЯ ,НАДЯ, КАЛИНА И МАГИ!
ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ КАТО ДНЕШНИЯ ДЕН!

Пачи - пу-пу страхотна джудженце се имаш!

# 125
Честит имен ден на всички именници!!! Нека са живи и здрави, усмихнати, весели и щастливи!!! Наздраве!!!

# 126
Честит Имен ден на всички именици! Късмет и здраве да ви носи светията ви!
Честит празник и на Бургазлии!

Ние откриваме сезона на голямото празнуване на рождени дни - днес на Павчо на женимама, утре на една девойка и вечерта е на Калина!

Време не знам дали ще ми остава да надзъртам в темата. И снимки от ДГ ще кача в понеделник  Grinning

Хубав уикенд желая на всички!  Hug

# 127
Дами, добрутро!

Почерпете се за здравето на домашния ми Никсън!

Предвид ранния час да изпльоскам някоя риба - ще се вмиришем от сутринта. Тук следват картинки с кафе и някакаъв сладкиш, които дории не знам как се публикуват. Действайте на самовнушение!  Hug Hug Hug

Обаче един музикален поздрав (тях ги научих как стават) може: http://www.youtube.com/watch?v=I0lIUM7MWWg

Весел ден на всички!

# 128
Честит Имен Ден на всички именници!
[/b]

# 129
честит имен ден на всички именници   bouquet
Ланг страхотен поздрав благодаря  Hug
Пачи Маги много се е разхубавила пу пу  Heart Eyes
Габи  Hug

# 130
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи!!!

Здраве и берекет!!!  Peace  bouquet Hug

Благодаря на всички за поздравленията и милите пожелания!   bouquet Ето я щастливата 3 годишна принцеса:

Hug

# 131
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! НЕКА ЧУДОТВОРНАТА СИЛА НА СВ.НИКОЛАЙ СБЪДНЕ ЖЕЛАНИЯТА НА ВСИЧКИ!

Мимис - страхотна сладурана е малката ти госпожица! Още веднъж - жива и здрава да ти е!

# 132

Честит Празник на всички празнуващи! 
Св. Никола да ви пази и закриля, а името да ви носи много късмет!

Да са здрави и рибарите, банкерите и моряците, да работят и да си празнуват хубавия празник!  Grinning

# 133
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ВЕСЕЛ И ИГРИВ,ПОСЛУШЕН И МНОГО ДОБЪР!

# 134
честит рожден ден на Дани с най добри пожелания  Heart Eyes

за мама

Мимис много щастлива изглежда рожденничката да ви е жива и здрава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт