ДЕКЕМВРИйчетата с торти, песни и балони правят весели купони!

• 37 308
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Честит рожден ден на Виктор и Христо! hbday
  bouquetХот,честит рожден ден!
  bouquet

# 106
Честит рожден ден, Хот! Жива и здрава   bouquet

Благодаря на всички за пожеланията  Hug.
Ние си празнувахме цял ден сами с Виктор. Татито ни е още в Турция.  Пяхме, играхме с балони, духахме свещички не знам колко пъти и така героят накрая се измори и се предаде.
Ето малко снимки от скромния ни РД   http://gstaykova.multiply.com/photos/album/64#1

# 107
Честити празници на Габи и Дияна! Много радост да ви носят малките диваци   bouquet
Вики, Христо - много подаръци  newsm59

Хот, честит празник, усмихнато момиче! Само 1 ще ти пожелая - да сбъднеш всичките си мечти   bouquet Прегръдки и целувки от мен  Hug

# 108
  • София

Прекрасен празник, Правде, Мимито, Мъни! Красиви и умни да растат госпожиците, здрави и засмени!  Hug

От край време на рождените дни оставям подаръците до леглото на рожденника - това е от времето, когато децата се будеха преди мен, хехе. Да не би да се събудят и да нямат подарък.  Wink
В момента Еми и Хари трескаво опаковат техните подаръци за Надето.  Party Като видя куклите, които съм купила от нас с баща й, Еми възкликна: "Мамо, ти добре ли си? На мен никога не си ми купувала толкова подаръци!"  hahaha Уникално къса памет имат тези деца за някои неща, ей! Да не кажете после, че не сте били предупредени? (Пачи , Heart Eyes )

# 109
честит рожден на Надето
чрд на Калина
чрд на Катето
чрд на Магдалена
 мили мами пожелавам ви много щастие с вашите слънца

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 01:13 от kar4ita

# 110
Леле колко рожденнички днес! Heart Eyes

Честито на Надето,Катето, Калина и Магдето!

И цветя за майките им Hug:

# 111
Хот честит рожден ден с най добри пожелания

Ние пуснахме Галина на градина тук ходи само за час защото плаче на мен не ми харесва особенно градината стайте са малко нямат спално отделения а спят там кадето играят върхи едни кожени дюшеци твърди и като попитах да нося ли пижама ми казаха НЕ  те само им събували обувките и спяли с дрехите дори не ги завивали  Shocked  ooooh! в БГ са 100 пъти по хубави градините и учителките са без образование немат такива изисквания като при нас и не искат никакви изследвания преди да тръгне детето на градина
ето как спят децата

# 112
Ехааа, колко ранобудници има днес!!!  HugБлагодаря ви, момичета!  Hug

И от мен Честит Рожден Ден на нашата Калина! Честит Празник и на Катето, Надето и Магданозка!

Да са здрави, щастливи, красиви и умни за наша огромна радост!

Как неусетно се изнизаха тези 3 години!
  Cry

Кари, дано на детето започне да му харесва детската градина!  Hug В цяла Европа май е така със спането в ДГ. С колкото приятели съм говорила, всички това казаха за съня. Не се притеснявай за учителките, със сигурност имат умения за работа с деца, иначе държавата не би им поверила живота на най-ценното ни  Hug

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТИ,КАЛИНА,НАДЯ И МАГИ!
ЖИВИ,ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,ИГРИВИ,ЗАСМЕНИ,ЩАСТЛИВИ!

# 114
  • София
Честит рожден ден на Калина, Катя, Надя и Маги!
Да са живи, здрави, да растат весели и щастливи дечица!

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕТО,КАЛИНА,НАДЯ И МАГИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИЛИ ДЕЦА!!!

# 116
Честит празник, Правде, Мимис, Мимито и Мъни! Много да ви радват малките дами, да забравите за болестите и късметът да е с цялото ви семейство!   bouquet
Калина, Катя, Наде и Маги, много да ви слушат майките ви, да ви купят най-хубавите подаръци и весел празник   bigdance2

Уникално къса памет имат тези деца за някои неща, ей! Да не кажете после, че не сте били предупредени? (Пачи , Heart Eyes )
Аз ще ги снимам, гадовете, за да не могат после да ми мрънкат  Joy
Кари, ти ме разби с тази детска градина  ooooh! Егати клошарската история  Naughty
Габи, Виктор е много пораснал и въобще не изглежда нещастен, че сте само двамата  Peace

Аз вчера спретнах едно мини детско парти у нас - дойдоха 3 дечица на възрастта на Маги + Маги и Боян и по един родител и категорично заявявам, че НЯМА ДА ПРАВЯ РОЖДЕН ДЕН В КЪЩИ!!!  Joy Егати дизастъра спретнаха само 4 деца, представям си 15  Naughty Хубавото е, че майките им много самоотвержено подредиха на финала всичко, аз тряваше да пусна само прахосмукачка, за да обера остатъците от баници и солети на най-невероятни места  Crazy

Обаче си имам страхотно коледно джудже   Mr. Green

# 117
Честит рожден ден на малките принцеси! Да са живи и здрави!

Габи, Виктор е много пораснал и въобще не изглежда нещастен, че сте само двамата  Peace

Благодаря, Пачи  Hug, постарах се детето да разбере, че има празник. Джуджето ти е много сладко Simple Smile. А Маги защо е още с превързани ръчички? Още ли не са се оправили?
Леле, Кари, егати градините. Не съм чувала досега други истории от чужбински градини, но това ми изглежда ужасно.

# 118
Честит рожден ден на Калина, Катето, Надето и Маги! Бъдете здрави и щастливи, госпожици и да радвате близките! Весел празник на всички!

Хихи, Пачи готино джудже! Смея да отбележа, че имаме аналогична пижама, но батерията на фотото е паднала и да видим кога ще покажа моето мъжко джудже.  Hug

Кари, тия детски градини голяма мизерия ми изглеждат. Да спиш на земята, пак пък и без завивка... много комунална история.

Днес ходихме до детската - апокалипсис! Никола замръзна на входа, направо не го виждам как ще влезе вътре, ама като не става - здраве да е. Станах и свидетел на още един апокалипсис. Яслата. Рев и истерии от стаята с ясленските деца, сърцето ми се късаше като ги слушам. А довечера ще кажат, че децата са били спокойни, яли, спали и играли... Уф, че гадно! Confused

# 119
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Рожден Ден на Надето, Калинката, Магдалена и намоето Кате - Пате!!
Да са ни живи и здрави децата и много да ни радват! И като едни истински стрелци,да уцелват винаги десятката!

Честито и на цялата банда, която до момента съм пропуснала!

Торта не съм правила EmbarassedКупона е днес в детската градина. Утре сме на театър и продължаваме с тържествата...и вечерта е посветена на бабите! Тората ще ви покажа ама утре!

Общи условия

Активация на акаунт