ДЕКЕМВРИйчетата с торти, песни и балони правят весели купони!

• 37 304
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Пачи, откъде казаха, че са тези екстри?  ooooh!

# 91
Ми а кажете ми  newsm78 Предполагам, че саморъчно бърсане на задник в детската градина (много са ми симпатични "попожите" в градината, но хич не помагат на децата в самообслужването.  В редките случаи, когато Маги ака в градината, гащите са й  Sick Ужким я уча да се бърше, но на този етап си бърше само едната буза на дупето  hahaha).
На Маги доста често и се зачервяваше трътката последните месеци, но с крем Здраве обикновено решавах проблема. Напоследък обаче започна и да я сърби, както и да има странна миризма, което ме наведе на мисълта за гъби. Заведох я при педиатърката, тя каеза да пробваме с вани със смрадлика и дефламол, нещата се порвиха, но 2 дни след спиране на процедурите трътката й пламна. Днес Милен я заведе при педиатърката направо за направление за детски гинеколог (а хич не ми се иска да травмирам така детето), но докторицата ни разубеди - каза, че детският гинеколог в София бил само един  ooooh!, и че не бил от най-внимателните. Изписа 10 дни смрадлика и Клотримазол за мазане, а ако не помогне - тя ще й вземе намазка и ще я дадем на микробиология за изследване.

Още ми лепнат буквите на клавиатурата, така че ще прощавате грешките ми  Embarassed

# 92
Честит рожден ден на Виктор (и бързо оздравяване!!!) - нека е здрав, усмихнат и по-малко боледуващ!!!
Честит рожден ден и на Христо - здраве, радост и много весели игри!!!

Пачи - тъкмо щях да те разпитвам, щото и Сияна е с чести зачервявания, а още не е тръгнала на детска градина (с хрема е)  ooooh! Изпадам в тих ужас, че в ДГ ще лепне нещо и настръхвам да не е някоя бактерия. За бърсането на дупето - и аз се опитвам да я уча, но тя нехае, а и не може да го стигне, но се чудя дали все пак не е по-лошо когато успее да го стигне защото в редките случаи, когато успява бърше и повтаря, че и потретва с вече замърсената страна. А Ешерихия коли, от която боледуваше Сиси е нормална за дебелото черво, така че толкова лесен става достъпа до влагалището с тоя къс уретер на момичетата, че просто... И до колкото чух госпожите и в нашата детска не помагат и очаквам да видя осрани гащи. Децата били "големи" и можели сами.  Shocked Не съм съгласна ,но не ги и обвинявам, когато една госпожа отговаря за 31 деца (както в нашия случаи) и има само една лелка за две групи е трудно да зареже всички и да бърже дупето на едно. Ще си влачим последствията. На Маги - бързо оздравяване и дано не се наложи среща от третия вид с доктора-джелат Hug Heart Eyes

# 93

Честит Рожден Ден на Виктор и Христо! Бъдете винаги засмени и щастливи дечица!

Хот, Честит Рожден Ден и на теб, мила! Мнооого здраве и любов  Hug

# 94
Честит Празник и на Виктор и Христо!!! Здраве, щастие и много смях да има около вас!!!

Хот, Честит Рожден Ден! Да си все така позитивна и преизпълнена с енергия, разбира се и здраве и късмет ти желая!   Hug

# 95
  • София
Честит рожден ден на Виктор и Христо!
Да са живи, здрави и да растат весели и щастливи деца!

Честит рожден ден, Хот!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Пачи, дано да има ефект от Клотримазола и да се излекува Маги Praynig.

# 96

Честит рожден ден на Вики и Ицо!
Да са здрави, смели, силни!

Хот, честит рожден ден!
От здраве и късмет да не се отървеш! Един чувал пари да печелиш! И да реализирате идеята за дубъл!

# 97
  • София

Габи и Диана, да са ви живи и здрави юнаците!!!  Hug Hug

Хот, здраве и късмет да те преследват, а ти да преследваш мечтите си!!!   bouquet

# 98
  • Бг-мама
Честит празник на Виктор , Христо и Хот мама.Бъдете ,здрави , щостливи и късметлии!!!
Гошко ми е болен и не съм лягала много та едвам гледам.
Пачи и Валко беше с гъбички по дупето , но аз го водих на кожен лекър и тя изписа дактакорт и с него се оправихме. Hug

# 99
Честит рожден ден на Виктор, Христо и Хот майката! На всички много здраве и късмет, а някой скоро да станат "двойно със сметана"  Mr. Green

Леле какви други екстри предлагала детската. Не се бях замисляла... Дано Клотримазолът свърши работа и не се налага гинеколог...

# 100
ЧЕСТИТ ТРЕТИ  РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И ИЦО!
Мили деца,бъдете живи и здрави,весели,игриви и много щастливи!

Габи,Диана...Честити ви пораснали момченца!Нека ви носят само радост!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХОТ!
Желая ти да бадеш обичана и заобиколена от много и истински приятели!
Радвай се на малките мигове,които спират даха ти.
Нека любовта винаги те води в живота.

Аз си мислех,че само момчетата имат проблеми с тяхните чурки,заголвания и т.н.... ooooh!
Дано се оправи Магариня скоро! Praynig

Вчера в градината писали писмо на дядо Коледа и Ивко си пожелал за подарък "всичко,което останалите деца са си пожелали".Много се смяхме с госпожата. Joy После каза,че искал мотор с ейджали(рейнджъри). Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 15:28 от Becинka

# 101
 ooooh! Ама че съм
Хот, Честит рожден ден! Да не се отървеш от здраве, любов и късмет!!!!

А пък на нас не ни разрешават торти в ДГ  Sad . Преди време в някаква ДГ имало случай на натравяне с торта във Варна и сега не разрешавали торти,  а само сладкиши. Е, ами какъв рожден ден е това  Crossing Arms - без торта.

# 102
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И ХРИСТО! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА ПОРАСНАТ ЗДРАВИ И СМЕЛИ МОМЧЕТА-МЪЖЕ!:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ ХОТ!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И МНОГО СКОРО ДА НИ СЕ ПОХВАЛИШ С МНОГО ОЧАКВАНА НОВИНА...!

# 103
Честит рожден ден на Вики и Христо. Пожелавам ви мили дечица много здраве и  щастливо детство

Хотмам честит рожден ден и на теб, желая ти най вече здраве другото си идва само

весело изкарване на всички празнуващи

Пачи дано се оправи Маги с това лечение  Praynig

# 104
Честит рожден ден на Вики и Ицо! Много здрави, весели, засмени!!!!

Хот, честит празник!!!

Общи условия

Активация на акаунт