Питиета и мезета за Никулден приготви, празника на БУРГАС с купон посрещни - 67

• 18 519
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Честит празник на Рени и Лилита ! Много усмивки и щастие!

# 181
Благодаря Grinning

# 182
  • вкъщи
4естит рожден ден на лилита!
пожелавам и всик4о най,най!  bouquet

# 183
О, какъв купон се е заформил за 13-ти, добре че Тедка ми каза  Joy
Пишете ме и мен! Салата - Бургаска  Grinning

И честит рожден ден на Рени и Лилита  bouquet

# 184
и аз ще дойда с ady...
салатката ми ще е най- непоръчваната........ - овчарска Laughing

# 185
  • На морето!
В събота няма да идвам, имам уговорка останалите 3 от нашия квартет, повечето от вас ги познават, но пък се оказа, че ще сме в едно заведение, така че ще се видим  Peace
Остава и за другото Коледно парти да се разберем. Днес говорих със собственичката на Симпатико, оказа се че са ни клиенти и тя каза, че все още не знае нищо със сигурност.

# 186
  • По света и У нас
Момичета, аз да си попитам, предварително  Hug ако някой вече е свършил тази работа:

тъй като моя юнак догодина юни навърша 3 год., и от Септември се каним да ходим на градина /без преди това да сме ходили на ясла/, мислех че документи трябва да подам в избраната от нас градина в 1вия раб.ден от 2009 г., но вчера в една от градините ме сюрпризираха с току-що издадена Заповед от Кмета /от 9ти Декември/, че приема на документи ще е от 01.04. до 10.05.2009 г., а класирането в края на май. И освен молба + акт за  раждане /копие + оригинал/, искат и Удостоверение от НАП /за работещите/, тези на свободни професии - не си спомням от къде  Rolling Eyes, а на безработните от бюрото по труда  Thinking
Всъщност питанката ми е, наистина ли срока за 1ви прием и документите са тези, или нещо съм недоразбрала  newsm78

Някой повече инфо има ли  newsm78
Опитах се да намеря и повече инфо чрез нета, но към момента не много успешно, може би не съм била и много настоятелна  Mr. Green
Вчера си бях забравила фотото, иначе Заповедта щях да я щракна и постна .... но и понеделник-вторник не е късно .... може до тогава и да изпадне и повече инфо от нета  Grinning

# 187
Да, приемът на документи догодина ще е по-късно, не от януари. Но точните дати не мога да ти кажа в момента, не ги запомних. Възможно е да са тези, които си посочила. В нашата градина има изнесено съобщение, но го прочетох отгоре-отгоре. В понеделник ще ти кажа със сигурност.
Другото, което ми направи впечатление, беше, че с предимство се приемат децата на работещите в сферата на образованието.

# 188
       В нашата градина пък никога не е имало прием от януари още, поне от както моят син ходи де. Аз когато го записвах директорката ми каза прима започва на 15.05. и така и стана  Rolling Eyes

Лилита Честит Рожден Ден на патерици!!!! Много здраве и късмет   bouquet

# 189
Ха, това с градините и ново за мен. Ще ходя понеделник да проверя, че особено ме касае.

# 190
Добро утро Simple Smile
За довечера 16 потвърдили Simple Smile ще задържа четирите места , че ако се престраши в последствие  някой да има къде да го настаним Hug

Ще пиша следобяд по някое време, че ще съм на Тройката  Peace

Днес откриваме Коледния Благотворителен базар  Hug
Заповядайте  Hug събота и неделя от 10 до 18ч. някъде около Трия  Peace
Стискайте палци всичко да е ок и най-вече времето да е с нас - дано не завали някой дъжд  Praynig

# 191
 Лошо, вали. Confused
 Аз изпратих първокласника на математическо състезание.Да видим какво ще направи. Simple SmileДовечера ще дойда към осем.

# 192
  • На морето!
Успех на базара! Като спре да вали ще минем с малкия да си понапазарим.   bouquet

# 193
Дъждовно го дават 3 дни за жалост http://www.gismeteo.ru/towns/15655.htm  Confused

# 194
СРЕЩАТА Е ЗА ДНЕС 19.оо ч. НА КЕЯ

Няма забравили, нали  Laughing

последно като звънях да потвърждавам и диктувам салатите, ми казаха, че ако било цяло меню да вземат да подготвят - ок, ама само за салати, нямало смисъл.... Така става по-добре , направо на място ще поръчваме Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 16:52 от Amelia

Общи условия

Активация на акаунт