Питиета и мезета за Никулден приготви, празника на БУРГАС с купон посрещни - 67

• 18 512
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • у нас
да побутна темата напред, че тук е голямо затишие, нали всички купонясвате сега   Wink

# 196
Весело изкарване на празуващите! Party
Чета ви, но досега не съм писала в темата.
Ако позволите един въпрос имам. В тази заповед на кмета пише ли нещо за яслите? Изобщо какъв е реда да си запиша детенцето на ясла? Хич не ми се мисли за този момент, но ще дойде бързо...
Има ли други ясли в центъра освен, тези на "Сан Стефано" и на "Републиканска"-"Демокрация". За тази втората ме интересуват отзиви, защото тя ни е най-близка.
Днес не успях заради времето да отида на базара, но утре се надявам нищо да не ме спре.
Простете, че така нахълтах в темата.

# 197
Няма никой още... снощи да не беше тежка вечер  Crazy   хайде времето на вън изглежда приятно и ние се отправяме към базара Simple Smile

# 198
Днес е  жива мъка тук... ама така е Simple Smile ние сега се прибрахме от разходка ... браво на организаторите на базара Simple Smile страхотни красоти има Simple Smile

# 199
  • Бургас
Ха добър ден! Днес тук много пусто, героите са уморени ...  Joy. Надявам се да сте си изкарали супер и чакаме снимков материал по-късно.
Джи, то целият град се беше стекъл на състезание, имало само 400 първокласници. Твоят нали е в първи клас? Хайде дано да са се справили добре децата! При нас всичко е решено вярно, продаваха едни книжки пред училището, та си купихме да видим задачите и да сверим отговорите.

# 200
За да Ви предпазя от едно разочарование, което може да ви споходи прочетете tuk

# 201
  • Бургас
Мерси много, човек трябва много да внимава ... и пак не знаеш дали няма да те прецакат!

# 202
ауу, къде сте всички ???

аз съм в къщи с малката, която от четвъртък милата денем спи и се криви, а след 19-20 започва да повръща и така до малките часове 4-5   Rolling Eyes нищо не яде, и ние покрай нея...вече бледичка ми се струва и отслабнала... след малко като се събуди отиваме пак на лекар  Confused

# 203
Ми къде...в къщи... и аз с малката. Само че моята не е болна, слава богу!

Ками, има вирус с повръщане, темпертура и конюктивит за разкош Confused Дано не сте го лепнали в пълната му прелест.

# 204
  • Бургас
Здравейте!
Надявам се да може някой да ме упъти  Praynig Детенцето ми е на 8 месеца и искам да го запиша на детска кухня. Живеем в Изгрев, но незнам къде в района има такава. Моля, ако някоя мама има информация, нека ми пише   bouquet Също така не съм сигурна и от каква възраст записват...  newsm78 Рових се в нета, но не открих нищо... Във вас ми е надеждата  Hug
Предварително благодаря!

# 205
 В Изгрев мисля, че кухнята е до бл. 15 някъде мисля  Rolling Eyes Другия вариант според това в коя част на Изгрев си е кухнята в Зорница до бл. 21. Дано се включи някой който е по-наясно от мен.

Ками  Hug дано се оправя вече малката.

# 206
  • Бургас
В Изгрев мисля, че кухнята е до бл. 15 някъде мисля  Rolling Eyes Другия вариант според това в коя част на Изгрев си е кухнята в Зорница до бл. 21. Дано се включи някой който е по-наясно от мен.

Ками  Hug дано се оправя вече малката.
Благодаря, мама Sinara вече се включи на лични и тя също каза за кухнята до бл.15  Grinning В Зорница съм я виждала, но ми идва далечко  Hug

# 207
Добре сега свърши гласуването за коледното парти в Бургас . А аз останах от неразбраните . Къде и кога ще бъде?

# 208
  • На морето!
Ками, как е малката?

# 209
Министерството на извънредните ситуации изгражда национална система за ранно предупреждение и оповестяване на органите на изпълнителната власт и населението.

Министърът на извънредните ситуации Емел Етем съобщи, че първите нови 44 сирени вече са монтирани в Бургас и ще бъдат тествани в събота (20 декември).

Това е част от статия в www.dnes.bg

Общи условия

Активация на акаунт