Питиета и мезета за Никулден приготви, празника на БУРГАС с купон посрещни - 67

• 18 510
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
За коледното детско парти - търси се заведение  Rolling Eyes Симпатико май не ни искат, а от ДНА ме отрязоха, Люси ако има възможност днес ще пита в Мърфи... и така, ако имате др.идеи , казвайте, че няма време...

Ето програмата за коледните празници иначе:
http://www.burgas.bg/bg/news/details/72/2522
аз си нябелязах няколко неща, но ще видим дали ще ги посетим...

колкото до малката ми госпожица - от снощи е на инжекции  Rolling Eyes и нядявам се вече до ден два да се пооправи
Мерси Рени, че попита  Hug

# 211
  • Бургас
Здрасти на всички! Тъй като ме налегнаха размисли за ясла искам да питам как става записването, какви документи ми трябват, трябва ли да се срещна предварително с директорката на яслата, където ще записвам? И остава ли все още приема да е в началото на годината? Тъй като не знам дали има значение, но все пак да уточня, че ще записвам Мария в тази на "Сан Стефано". Много се надявам да ми помогнете с въпросите, може и на лични. 

# 212
  • България
Здрасти на всички! Тъй като ме налегнаха размисли за ясла искам да питам как става записването, какви документи ми трябват, трябва ли да се срещна предварително с директорката на яслата, където ще записвам? И остава ли все още приема да е в началото на годината? Тъй като не знам дали има значение, но все пак да уточня, че ще записвам Мария в тази на "Сан Стефано". Много се надявам да ми помогнете с въпросите, може и на лични. 
И мен ме интересува същия въпрос, така че моля пишете направо тук  Hug

# 213
Момичета, мен ако питате най-добре се обадете и питайте.
Преди отиваш, записваш се и взимаш номер, без документи и като ти дойде реда тогава оформяте документацията  Peace
Затова в първия работен ден на всяка нова година се отива, че да сте по-напред в списъка  Wink
Сега обаче е възможно да има изменения, затова най-добре позвънете
Телефонът на Г-жаПепа Николова, директор на  яслата на Сан Стефано е : 54 11 91
а тел. на домакинката на яслата е 54 11 21  Peace

# 214
  • На морето!
Специално на тази ясла директорката е мн готина и няма никакъв проблем да отидете и просто да поговорите с нея. Не знам как е при другите, но тази е голяма сладурана и е отворена към всякакви въпроси, предложения и консултации.

# 215
  • Бургас
Ками ,нали знаеш и аз мога да видя в Мърфи ,ако случайно Люси не може. Peace Само ме "инструктирай" за подробностите Wink  Аз моето предложение ти го казах на срещата .

И в нашата градина има "нещо ",дано този път да не го хванем  Praynig

# 216
  • Бургас
Здравейте.  Излязоха резултатите от коледното математическо състезание от събота и-и-и, да ви се похваля - моето гардже е на първо място. Много сме радостни пак.
Хайде похвалих се, време е да изчезвам.
Времето вън се мъче да се усмихне май, приятна разходка на всички бебенца, които им предстои да излязат, че от утре го дават дас е разваля!

# 217
  • По света и У нас
Радост - Браво на твоето гардже  Hug  bouquet

Аз да докладвам относно Мърфито и Дядо Коледа:
Единствената възможност, която ми предложиха е за 21ви, преди обяд по точно от 10 до 12 ч., тъй като в 12 ч. имат резервация за 15 души. Изискването им е за куверт/меню за малките, което включва сок Капи + клуб сандвич .... като стойност е около 4-5 лв. За големите - на свободна консумация. По повод събитето, за да ни запазят датата - искат капаро - 50 лв.
Така че казвайте какво да правим  newsm78 Как ви се струва, че то времето напредва и възможностите стават повече от ограничени  Rolling Eyes

# 218
БРАВО НА ГЕРИ  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  да ти е жива и здрава, и все по-високи върхове да покорява  Hug

Ние с малката като се прибирахме минахме през Болярска среща  Peace

Там същи единствено за неделя, тъй като имат доста банкети вечер през седмицата
На Болярска къща, на Рилска имат изискване за куверт само на децата , като са възможни вариантите пица+сок и дом.бискв.торта с течен шоколад + сок . Куверта излиза и в двата случая 5 и нещо  Peace

По принцип отварят в 11, но ще отидат по-рано и  10.30 могат да ни посрещнат, до 12.30-13ч. няма проблем докога ...
За възрастни няма куверт Peace те на свободна консумация ...

сега и Дядо Коледа ще се обадя Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 13:15 от Amelia

# 219
Пуснах нова анкета... с Дядо Коледа още не съм се чула  Rolling Eyes не ми вдига, но се надявам до края на деца и това да стане  Laughing

Поне на място и куверт да се спрем както и списък да правим, че няма време...

# 220
 На детското без нас, нито датата ме устройва, нито часът. Wink
  На МС моя има 53 точки от 60.От неговия клас се е предтавил най-добре. Simple SmileДве точки не са му стигнали за да получи награда./ама аз ще го компенсирам Mr. Green/

# 221
абе то часът не е много сигурен, че ако Дядото е ангажиран, може да стане за 16 , макар че ресторантите тогава не са и доволни, че за банкети се стягат...

Вие къде ще ходите Ji  newsm78

# 222
 Стига бе, то и да са тук къде ще ходим в десет сутринта! LaughingАко е след обяд Ок.

# 223
  • Бургас
Мдаа, Ji, наистина резултатите на първокласника са сериозни, поогледах класирането и изводът е, че е бъдещо попълнение на редиците на математиците в Бургас ... Като се има в предвид и самите задачки, имаше и някои за досещане, което е най-важното. А пък и те първокласнициците са още малки патета. Успех занапред!
Ками, как сте днес?

# 224
оф не смея много да говоря, но гентамицина вече май дава някакъв ефект  Mr. Green ако така вървят нещата се надявам да е 6 вече до края на седмицата... не знам обаче какво ще се случи довечера, снощи само веднъж повърна към 1 , надявам се днес вече да няма и такива екстри, че стана вече цяла седмица, а аз съм за Нареченските бани

Ji, поздравления за първокласника  Hug
Ама да ти кажа ако сме на Болярската къща, ще почнем да се събираме в 10.30 , а Дядо Коледа ще дойде към 12  Peace
Ти няма да вилнееш до 5 надявам се и ще успееш да се излюпиш 

Общи условия

Активация на акаунт