Сещам се че при тях си е ежедневие да тъпчат новородени с капки Валериан, за да спят. За кво говорим изобщо. И като се заприказва че били здрави циганите.Нищо подобно.Я влезте в която и да е болница.Ми те пълни основно с цигани. С каката не съм влизала в болница.Дано и с тоя малкия не ми се налага.Все ме е страх от тоя слух, че момчетата били по-кекави и боледували много повече от момичетата. Не искам да ми се налага да вися или недай боже да преспивам в болница. Преди няколко седмици, заради алергията на Дани към млякото , трябваше да ни приемат за 4 дена в болница за изследвания.
Такова било изискването. Уредихме се да стоим само 2 часа, пък да пишат 4 дена, ама тия два часа ми вдигнаха нервите страшно много.Такава мизерия , циганори, абе ужас.
Готова съм да ревна сега пак само като се сетя. Обща тоалетна за цял етаж, аз трябваше точно тогава да приготвям млякото на Дани, като носех гореща вода в термус, обаче се наложи да го изстудявам в общата мивка в тоалетна.
Като излязох от болницата, щях да разкъсам мъжа ми , сякаш той ми беше виновен за нещо.
просто осъзнаваше какво става. Нямаше храна, която да откаже и на 1 год. ядеше повече от мен
.
.
18 дена изкарахме там, още сънувам кошмари
. Ти за Терапията ли говориш, щото там е такава обстановката?
Аз със Дени два пъти съм лежала единия път в Токуда и всичко беше както си трябва внимание и т.н. ама си е болница.А за престоя ми в Пирогов разказвах просто думи няма за каква нечовечност става въпрос а бях в 8-мия месец бременна
Да не се стига до там
Ха да пиша нещо и все има някой, който да ми зададе въпроса. 
Препоръчани теми