На мама й иде да запее, ОКТОМВРИЙЧЕ гука и се смее.

• 10 280
  • 235
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ох Фиил, те циганите не са като хората бе. ooooh!Сещам се че при тях си е ежедневие да тъпчат новородени с капки Валериан, за да спят. За кво говорим изобщо. И като се заприказва че били здрави циганите.Нищо подобно.Я влезте в която и да е болница.Ми те пълни основно с цигани. С каката не съм влизала в болница.Дано и с тоя малкия не ми се налага.Все ме е страх от тоя слух, че момчетата били по-кекави и боледували много повече от момичетата. Не искам да ми се налага да вися или недай боже да преспивам в болница. Преди няколко седмици, заради алергията на Дани към млякото , трябваше да ни приемат за 4 дена в болница за изследвания.  ooooh! Такова било изискването. Уредихме се да стоим само 2 часа, пък да пишат 4 дена, ама тия два часа ми вдигнаха нервите страшно много.Такава мизерия , циганори, абе ужас. ooooh! Готова съм да ревна сега пак само като се сетя. Обща тоалетна за цял етаж, аз трябваше точно тогава да приготвям млякото на Дани, като носех гореща вода в термус, обаче се наложи да го изстудявам в общата мивка в  тоалетна. Shocked Cry Като излязох от болницата, щях да разкъсам мъжа ми , сякаш той ми беше виновен за нещо. newsm78

# 76
да ви питам нещо извън темата:

към мамите от Варна-знаете ли къдесе премести магазинът за кристал от 1-вия етаж на ВАЛЕНТИНА,че свеки е решила подарък да ни прави?

# 77
  • Варна
Тони, за захранването – аз проблеми като алергии не съм имала, но имах проблеми с теглото, за което обвинявам точно захранването си. Е не може на 3 месеца бебе да яде попара и брашняна каша, защото отказвало кисело мляко. Но такива са били времената  Rolling Eyes А сега, предвид прочетеното и опита ми с първото дете, съм ЗА късното захранване. Никола го захраних на 5 навършени /искаше ми се да са 6, но трябваше да се връщам на работа и побързах да въведа някои храни/. Ми захранването беше приказка – детето вече седеше нормално в столче, отваряше си само устата, при вида на лъжичката издаваше радостни звуци  Simple Smile просто осъзнаваше какво става. Нямаше храна, която да откаже и на 1 год. ядеше повече от мен  Mr. Green, нищо че не наддаваше. А връстниците му, които бяха рано захранени, освен че бяха доста пълнички, малко след годинката започнаха да отказват храната и майките се чудеха какво да правят. Нека темата не се превръща в спор ЗА и ПРОТИВ, всеки преценява за детето си  Peace.
Фийл, ние пристигаме в Добрич в петък, ама вечерта, но ако е хубаво времето в събота ще се видим  Laughing. Ама Денис е голям сладур, много е артистичен, на кого ли прилича hahaha.
Пуки, не ми говори за болници  Cry 18 дена изкарахме там, още сънувам кошмари  #Cussing out. Ти за Терапията ли говориш, щото там е такава обстановката?
Liqnka, моя големия син много се потеше, но не беше с рахит. Най-добре педиатърът да го види. За магазина за кристал не знам, не ползвам такива екстри  Mr. Green

# 78
Айде добро утро и от нашта чета Hug

# 79
Добро утро!   Hug
Брат ми има непоносимост към киселото мляко. Предполагат, че е в следствие на ранното захранване - бил е на няма и месец, когато вместо кърма или АМ, са започнали да го хранят с кисело мляко. Познавам много хора, които имат алергии към я мед, я някой плод, я млечни продукти. Отделен е въпроса, че огромен процент от българите страда от стомашни проблеми, също в следствие на ранното захранванем и въобще - неправилен хранителен режим в детската възраст.
Знаейки всичките тези неща, аз не смея да рискувам повече. Мога само да бъда благодарна, че при сина ми нямаше последствия.  Уж. Simple Smile

# 80
Пуки вярно много неприятно висенето по болниците SadАз със Дени два пъти съм лежала единия път в Токуда и всичко беше както си трябва внимание и т.н. ама си е болница.А за престоя ми в Пирогов разказвах просто думи няма за каква нечовечност става въпрос а бях в 8-мия месец бременна #Cussing outДа не се стига до там

# 81
Добро утро, момичета! И аз съм от редовно .... четящите  Simple Smile Ха да пиша нещо и все има някой, който да ми зададе въпроса.
 Аз за захранването още не мисля, ами сега ме притеснява дали и колко още ще се кърмим. Знам, че брат ми след втория му месец, когато се е наложило да влезе в болницата с майка ми, тя е започнала да му дава айряни, тъй като е отказвал да суче вече заради големите биби с 5 дупки... та при него не е имало нищо притеснително.
liqnka, знам, че има такъв магазин до Стоматологията точно.
feel_u , братовчедите са ми от Добрич и ги навестяваме от време на време. И как ще е село, я каква хубава градска градина ви направиха Simple Smile
За пъпчиците - имаше доста писано тук, но аз така се бях притеснила, че отидох на кожен лекар направо. Та естествено, ми каза жената, че както пъпчиците, така и по-сухата кожа и лющенето са от изчистването. Все пак ми изписа едно кремче за тялото, което ми го приготвиха в аптека, а лицето го мажем с Бадемово масло Ексипиал. Между другото лекарката е Страткова от Кожна поликлиника и е много готина.

# 82
ДУ
Пиша с една ръка, затова бързо задавам въпрос. Ползва ли някой това кенгуру?

# 83
Добро утро момичета!Черпя по едно кафе. Да попитам ваксината инфанрикс касата ли я поема и пълния курс ли поема?

# 84
  • Бургас
Добро Утро сладурани и сладуранки Hug

Ние днес правим два месецеа и по този повод нека всеки се почерпи с каквото му е най-сладко
.

Честит 2-ри месец и на Миглена -на aleksandra_85    bouquet

Честита месечинка на
Ивайла - на - deniim newsm51

Цветелина - на- Megche    bouquet

# 85
  • Бургас
Забравих ка приветствам новата мама e_kateto   welcome

# 86
  • Варна
e_kateto, Infanrix не се поема от ЗК, ти си я поемаш  Wink

# 87
  • Варна
ДУ
Пиша с една ръка, затова бързо задавам въпрос. Ползва ли някой това кенгуру?
отговарям с една ръка-аз ползвам това
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 7/products_id/396
един път само ходих до бурлекса с грахи в него-удобно е

# 88
Мерсаж за включването, Госпойце. Че е удобно, не се съмнявам. Вече се сдобих с въпросното, но ме интересуваше дали презрамката, която минава през гърба трябва да е добре изпъната или аз не мога да се преборя с правилното "обличане".

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 12:39 от barabina

# 89
Здравейте и от мен,не мога да пиша,камо ли да ви изчета.Аз съм sweetheart_bg,но откакто съм мама,се прекръстих.Аз също родих на термина си-точно на 11 октмоври се появи принцеса Христина.На кой мога да предоставя снимка на бебка?Извинявайте,че ни в клин ни в ръкав така се намесвам,но ми предстоят изпити и гледам да не се изкушавам много със седене онлайн.Като взема изпитите,ще се реванширам.
Прегръдки на всички от мъгляв Плевен

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 12:55 от мама на Христина

Общи условия

Активация на акаунт