Коремчетата проличават вече в очакване на ЮНСКОТО човече! Тема№8

• 14 168
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
vanny_76, дано да премине по-бързо този период. При мен беше точно 1 месец и бебетата се смилиха над майка си, защото повръщането спря в началото на третия месец. Оттогава съм повръщала само 2 пъти и много рядко ми се гади, но е нищо в сравнение с едномесечния кошмар, който преживях - всяка вечер 4-5 пъти и лежане, защото нямах сили за нищо друго. Добре поне, че беше след 4 следобед, през деня ми нямаше нищо. Но нали знаеш - това състояние е супер полезно за бебето и то расте по-здравичко така... Само това ме успокояваше тогава Simple Smile

Колко килограма наддадохте досега? Я се похвалете? Simple Smile

# 121
Килограм и половина- толкова съм качила.
А се чувствам подута и ужасно дебела.

# 122
somebody честит именник -ще празнуваш с нас май, като не може с него Wink
Честито и на всички които днес имат имен ден!

Напоследък като стана студено и все се чудя как да се завра в къщи.Вчера излезнах само на разходка беше доста приятно.
Ама нещо вече нямам желание за интензивен живот.За разлика от преди няколко дни.Винаги съм прекалявала направо с работа, с живот, с тичане.Но напоследък се чудя как да си поспя до 10-11ч и да си седя в къщи.Има ли при вас  такава промяна.
Добре че е гимнастиката че да не се залежавам все пак.

При мен килограмите са +2

# 123
  • Плевен
Аз засега съм качила само 1, но и аз се чувствам леко подута и подпухнала. Но като за начало на 4 месец това си е идеално наддаване според мен.  Wink

# 124
  • София
аз видях рецептата за един крем с какаово масло и си го направих. За сега съм много доволна, а и на лицето също се отразява много добре. Мислех, че няма да ми овлажнява кожата добре, но се чувствам много добре с него. Миналия път ползвах Мустела, но освен, че излиза много скъпо и като я проверих после в един козметичен сайт, се оказа с второ ниво на канцерогенност от три възможни.  Shocked Сега поне съм сигурна, че ползвам 100% натурален продукт.  Wink
За килограмите, качила съм два, но не се чувствам по-зле. Това са точно килограмите, които се мъчих да кача от година и половина, за да си възвърна тези от преди да забременея първия път. При мен кърменето не ми позволи грам да напълнея, въпреки, че си хапвах постоянно. Добре, че збременях, за да кача. Simple Smile

# 125
Добро утро на всички,то вече обяд стана,но аз сега ставам Embarassed
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

Съжалявам за случилото се с meli 80 Sad

# 126
petia_tag, дай повече инфо за Мустелата. За жалост най-скъпите и хубави козметични продукти имат по нещо канцерогенно. Консервиращи и хормонални съставки, които са почти във всеки фабричен продукт (било то за ядене, за пиене или за мазане). Аз много рядко дъвча дъвка например, заради аспартама в нея. И избягвам натуралните сокове... Simple Smile Ще видя после какви са твоите рецепти за натурална козметика Simple Smile

Сега отивам на пазар, защото ще готвя пиле с кисело зеле в глинено гърне Simple Smile

Дано да ми се получи   chef  chef

# 127
Здравейте,
благодаря за съветите. ще опитам да пия витамините с вечерята ( пият се по време на хранене), дано да не повръщам повече.
Честито на всички именници да са живи и здрави, всичко най- най им пожелавам Simple Smile

Днес си гледах лентичката  нали съм 12г.с. т.е това е 4ти лунарен месец. А действителният четвърти месец кога ми започва на 9 декември ли ? Аз като гледах спрямо термина ми 09.06 се пада четвъртия да започне при 14г.с.
Нещо съвсем се обърках с тези изчисления, пък и на ехографа бебето беше напред с 1 седмица и 2 дни.

За БХС то заради празниците ще отида в 15 г.с., нищо че лекаря ми каза 16-18, страх ме е да не изпусна сроковете.

# 128
*Слънчице* , нормално е да се объркаш.
Всъщност бременността както знаеш трае 10 лунарни месеца, всеки по 28 дни или по 4 седмици, което се равнява на 9 календарни месеца. Аз лично си пресмятам по лунарните месеци, не по календарните.
Иначе влизаш в четвърти календарен месец както ти си го изчислила на 09.12.

# 129
Здравейте момичета!Не съм писала отдавна,защото нямаше нищо ново покрай мен и бебо.В петък бях на преглед човечето е добре расте си нормално и ни зарадва с цяла акробатична програма  newsm32!На 23.12 съм на БХС надявам се всичко да е   наред Praynig!Пуснала съм снимки в албумчето. Hug                                                       

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 21:24 от mima1977

# 130
  • София
Katerinka, ето го сайта http://www.cosmeticsdatabase.com/splash.php?URI=%2Findex.php
Рецептата ми е с какаово масло, масло от пшеничен зародиш и кайсиеви ядки, Деавид и пчелен восък. Ако някой го интересува, ще напиша точната рецепта.

# 131
Petia, ако може да напишеш рецептата, моля! аз сега ползвам Мустела, но и на мен ми се вижда скъпичко, а това, което казваш допълнително ме притесни! скоро четох, че е много важно да внимаваме с какво се мажем, т.к. през кожата преминават бепрепятствено какви ли не вредни вещества от кремовете! аз уж гледам да използвам проверени марки, но нали ми е първа бременност и още незнам кое е най- добро против стриите /специално за мен/. струва ми се, че колкото по- малко химикали и консерванти има в даден продукт, толкова повече работа ще свърши! друго си е като си приготвиш нещо сама и знаеш какво точно си сложила!

# 132
Хайде пак да се включа, Wink

Мерси на всички за пожеланията, ще му ги предам специално от всички вас, като се чуем! Hug

Честит имен ден и на Андреа на Анито, само поводи за усмивки да ти дава!!   smile3525  /междо другото още преди да срещна приятеля ми си бях наумила, ако имам момиче един ден да я кръстя Андреа, той пък ми казва, че хората щели да му се смеят, че си кръстил детето на него си, мъжка му работа, неможеш ги разбра мъжете/ Wink
Та в този дух вие мислили ли сте за имена на бебето??

Много съжелявам за Meli,  смятам че ще го преодолее и се надявам да влезе в септемврийки 2009 Hug

На мен тази сутрин ми стана много лошо, без малко да повърна, скоро не ми беше ставало така, та си полегнах за 2 часа и съм си заспала! И най-интересното, е че винаги ми става най-лошо ,когато съм самичка, все едно бебчо усеща и не иска, таткото да ме вижда как ми става толкова лошо! И най-странното е, че ми стана лошо от тоалетната, няма миризма, няма нищо, просто погледнах надолу при влизането ми и щях да повърна, като че ли от самата вода в тоалетната, незнам! Sick Sick

Почнах много да се притеснявам за Sharky81, къде изчезна това момиче, поне да драсне някой ред как е, ако не и се пише в темата!
Също така има и друга съфорумка, която изчезна miroslinka и тя скоро не се е появявала, забелязах, че си е махнала и снимките от албумчето!

# 133
Sharky81 пише в последния си пост от 25 ноември, че няма много време за форума, което поне мен малко ме успокоява, че наистина е претрупана с работа и няма нищо лошо около нея.

Вярно че, и miroslinka изчезна. Tired

Относно мазането по време на бременността с различни кремове, знам че, е изключително опасно да се ползват антицелулитните, защото съдържали кофеин, които лесно се абсорбирал от кожата.

http://sevgi.incilbg.com/bremennost/kojata_po_vreme_brem.doc

# 134
За козметиката.
Мислех да взимам Чико Мама Дона, но започнах да се мажа с един масажен крем ,който преди време ползвах като карах курсове по масаж (струва около 5-6 лева).Мисля че действа супер.Кожата на сутринта е еластична ,овлажнена и леко мазничка. Чудя се дали да продължа с  него или с Доната. newsm78.
Съжалявам за Meli.
Гушки на всичкииииииииииии Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт