СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - да им е леко

• 37 652
  • 438
  •   1
Отговори
# 90
  • През девет земи в десета
На класното по математика сме с 6-ца,единствена за класа Party

По БЕЛ и ние сме със съчинение-разсъждение,да видим какви ги е измъдрил.Той си мисли,че и там ще е 6,но едва ли newsm78

Кабо,поздравления за златното ти момче Hug

# 91
105 е другото у-ще с италиански, на което се признава дипломата в Италия. Иначе - в Италианския сме, но не се обиждаме. Wink Балът за 105-то се образува от оценките по български и математика от дипломата и удвоените оценки по български и математика от изпитите за езиковите у-ща. На наши познати детето влезе тази година там, засега са доволни. Имат италиански учители и ги стягали и по другите предмети, а и базата била много добра. Преди е имало една паралелка с изобразително изкуство, за която се е държал и изпит по рисуване, но вече няма, защото на държавата и излизала много скъпа издръжката на един такъв ученик. Разглеждам го и аз като алтернатива, защото ми направи впечатление, че долната граница на влезлите е доста ниска, но резултатите от матурите са добри, а по-важното е какво излиза, а не какво влиза. Иначе, ако все пак решите да пробвате и в Италианския лицей, проблемът (освен снобарията  Wink ) е, че от 3 остават 2 паралелки, местата в които се заемат от учениците от училището след полагане на годишен изпит по БЕЛ и математика. И ако останат свободни места, тогава се обявява приемен изпит за външни ученици, но местата обикновено са само няколко, ако изобщо има и кой ще ги заеме става доста относително  Rolling Eyes Иначе има още няколко училища с паралелки с италиански, но не знам на какво ниво е италианския.

Мерси за отговора! Grinning Обаче 105 пък ми е доооста далече да ходя сама...
36става но не знам нищо за него...нито коментари нито нищо  Thinking за това моля ако има някой от 36то да каже  Praynig.

# 92
  • Бургас
Поздравления за гарджето на Кабо алма !
Браво и на Гоги на
  • Пиги® [/b] !

Аз нямам много време да пиша. Много ми е натоварено на работа и само от време на време влизам да попрочета тук-там.

Затова още от сега ви желая весели празници и една много успешна нова година на всички вас, на семействата ви и най-вече на кандидатстващите !

santa2 Nature Snowman  Gift

# 93
  • В центъра на мръсотията
ЕжкаHug

Весели празници и на теб и семейството ти!

# 94
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ОТ МЕН!!!!
УСПЕШНА ГОДИНА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ  bouquet

# 95
И ние сме във ваканция от днес.
Часовете трябвало да бъдат намалени и г-жата отказала да идва  Mr. Green
Това е груб превод. Те и без това учат до побъркване ,та 1 ден допълнителна почивка ще им се отрази добре.

# 96
 Grinning
Весели празници на всички!
На седмокласниците- здраве и много успехи, а на родителите- здрави нерви!  bouquet

# 97
  • гр. София
Програмата за днес е задължителна дискотека!!! Класният така казал. Laughing

Весели празници и от мен! Hug

# 98
  • През девет земи в десета
Днес пуснаха децата по-рано и целия клас беше на кино Wink Слава богу малко почивка и за родителите.
Пожелавам на всички весело изкарване на празниците,на седмокласниците успех,на мамите приятно готвене и най-важното, всички да сме здрави Hug

# 99
  • София и там където не се пуши
Днес имали организирана дискотека в училище, но пускали чалга и синът ми и още двама се спасили и отишли да празнуват РД в МОЛ - София на едното от момчетата. Много доволен се прибра.

Елица, моята мечта е да се падне класен на малкия ми син, вашия класен, ама предполагам че няма да ме огрее.

Весели празници на всички.

# 100
  • гр. София
И Теди се върна недоволен от дискотеката.Сега си чака подаръците под елхата,дори се вълнува повече от по-малката си сестра.Уж са големи,ама все пак са си дечковци.
Чао от мен,отивам да готвя. Grinning

# 101
  • На село
Весели празници и от мен!

# 102
Момичета, в сайта на МОН вече са публикувани:

ГРАФИК на дейностите по приемане на ученици в държавните  и … ната 2009/2010 г.

Учебно-изпитни програми за конкурсните изпити /конкурсни изпити – тестове/ за приемане на ученици за учебната 2009/2010 г. - по БЕЛ и по Математика

Указание за попълване на листа с отговори

Насоки за работа върху преразказ на неизучаван художествен текст … ване след 7. Клас

Добре е, че вече имат яснота - нашите миналата година ги публикуваха чак април-май.
Успех на децата ви!

# 103
  • гр. София
cool_witch , мерси за информацията.

Весело посрещане на Новата 2009 година от мен!
Много здраве и усърдие на нашите питомци,а на нас здрави нерви! Hug Heart Eyes

# 104
Здравейте!
Разгледах "ГРАФИК на дейностите по приемане на ученици в държавните  и общински училища след завършен VII клас и след завършено основно образование за учебната 2009/2010 г." и нещо не ми стана ясно какви са тези приемни изпити по всички предмети, дори по спорт. Те за всички деца ли са? Много ще се радвам да ме извадите от това недоумение.
Весело посрещане на Новата 2009 година!

Общи условия

Активация на акаунт