Тези дни този стар виц ми се върти в главата. Този месец без аванс, следващия - без заплата. А ние - "оптимистките" се надяваме на увеличение на работните заплати!! От миналия месец сме "на нула" с финансовите средства. Какви ги говоря - "под нулата "сме, защото имахме големи извънредни разходи. Наложи се да закупим за шест месеца животоподдържащото лекарствено средство на голямото ни дете. Това лекарствено средство е безплатно, но има проблеми с доставките. НЗОК иска да намали цената на това лекарство в новия позитивен лекарствен списък. Много интересно - мога да купя лекарството свободно, но не мога да го получа безплатно от НЗОК. Лекуващата лекарка на сина ми каза, че преди избори винаги е така. Затова ни посъветва да се запасим с лекарството. Ще минат изборите, ще се преразпределят секторите на влияние, ще се сключат новите договори и така.....
Момичета, извинявайте, че се отклоних от темата. Но ми се струва, че в момента държава няма. Всички се готвят за избори... Но е доста опасно точно в такъв момент да се правят експерименти със служителите на силовото министерство.