Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 244
  • 654
  •   1
Отговори
# 375
  Пари няма - действайте.....
Тези дни този стар виц ми се върти в главата. Този месец без аванс, следващия - без заплата. А ние - "оптимистките" се надяваме на увеличение на работните заплати!! От миналия месец сме "на нула" с финансовите средства. Какви ги говоря - "под нулата "сме, защото имахме големи извънредни разходи. Наложи се да закупим за шест месеца животоподдържащото лекарствено средство на голямото ни дете. Това лекарствено средство е безплатно, но има проблеми с доставките. НЗОК иска да намали цената на това лекарство в новия позитивен лекарствен списък. Много интересно - мога да купя лекарството свободно, но не мога да го получа безплатно  от НЗОК. Лекуващата лекарка на сина ми каза, че преди избори винаги е така. Затова ни посъветва да се запасим с лекарството. Ще минат изборите, ще се преразпределят секторите на влияние, ще се сключат новите договори и така.....
  Момичета, извинявайте, че се отклоних от темата. Но ми се струва, че в момента държава няма. Всички се готвят за избори... Но е доста опасно точно в такъв момент да се правят експерименти със служителите на силовото министерство.

# 376
Намерих темата в техния форум. Ето тук ще следим развитието от извора :  Peace

http://www.police.ba4ka.com/viewtopic.php?f=8&t=894&sid= … 1730&start=18

# 377
  • у дома...
mama Nina 1, много отдавна май нямаме държава. Всичко тук май се върти само около това - избори, лапане, избори, лапане... Явно никой няма интерес от стабилна държава - със силна полиция, добро образувание, добро здравеопазване. А сега - половината месец кретаме, останалата половина от месеца се чудим на кой дявол дупе да дадем, за да закрепим положението до следващите заплати.

# 378
  • Разпиляна във въображението
Бате Бойко ще дойде на власт. Полицията му е слабост. Дано да вземе и да направи нещо за вас Praynig

# 379
  • Ботевград
Не вярвах, че някой ще ме убеди с 1 изречение да гласувам, но ето, че се случи  Flutter

# 380
Я по същество-има ли инфо по въпроса? Аз нямам още...

# 381
На нас също ни е слабост  Бойко и сме зад него  Peace

# 382
Според мен Герб изключително много разчитат на вот от полицаите и техните семйства. Бойко все към полицията го влече Simple Smile
Ц. Цветанов ще е вътр. министър Peace

# 383
 Rolling EyesДа ви кажа какво чух вчера по новините-във връзка с това че предстоели масови съкращения по фирмите и в хазната щели да влизат в пъти по-малко средства за осигуряване,това щяло да бъде катастрофално за цялата осигурителна и пенсионна система и се предлага "план за спасение на бюджета и пенсионоосигурителните др-ва'-като точка 1 в него беше Всички държавни служители,полиция и военни на които досега държавата е плащала изцяло осигурителните вноски да започнели да се осигуряват и си плащат своя дял от осигуровките  #Crazy  #2gunfire #Cussing out
Имаше и още,но незасягащи нас мерки-за джипитата и зъболекарите,за всички самоосигуряващи се за селскостопанските производители и т.н. и т.н. та в хазната да влезнели към 800 милиона  ooooh!

Просто съм повече от бясна нестига че не им увеличават смешните заплати ами бива сега да започнат и за осигуровки да си дърпат и ако искат и за нещо друго да вземат да си отдържат   Crossing Arms Whistling

# 384
Rolling EyesДа ви кажа какво чух вчера по новините-във връзка с това че предстоели масови съкращения по фирмите и в хазната щели да влизат в пъти по-малко средства за осигуряване,това щяло да бъде катастрофално за цялата осигурителна и пенсионна система и се предлага "план за спасение на бюджета и пенсионоосигурителните др-ва'-като точка 1 в него беше Всички държавни служители,полиция и военни на които досега държавата е плащала изцяло осигурителните вноски да започнели да се осигуряват и си плащат своя дял от осигуровките  #Crazy  #2gunfire #Cussing out
Имаше и още,но незасягащи нас мерки-за джипитата и зъболекарите,за всички самоосигуряващи се за селскостопанските производители и т.н. и т.н. та в хазната да влезнели към 800 милиона  ooooh!

Просто съм повече от бясна нестига че не им увеличават смешните заплати ами бива сега да започнат и за осигуровки да си дърпат и ако искат и за нещо друго да вземат да си отдържат   Crossing Arms Whistling
Айде стига бе. #Crazy #Cussing out

# 385
  • Разпиляна във въображението
Интересно ми е Цветанов откъде ще намери пари. Лесно е, когато си в опозиция да приказваш, но като дойдеш на власт друго става. Всички искат пари за своето министерство.
Това с осигуровките направо ме втрещи. Да не говорим за това на колко се осигуряват лекари, стоматолози и земеделските произдовители ooooh! Лекарите и стоматолозите взимат доста прилична сума мисля. От един зъб на батко ми зъболекар му взе 500 лв. Shocked

# 386
Е тогава вече и ние сме по магистрали и градинки на протест  #Cussing out

# 387
На мен Цветанов ми се струва доста по-добър вариант от Мики Маус.
Това пък ак ого допуснат с осигуровките ще имам масово напускане ми се струва.
Пари май няма да видим, ама да съм здрава аз,че да ходя на работа ooooh!

# 388
  • Ботевград
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, момичета, добре че сте Вие  Hug
 hahaha Joy

# 389
На мен Цветанов ми се струва доста по-добър вариант от Мики Маус.
Това пък ак ого допуснат с осигуровките ще имам масово напускане ми се струва.
Пари май няма да видим, ама да съм здрава аз,че да ходя на работа ooooh!
Ти да си здрава, ама с това бебче на път.

Общи условия

Активация на акаунт