Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 166
  • 654
  •   1
Отговори
# 525
  • Ботевград
Първо честита победа на изборите  Heart Eyes
Има един единствен човек в цялата тази държава, който много добре знае какви са нещата в системата и това е Борисов, сигурна съм, че ще направи всичко по силите си и положението ще стане значително по-добро  Heart Eyes

Честит нов министър и от мен  bowuu
Да му върви като по вода новата служба, лека работа му пожелавам от сърце  bowuu

Самият факт, че вече не е ММ е повод за почерпка   Hug

# 526
Здравейте,момичета!!!Малко поотсъствах,но сега вече започвам да изчитам това,което съм пропуснала!!!

Първо Честита рожба на yaya86!!!Да Ви е жив и здрав,много щастлив и усмихнат наследника!!!  smile3541   ylinfant  smile3525

Добре дошла на maya_78!!!  Hug Бавно,но славно се увеличава отбора ни!!!

Честит нов министър и от мен!!!Надявам се всичко ще се промени,само да не си останем с голи обещания и надеждите!!!Дано като бивш полицай му спори работата и да се мисли все повече и повече за полицията и как да се вдигне на крака МВР,а полицаите да ходят с удоволствие на работа ,която да си заслужава труда и риска!!!

# 527
  • у дома...
Момичета, нека се помолим простреляния полицай в Своге да оцелее... и да се замислят новите управници - къде са бронежилетките, защо срещу бойни патрони /на престъпниците/ нашите мъже разполагат само със стоп-патрони. И само две коли за град като Своге.
Мъчно ми е...

# 528
  • Варна
Дано се оправи човека, а тези нагли типове да получат заслуженото - смърт!

# 529
 newsm17 Дано се оправи човека ... и най- после прокуратурата да се събуди  #Cussing out Много жалко за човечецът  Cry Смърт за изродите  #2gunfire

# 530
  • Ботевград
 Praynig Praynig Praynig
Да не дава Господ, 40 годишен само, с опасност за живота   Cry дано Бог се смили  Praynig

# 531
  • Разпиляна във въображението
Трябва да се дадат повече права на полицаите и да бъдат неприкосновени. Да им се дадат нови униформи и поне визуално да започнат да излъчват респект. Съжалявам, но като видя някой полицай с избеляла, увиснала униформа, шапката му накриво, и се влачи едвам едвам, какво уважение да изпитам. Това не пречи обаче да не искам да си имам работа с тях де Whistling Трябва да се обърне внимание и на физическата им подготовка и издръжливост. Не съм наясно, но предоставя ли им се възможност да спортуват някъде, държат ли всяка година физически изпити.

За парите, то е ясно, но може и да се наложе да се реже живо месо Sad

# 532
  • у дома...
От мъжът ми научих, че на Любомир са му оставали само 5 дни до пенсия. Господи, дай му шанс да живее. Praynig Cry

# 533
 ooooh! Току що гледах по новините за Любомир , казват , че след последната операция състоянието му се е стабилизирало ... Sad Praynig Praynig PraynigДано успее да се пребори човечеца  Praynig Praynig Praynig

# 534
Здравейтеееее!Приемате ли още полицейски съпруги при вас????За вашият клуб научих от сестра ми Lina dm.Та да се представя набързо-ОТ гр.Средец съм,мъжо е деж.оперативен и имаме две деца.Сина ми Петър е на 9 тод., а дъщеричката ни е едва на 2 месеца.Роди се на 2 май и се казва Сияна.За колегата във Своге жалко,ама още колко поцаи трябва да са в неговото положение,че да се стреснат там горе? newsm78 Е бат Бойко може да пооправи нещата/дай боже/.Това еза сега ще ставам щото дребното напира да папка.Та да ви почерпя като новодошла--- beer3 cook cook Лека вечер на всички. smile3524

# 535
Привет от мрачна Варна!Дано се оправи полицаят от Своге,няма да спрат тези ненормални случаи и отношения спрямо полицаите,направо нямам думи.Сега гледах в новините,че се отправи и призив за даряване на кръв за Любомир.Дано се оправят нещата като дойде новото правителство,вярно ще е нужно време,но е абсурдно да се случват такива неща,да се посяга на полицай,а той как да се защити - със стоп-патрон?Ужас!!!  Sick  #2gunfire  box

Добре дошла на новата полицейска съпруга,всъщност тя ми е сестричка,която много обичам и има моята съдба - да обича и живее с полицай!!!

Диде за теб  welcome  smile3525    love001

# 536
И аз искам да споделя с вас неприятна новина.
По време на сигнал мъжът му ударил картера на служебната каталясала Астра,но бил на лампи и не разбрал.
Съответно двигателя се прецакал и сега следва :

НАКАЗАНИЕ,ПЛАЩАНЕ НА РЕМОНТ  НА КОЛАТА,СПИРАНЕ НА  ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ПАРИ НА ТРИМЕСЕЧИЕ/ онези спасителни 100 лева Mr. Green/
По припнцип знаем как се процедира при подобен случай.Спира се на место до дупката,вика се КАТ ,протокол,застраховател и т.н.
Но,върви обясни после що не си бил на сигнала на време,що не си продължил и т.н.

Ми дано ни олекне и някой някъде чете  тези редове.
Трябват промени и то драстични и спешни господа управляващи!

П.П.  
Докога мъжете ни ще бъдат подложени на стрес,под прицел,безпаричие?
Ще се помоля за колегата от Своге .
Семейството му да бъдат силни и да вярват в доброто и скорошното му оздравяване!

# 537
Някой знае ли какво е състоянието на Любомир ... Confused Дано се пребори организма му  с всичко и оздравее , милият ... Praynig

# 538
Този човек никога няма да е вече същият ,нито физически,нито психически.
Какво му доведе едно некомпетентно управление /стоп патрони,липса на бронежилетки или по точно налични няколко бройки на РУ/

Той ще бъде герой,но  с цената на какво?

# 539
  • Ботевград

Докога мъжете ни ще бъдат подложени на стрес,под прицел,безпаричие?

Цял живот, докато живеят и работят в България  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 10:56 от ZLATNA

Общи условия

Активация на акаунт