Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 158
  • 654
  •   1
Отговори
# 540
Аз мисля и трайно се надявам Б. Борисов да оправи нещата към по - добро бъдеще за нашите мъже  Thinking

# 541
Здравейте момичета Hug

и аз като Ивалина тайничко се надявам на ББ да оправи нещо в МВР, все пак е бил там и знае какво е състоянието на министерството, знае че нашите мъже ходят със стари дрехи, сами си набавят нужните средства за да си вършат работата.

# 542
Най- вече да имат мотивация да работят нашите мъже  Peace

# 543
  • Сливен
Абе не е ли време за нова тема?
Да не ни цапнат през ръцете.
 Mr. Green

# 544
  • Варна
 Mr. Green
Миля, че до 50 страници е темата.  Peace Поне с предната беше така.  Hug

# 545
  • Ботевград
Раненият полицай е дошъл в съзнание

Състоянието на тежко ранения полицай Любомир Митов за щастие е стабилно. Пациентът е в съзнание и всички негови показатели са добри.
Това каза началникът на Военномедицинска академия генерал-майор Стоян Тонев, цитиран от БГНЕС.
Ако не настъпят усложнения някъде следобед, след като са минали 24 часа, ще може да се даде по-оптимистична прогноза, допълни ген. Тонев. По думите на началника на ВМА като дългосрочна прогноза, ако няма следоперативни усложнения, 40-годишният Любомир Митов няма да има трайни увреждания, които да не му позволят да води нормален живот. „Предпазлив оптимизъм“ е оценката на ген. Тонев за състоянието на пострадалия. Полицаят е претърпял две сложни операции вчера - в коремната област и лицево-челюстната част. Близо четири литра кръв са му били прелети.

# 546
  • Разпиляна във въображението
И аз чух новината. Голямо облекчение. Силен човек.

# 547
  • Сливен
 Mr. Green
Миля, че до 50 страници е темата.  Peace Поне с предната беше така.  Hug

Не знам. В правилата друго пише.

Разрешено е да има само по една текуща тема за дадена група, а т …  ще се заключват.

# 548
 Tired Който има възможност да гледа "На кафе" с Гала Sad

# 549
Възхищавам се на тази жена.С 4 деца и е успяла да влезе в системата.Тя си знае защо!
Дано децата на загиналите колеги, сега, пак да продължат с лагерите и кампанията се възроди Peace

# 550
  По това време сме на разходка с децата.Какво даваха по Гала?Къде да го гледам?

# 551
  • Ботевград
Момичета, може ли някой, който е гледал предаването да преразкаже с няколко думи историята  Hug
Благодаря.

# 552
Възхищавам се на тази жена.С 4 деца и е успяла да влезе в системата.Тя си знае защо!
Дано децата на загиналите колеги, сега, пак да продължат с лагерите и кампанията се възроди Peace
.... newsm78 Хайде момичета , някой няма ли да каже за какво става въпрос ?

# 553
.... newsm78 Хайде момичета , някой няма ли да каже за какво става въпрос ?
http://www.novatv.bg/bg/shows/videos/7?video=2

# 554
И аз в кюпа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт