Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 155
  • 654
  •   1
Отговори
# 555
  • у дома...
Били казали по ТВ, че пари за МВР имало до май, 2010. В смисъл, че на този етап, при тези бюджети /за 2009 и евентуални разчети за 2010/, финансите, определени за МВР ще стигнат до май 2010. И това било изказване от някой от бъдещите ни управници. Интересно след това ще закрият "фирмата" ли? #2gunfire

# 556
Просто_майка, това по какъв повод са го казали, после верно какво следва. Държавата ще остане без полиция ли?
момичета кажете за тези дългоочаквани пари за дрехи дали ги дадоха някъде?

# 557
При нас не са ги давали за съжаление  Sad така дълго очакваните обещани пари  Mr. Green то въобще да ги чакаме ли още ... newsm78ние поне още от април ги очакваме , но нема ...  #Crazy

# 558
  • Разпиляна във въображението
Били казали по ТВ, че пари за МВР имало до май, 2010. В смисъл, че на този етап, при тези бюджети /за 2009 и евентуални разчети за 2010/, финансите, определени за МВР ще стигнат до май 2010. И това било изказване от някой от бъдещите ни управници. Интересно след това ще закрият "фирмата" ли? #2gunfire

Това му звучи леееко несериозно. Бюджета за следващата година трябва да се приеме септемри-октомври за 2010 год. Не е възможно да пари да стигнат до май 2010. Ако това е изказване е на бъдещите управници - пази Боже от тях и нещата, които мислят да правят.

# 559
  • у дома...
Не претендирам за точност - това ми казаха познати. Иначе в РПУ-то на мъжо от вчера упорито се говори, че щели да им намалят заплатите с около 5-10%, пак поради липса на пари в бюджета. Дано и това не се окаже вярно, щото вече аман!

# 560
Не може да се намалят заплатите ! Увеличението с 10% годишно е заложено в бюджета. Кулоарни клюки май..

# 561
  • Разпиляна във въображението
По-скоро ще замразят заплатите, но не вярвам да ги намалят. При военните обаче също се чува за намаление.

# 562
Такъв ключов сектор като МВР не вярвам Бат'Б да допусне намаление...
Представяте ли си / при наличие на протестите с пушенето неотдавна/, какво би се получило ??

Може да няма увеличение, но все пак това е сектор сигурност..Не са учителките.. Whistling

# 563
  • Ботевград
Не претендирам за точност - това ми казаха познати. Иначе в РПУ-то на мъжо от вчера упорито се говори, че щели да им намалят заплатите с около 5-10%, пак поради липса на пари в бюджета. Дано и това не се окаже вярно, щото вече аман!

Според мен слуховете за намалението тръгват след тази статия, но лично аз не вярвам да Ви кажа  Rolling Eyes

Спиране на материалното стимулиране и 10%-но намаляване на заплатите в администрацията, иска БСК       

12 юли 2009 11:16 

София /КРОСС/  Държавата рязко да ограничи с подзаконов акт и до 10% да намали фонд „Работна заплата” на  администрацията и да блокира допълнителното материално стимулиране, препоръча шефът на стопанската камара Божидар Данев в интервю за националното радио.
По думите му, най-важно сега е бързо да бъде съставена антикризисната програма.
"Кризата у нас вече навлиза на широк фронт и в голяма дълбочина, затова е крайно време е бързо да се вземат мерки, защото „икономиката на страната потъва с голяма скорост”, предупреди Данев.

Не е предложено, не е и гласувано, само препоръчано. Не знам дали ще го предложат и гласуват, но ето позицията на новият ни министър  Heart Eyes

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2310911

Ето и обещаващ и мотивиращ  финал  bowuu

Какви са поставените от Вас лични цели по отношение на МВР, за да счетете, че след завършването на мандата управлението е било успешно?

- Те съвпадат със заложените цели в управленската програма на ГЕРБ за развитие на сектора за сигурност, в чието разработване активно участвах. А те са ефективно действаща система за сигурност, в която работят мотивирани служители, и в крайна сметка - постигане на повече сигурност за българските граждани  Peace

# 564
Да ми кажете нещо за базата в Боровец.Можем да избираме от Боровец и Стрелча.Къде е по- добре

# 565
Да ми кажете нещо за базата в Боровец.Можем да избираме от Боровец и Стрелча.Къде е по- добре

Определено Боровец е за предпочитане, поне има къде да се разхождате и е по-цивилизовано JoyВ Стрелча не сме ходили от години и не знам сега как е и дали басеина са го оправили.На Боровец може да ходите на басеина пред Рила, а и станцията е добра.Определена съм за Боровец!

Момичета, не съм ходила с малко дете по станцийте, а сега ще ходиме с бебето и от картите казаха, че деца под 2год не се допускат?Ако отидем дали ще ни върнат?

# 566

Определено Боровец е за предпочитане, поне има къде да се разхождате и е по-цивилизовано JoyВ Стрелча не сме ходили от години и не знам сега как е и дали басеина са го оправили.На Боровец може да ходите на басеина пред Рила, а и станцията е добра.Определена съм за Боровец!

Момичета, не съм ходила с малко дете по станцийте, а сега ще ходиме с бебето и от картите казаха, че деца под 2год не се допускат?Ако отидем дали ще ни върнат?

Предполагам,не.Ние първата година като ходихме на Созопол детето беше на 1г и 5м.Но имаше  бебета в колички.Това го пише с цел ,че бебетата реват и пречат на почиващите.Представи си отиваш на почивка,лягаш на обяд или вечерта и едно бебе/или няколко/ не спират да реват Crazy

# 567
  • Ботевград
Преди 20 дни се върнах от Дружба, бях с малко дете на 2 години и половина и бебе на 9 месеца.
Обадих се предварително да попитам - не приемат бебета, защото не могат да осигурят кошара или преградено легло.
Като си носиш и се обадиш няма проблем.
ОСвен моето, имаше още поне 10 бебета в станцията.
Бебетата и те са хора и не плачат по 24 часа  Whistling
Почиващите да се съобразяват  Mr. Green

# 568
Точно за Дружба питах  Joy Ние си носим кошарката, но ако не се обадя дали ще ме върнат? Или да се обадя да ги питам?

Притеснявам се ако се обадя и ми кажат НЕ, после как да отида?.Ако не се обадя може да се направя на "неразбрала" Mr. Green.Но сега се успокоих, щом е имало бебета, значи няма да ни направят проблем.

# 569
  • Ботевград
Убедена съм, че няма да направят проблем  Hug
Приятна почивка ти пожелавам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт