Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 289
  • 654
  •   1
Отговори
# 270
Току виж всички ги накарат да се явят.
Убедена съм ,че има хора в системата,които не са виждали пистата на стадиона ,
но пише в протоколите ,че всиичко са взели  по норматив.

# 271
Току виж всички ги накарат да се явят.
Убедена съм ,че има хора в системата,които не са виждали пистата на стадиона ,
но пише в протоколите ,че всиичко са взели  по норматив.

Или ако са виждали пистата не са си попълнили нормативите. Моя беше на един изпит проверяващ и прави едно момче лицеви опори, накрая като попитал "Колко?", моя приятел казал "Нито една", а той "Как така направих X броя(не се сещам цифрата), а приятеля ми му казва"Ти направи X броя движения, но нито една лицева опора", от тогава не го слагат проверяващ по изпитите.  Joy

# 272
  • малкия йеросалим
Здравейте момичета HugИмам едно спешно въпросче LaughingТрябва ми актуален телефон на базата във Велинград.Аз имам един номер,но не мога да се свържа изобщо.Искам да организирам едно уйкендче ,но няма свързване с тази база.Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете baby_neutral

# 273
Здравейте, момичета!До скоро само четох в темата Blush
На съпруга ми (в РДВР работи) са му казали за физическите изпити.Щели да се провеждат през март. Peace

# 274
  • у дома...
Мами, да попитам - кога се кандитаства за картите за почивка - предварително или като обяват бройките за сезона? Че сме намислили тази година да се пробваме за карта за морето, пък да видим дали и на нашата улица ще докарат бира  newsm78

# 275
  • варна
здравейте ,едва ли ме помните писала сам няколко пати.
искам да ви попитам как се кандидатства за тези карти за почивка до сега не сме се възползвали от такива.
и бяха казали че на 3 месечие ще превеждат към заплатите по100 лв някой да е чувал нещо такова newsm78

# 276
  • Варна
.................
и бяха казали че на 3 месечие ще превеждат към заплатите по100 лв някой да е чувал нещо такова newsm78
Забрави го ДМС-то вече.

# 277
  • у дома...
Мъжо има от вчера некви 50 лв. към заплатата. Това трябва да са тия прословути 5% увеличение.

# 278
Oооооооо,50 лева? значи основната ви е 1000.Бравос.
Ние нищо Sad

# 279
Привет на всички!При нас пък няма никакво увеличение, мисля,че са дали извънредния труд едва за половината на декември месец, а за януари въобще, а доколкото разбрах няма да дадат и ДМС.Да не говорим, че при нас се чува, че за следващия месец няма да има достатъчно пари за заплати и ще вземем до 90% от заплатата си. Sick 

# 280
  • Някъде в Европа...
Айде да се запиша...Само че аз съм военната (в МО) Simple Smile. Няма много да давам информация, все пак е класифицирана Wink Laughing, но ще пиша с интерес в темичката...

# 281
  • у дома...
Oооооооо,50 лева? значи основната ви е 1000.Бравос.
Ние нищо Sad

Ех да беше основната 1000 хич нямаше да се оплаквам ама нейсе... това май са увеличението за два месеца...
Днес между другото имах възможността,докато храня малкия дзвер, да слушам парламентарния контрол. Направи ми впечатление, че двама депутати задават доста добри въпроси на ММ, ама отговорите са едни и същи. Те питат как ще се стимулират финансово полицаите, как ще се потуши напрежението в МВР, онзи смешния обяснява - до края на март ще раздадем над 400 бр нови автомобили. Драгоман получи нов автомобил още миналата година, но за сега само на снимка са го видели  Mr. Green Та май новия синдикат имат лоби в парламента...

# 282
  • Варна
И ние нямаме увеличение този месец.

# 283
 Rolling EyesИ при нас е същото-два дни преди заплата се ядосваше у дома,че им върнали готовите ведомости-за корекции и след това вече "добавките"ги нямало  Close -само допълнителните часове са платили.А се говори все по-усилено за съкращения,като се почнело от адинистрацията и хората с достатъчен стаж за пенсия. Thinking

# 284
Rolling EyesИ при нас е същото-два дни преди заплата се ядосваше у дома,че им върнали готовите ведомости-за корекции и след това вече "добавките"ги нямало  Close -само допълнителните часове са платили.А се говори все по-усилено за съкращения,като се почнело от адинистрацията и хората с достатъчен стаж за пенсия. Thinking

Нормално е да почнат от там съкращенията според мен.
Не е нормално положението с парите обаче.[/color][/b]

Общи условия

Активация на акаунт