Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 265
  • 654
  •   1
Отговори
# 300
  • Ботевград
Просто майка, добре че се разписа, че загубих темата вече  Whistling
При нас не са се получили карти, явно нямаме заслуги и ние  hahaha
Е стига де, нали ни платиха пред и след новогодишно - това ще ни е до Коледа чак, какви Великденски?

# 301
  • варна
 Hug
ние за предния месец имахме 100лв отгоре.
голяма радост.Аз се надявам и този да има .... Mr. Green

# 302
  • Ботевград
Тези 100 лева са Ви увеличението 5% накуп от началото на годината  Mr. Green
Този месец - 10-20 лева, айде, Великденски  hahaha

# 303
http://www.investor.bg/?cat=122&id=78634
Евала на тоз министър.
Как не се падна на МВР  един такъв?
Завиждам лекинко на военните съпуги Wink

# 304
 TiredВеликденски и карти незнам но в службата на моямъж са пристигнали около 30 "честитки" за съкращение-добре че част от момчетата са преназначени дръгаде ooooh!-други пенсионирани-"планът Михов за редуциране в службите" го слушах,че ще е готов докрая на март и ето го сега малко по малко в изпълнение-баш за Веиликден да уволнява Sick

и още http://plovdiv.dir.bg/

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 01:48 от teo_71

# 305
TiredВеликденски и карти незнам но в службата на моямъж са пристигнали около 30 "честитки" за съкращение-добре че част от момчетата са преназначени дръгаде ooooh!-други пенсионирани-"планът Михов за редуциране в службите" го слушах,че ще е готов докрая на март и ето го сега малко по малко в изпълнение-баш за Веиликден да уволнява Sick

и още http://plovdiv.dir.bg/
ммм да така е
моя мъж е от преместените и му е много мъчно,че за толкова години остана неотценен.
много нерпиянтно.

# 306
  • у дома...
Аз имах предвид заплатите да им преведат предвеликденски... Че на всичко отгоре съпружието трябва със личния автомобил да ходи по селата да пази Великденската служба в църквата.

Миков няма полза да ги съкращава, щото при сега действащия закон при съкращение трябва да им изплатят толкова брутни заплати, колкото стаж имат. Пък нали пари няма... Ама иначе пък има толкова излишни службици. Абе батака е голям, пък ще видим на къде ще избият нещата.

# 307
Здравейте аз също съм полицейска съпруга. Абе какво да ви кажа познавате ги полицайте за тях това е диагноза а не професия.

# 308
  • Варна
Просто майка, незнам дали има полза, но съкращенията са факт и при нас  Peace

# 309
Дам и накрая усещам, че съкращенията ще са си направени, а заплати няма да увеличат. Sad

# 310
  • Варна
Дам и накрая усещам, че съкращенията ще са си направени, а заплати няма да увеличат. Sad
Естествено. Обаче съкращават хората, които са на улицата. Странно  newsm78
Моята логика ми показва, че би трябвало да тръгнат от администрацията. Явно аз не разсъждавам правилно.

# 311
Естествено. Обаче съкращават хората, които са на улицата. Странно  newsm78
Моята логика ми показва, че би трябвало да тръгнат от администрацията. Явно аз не разсъждавам правилно.
Явно не само твоята логика е грешна, моята също. И аз бях страшно учудена като виждам какво става, наистина съкращават хора, които са на улицата. Cry

# 312
Аз имах предвид заплатите да им преведат предвеликденски...

Tired NaughtyТц- и това не се случи..... ooooh!

# 313
  • у дома...
Нали знаете, че за съжаление цялата им система е сбъркана. И без това редовите полицаи не достигатр а те ги и съкращават. Ако това не е върха на простотията...

# 314
Тук не съм се разписвала от сто години, но като гледам и темичката е позамряла. )))

Vali Simple Smile  то за военните хубаво, че ще строят апартаменти, но защо само във Варна? Да не би само там да има военни?
А и закона не е приет и вчера, дори няма никаква информация, а трябваше да се гласува на второ четене.

Общи условия

Активация на акаунт