Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 469
  • 654
  •   1
Отговори
# 180
Моми4ета на 17-ти ще има ли протест,или нещо не съм разбрала?

# 181
  • Ботевград
На 14-ти ще е национален протеста, затова се отменя - на 17ти ще е нашият  Hug

# 182
как така национален???Нещо пак не съм разбрала

# 183
  • Ботевград
Ето накратко за протеста
http://www.vbox7.com/play:b08a52c9
http://vbox7.com/play:6ce28c45&e
http://www.vbox7.com/play:9ea5b21e

14-ти Януари, Парламентът - протест на целия български народ срещу гаврещите се с нас!!!

Ето и цялата тема в Клюкарника
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358039.0

# 184
Благодаря  Hug

# 185
Здравейте, момичета! Аз съм новичка(не като полицейска съпруга, а във форума). Дайте малко повече информация за протеста на 17-ти януари, моля! Благодаря предварително.

# 186
  • Ботевград
Нов масов протест на полицаи се очаква пред сградата на МВР на 17 януари.

Затова нека всички колеги, близки, съпруги, съпрузи, подкрепящи протеста на 17.01.2009г в 11.00 часа се съберем пред Министерството в гр. София, за да можем да покажем ,че зад тези шест служители, които ще внесат исканията, стоят огромна част от служителите.
За колегите от по-отдалечените дирекции, при невъзможност да присъстват в София - събиране пред сградите на ОД-МВР в 11.00 часа.

Ето и исканията, които ще се внесат на министъра:
1. Иницииране промяна в ЗМВР в глава 20 “ Синдикална дейност “ в срок от 1 месец, както и промяна на нормативните документи, регламентиращи тази дейност.

2. Незабавни промени в НК, предвиждащи по-тежки наказания и свеждащи до минимум възможността за освобождаване от наказателна отговорност и замяна на ефективната присъда с по-лека (условна, пробация) за лице, извършило нападение срещу служител на МВР при или по повод изпълнение на служебните му задължения. Инкриминиране на съпротивата при арест и неизпълнението на полицейско разпореждане.

3. Подобряване материално-техническото и финансово – ресурсно обезпечаване на дейността на служителите от МВР в съответствие с функционалните им задължения в срок до 4 месеца. От Министъра на ВР да бъде предоставена конкретна и публично оповестена програма за предстоящите действия в тези направления на дейност в срок до 1 месец.

4. Увеличение на основната работната заплата с 50 % на служителите в МВР считано от 01.01.2009 г., в срок до 01.03.2009 г.

5. Заплащане на извънредния и нощен труд в съответствие с разпоредбите на КТ, ежемесечно и без ограничение на максималния брой заплащани часове.

6. Увеличаване средствата за вещево доволствие минимално с 200 % и средствата за храна на ½ минимална работна заплата;

# 187
Нов масов протест на полицаи се очаква пред сградата на МВР на 17 януари.

Peace Peace Peace

# 188
Моми4ета гледахте ли днес протеста по телевизията?Направо останах възмутена от отношението на хората към полицаите.Демонстрираха липса на всякакво уважение към тях.Изкараха ги едва ли не побойници.

# 189
Сефте. Mr. Green Thinking
Какво е това понятие полицай в България?
Кой ги зачита за хора и личности?

# 190
  • Ботевград
Не съм изненадана, ама хич  Naughty

# 191
Глупава работа  Thinking направо от всякъде се опитаха да ги злепоставят и  междувременно имаше някакви подмятания за протеста на полицаите в събота

# 192
Ей това е върха просто. Да подмятаха им, че били пушили и те ще пушат, само дето с протеста на полицаите всичко беше мирно и тихо, а тук пак се изродиха да хвърлят камъни и т.н. Наглост безподобна. Една съфорумка в друга тема каза, че имало и някаква жена, която се подпирала на щита на полицай и когато му писнало и я избутал му се разкрещяла "Какво ме буташ, бе". Ама те да не са сложени там за облегалки, закачалки.  #Cussing out Направо съм бясна #2gunfire

# 193
  • София

За пореден път в нашата държава се показа абсолютното неуважение към БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ #Cussing out
А по канал 3 репортажите бяха заснети и излъчени ми се струва точно с цел да се злепоставят полицаите.  Twisted Evil

Просто нямам думи да изразя възмущението си от отношението на медиите и обществото към БГ полиция  #Cussing out Twisted Evil Close

# 194

За пореден път в нашата държава се показа абсолютното неуважение към БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ #Cussing out
А по канал 3 репортажите бяха заснети и излъчени ми се струва точно с цел да се злепоставят полицаите.  Twisted Evil

Просто нямам думи да изразя възмущението си от отношението на медиите и обществото към БГ полиция  #Cussing out Twisted Evil Close
абсолютно поне по нова тв показаха нещата такива каквито са,4е е плащано за да предизвикат полицаите.Немога да разбера каква е целта.

Общи условия

Активация на акаунт