Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 294
  • 654
  •   1
Отговори
# 225
Ужас,егати подигравката ooooh!

# 226
  • Варна
Е, те тези 5 % така или иначе бяха предвидени в бюджета. Нека видим какво ще постигне контактната група на срещата в петък. Стискаме им палци на момчетата  newsm17. Дано да успеят да се преборят с ония заспалите готованковци в министерството.

# 227
Ужас,егати подигравката ooooh!

Crossing ArmsАбсолютна и то на фона на исканите 50%  ooooh!- 10 пъти по-малко....и половината на 50 не можаха да "измолят" Tired

# 228
Честита да ни е 5% подигравка. finger

# 229
  • София

Няма да ни стигнат МОЛ-овете да ги изхарчиме тез пари  Twisted Evil

# 230
Елате у Варна бе! Hug
Тук засега са само 2,но ако закъснеете с 2 години ще има още 4 Joy
Но,пък има  кафенета ,където точно 5% увеличение ще стигне за кафе със сокче!

# 231
  • София
о, то до две години може да им дадат още няккакви 5% и да има кафе и сок и за мъжо и за мен, дано дотогава не вдигнат цените в кафето, където ни каниш  Joy Joy Joy

# 232
Момичета не знам дали сте достатъчно добре запознати с това което успя да направи КГ(контактната група) на 23ти? Обобщено на кратко и с думи разбираеми за нас, които не сме минали школа  и не сме запознати със всички съкращения които използват в МВР, КГ след 6 часови преговори с ММ (Министър Миков), Янкулова и още 15 други успяха да се договорят само за едно от исканията на полицаите - служителите на МВР нямат право да провеждат ефективна стачка, но могат да протестират извън сградите на МВР. Обсъдени бяха и още две от исканията, но ясен отговор не беше даден. Определена е нова среща на КГ и ръководството на МВР за 30.01.2009г. Това не ви ли прилича на разтегляне на нещата във времето до идването на изборите. А междувременно нашите момчета не излизат да протестират, защото "преговарят с ръководството" Wink . И така на час по лъжичка им дават едно обещание, три автомобила, 5% увеличение на заплатите и ги държат мирни. Не Ви ли се струва, че това протакане ще продължи до изборите, след което новите управляващи ще дадат още хиляди обещания за изпълнението на които ще е необходимо време...и т.н и т.н.А ние ще гледаме как децата на престъпнците имат всичко, което пожелаят и нашите ще ни питат"аз защо не мога да го имам това?" Народа вече не уважава полицаите,а те са с все по-ниско самочувствие.Аз пожелавам успех на момчетата от КГ и знам ,че те ще направят всичко възможно,но знам че ръководството на МВР ще ги размотава много.Момичета коментираите

# 233
  Божееееееееее, как ще ги изхарчим тези пари? Много пара, много нещо...
  Мисля, че трябва да се изкаже специална "благодарност" на г-н министъро ! newsm78

# 234
  • Ботевград
Днес мъжът ми е взел заплата с 40 лева по-малко  Thinking
Има ли такова нещо при Вас, освен това не му е изплатен извънредният труд от декември и януари  Crossing Arms
За какво 5 % увеличение говорим, при нас има 5 % намаление  Shocked

# 235
  • у дома...
То увеличението пак ще го дадат за три - четири месеца накуп, та да вземат по-голям данък  #2gunfire #Cussing out Както винаги са правили до сега. Не стига, че това са пари за подигравка, ами и данъка после ще изяде половината. Колите дето ги раздаваха в нашето РПУ отидоха за патрула, а районните инспектори ще си карат колата, която ТЕ си купиха сами. Как искам да се срещна с Миков... Sick Twisted Evil

# 236
 PeaceНе се впрягай данъка и за 10 и за 1000 си е еднакъв-10%-когато е "плосък"няма разлика каква е сумата и дали е наведнъж или на части. Hug

# 237
  • у дома...
Права си, но въпроса е принципен - щом им ги обещаха, да ги беха и дали.

# 238
  • Варна
Права си, но въпроса е принципен - щом им ги обещаха, да ги беха и дали.
Е, би трябвало да си свикнала, че увеличението винаги го дават с два-три месеца закъснение  Peace

# 239
  • Ботевград
Днес мъжът ми е взел заплата с 40 лева по-малко  Thinking
Има ли такова нещо при Вас, освен това не му е изплатен извънредният труд от декември и януари  Crossing Arms
За какво 5 % увеличение говорим, при нас има 5 % намаление  Shocked
Joy Joy Joy
Грешката е в моя телевизор, този месец не са му начислили операционни, защото се чакало увеличение  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт