РУСЕнска зимна...

• 19 952
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Да, Палавници е  Embarassed. По-нагоре съм го писала вярно. Някак все на Патиланци ми избива (и не само на мене май)...

Иначе е на ул.Войводова 18. Вървите по улицата зад Халите, посока към Дунава, втората улица вляво посока Рига, втората или трета къща по нея пак вляво, май беше жълта на цвят.

Eto karta   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9385709

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 03:43 от m i

# 151
Да, Палавници е  Embarassed. По-нагоре съм го писала вярно. Някак все на Патиланци ми избива (и не само на мене май)...

newsm08

# 152
Спокойно,  Peace миналата година правих на Гого рожденния ден там и на половината гости и аз им бях казала Палавници, нали в София се казва така и покрай бате Енчо това ми беше в главата Simple Smile

# 153
Здравейте от мен Grinning

В яслите дали правят снимки с Дядо Коледа на тържеството за децата?Малкия доста време не беше ходил и тази седмица го пуснах.В сряда им е празника,ама сутринта забравих да питам сестрата Embarassed и сега ме човърка Crazy,само за почерпка питах какво да взема,пък за това изключих...Откакто съм бременна имам чувството че не помня повече 2 секунди ooooh!

# 154
Сашимама, не знам как е в яслите?  newsm78
В нашата градина всяка година правят запис на цялата програма на тържеството.  Peace

# 155
  • В море от любов
В градините е едно, при нас в градината всяка година е идвал Дядо Коледа и тази трябва да дойде Grinning, но в яслата нямам спомен newsm78, мисля, че не. Поне не са ни казвали, че ще идва, а тържеството ни е на 17.12 Rolling Eyes, най-вероятно няма да го има Mr. Green

# 156
И в яслата на малката(16) тържеството с Дядо Коледа е на 17-ти.

# 157
И в нашата ясла тържеството ще е на 17.12 доколкото знам няма да има снимки

# 158
  • В море от любов
И в нашата ясла тържеството ще е на 17.12 доколкото знам няма да има снимки
Мда май няма да има Confused
А ние дали ще можем да отидем на тържеството да си ги снимаме?

# 159
В 16-та ясла тържеството ще е без родители и по-добре.

# 160
в "Игликите "  ще е на 18-и  и в нашата група ще има  професионален фотограф.

# 161
  • В море от любов
в "Игликите "  ще е на 18-и  и в нашата група ще има  професионален фотограф.
Да, баткото е в Иглика Grinning, но там ще има знам Hug

# 162
Сашимамаама не си се сетила бе за мен  LaughingАз днеска питах Петя и ми каза ,че на самото тържество няма да се снима само след това,сигурно само снимка с дядо КОЛЕДА.иИ ние днеска за първи ден бяхме,Сашко ошари ли се?

# 163
Не,не можа,но той не е и ходил откакто обявиха карантината.А тази вечер гледам пак има-от 12 декември до 1 януяри Confused.Пак ще го спирам...
За празника питах-нямало да има снимки с Дядо Коледа Crossing Arms.Майка ми работи в детска градина,всяка година имат фотограф и снима децата на коледното тържество.
Аз пък искам детето да има снимка с Дядо Коледа за спомен,и ще се опитам да издиря по центъра някой жив такъв Mr. Green(миналата година имаше пред някои магазини) и ще го измоля да ми гушне детето да ги щракна smile3509

# 164
  • В море от любов
Ако мъжа ми беше тук щеше да ти направи тази услуга, т.к. миналата Коледа той игра тази роля вкъщи Mr. Green
Имаме страхотен костюм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт