РУСЕнска зимна...

• 19 885
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря, момичета! Grinning

# 211
Честит празник и от мен!
Пълен с веселие и детски усмивки. Heart Eyes

# 212
О, Верги, Как е?
Малката принцеса расте ли Simple Smile

# 213
sashimama аз водя малкият при  София - стоматолог в блока зад Империал. Много е внимателна и мисля, че децата ги преглежда без пари.Също така взема много символични такси за децата при манипулации някакви. Този тел.имам 844846. Ако решиш си уговори час за преглед. Успех.

# 214
Сашимама ние ще ходим евентуално в Здравец ,тая до  Христо Смирненски.

# 215
atlantica,мерси за координатите и телефона Hug,ще звънна да питам как стоят нещата с прегледите на по-малки деца.

sonka,значи има вероятност бандитите ни пак да са заедно  Grinning

# 216
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Мацки,писала съм на повечето от вас на лични!Ако ви интересуват депозити с високи лихви,пишете ми на лични!В момента имаме страхотни промоции,ако някоя от вас иска за детенце,няма да пиша името на банката да не стане като реклама!С удоволствие бих помогнала!  bouquet

Shocked Shocked Shocked
доста са я закъсали някои банки явно и са си натиснали служителите Confused

# 217
Мацки,писала съм на повечето от вас на лични!Ако ви интересуват депозити с високи лихви,пишете ми на лични!В момента имаме страхотни промоции,ако някоя от вас иска за детенце,няма да пиша името на банката да не стане като реклама!С удоволствие бих помогнала!  bouquet

Shocked Shocked Shocked
Не мисля, че чак са си натиснали служителите, по-скоро всеки се мъчи да си изпълни плана.

# 218

Shocked Shocked Shocked
Не мисля, че чак са си натиснали служителите, по-скоро всеки се мъчи да си изпълни плана.

Така е!  bouquet

# 219
Ако всеки седне и само реве,нищо няма да се промени в тая държава,просто има начини човек да си върши работата,а никоя работа не е срамна,колкото повече се стараеш,толкова по-добри резултати ще имаш!А и ако няма просветление по-въпроса,за какво са всичките тия услуги,стоки,които всеки някъде си предлага,не мисля,че една реклама по-телевизията изчерпва нещата!
Както човек си има личен лекар,защо не и банков консултант,дори тази услуга е напълно безплатна на всичкото отгоре!  bouquet

Особено в тази финансова криза! Hug

# 220
доц. петрова приема ли в почивните дни? дайте ми координати, моля!

# 221
Хи-хи,колко малък е света ...  Mr. Green Айде сега кой ще си признае че вчера е бил на коледен купон в една банка и се е оказало,че татито работи с нашата баба  Laughing Майка ми тази сутрин се обажда да каже,че форум бг-мамма по ценен от интерпол  Joy

# 222
  • Русе, у дома
доц. петрова приема ли в почивните дни? дайте ми координати, моля!
Чувала съм, че приема, стига да няма някакъв личен ангажимент. Дом.телефон 83-72-25. Бъдете здрави. Hug

# 223
  • Русе
Признавам си без бой  Wink, стана на въпрос че баба бърза да се прибере вкъщи за бебо и от дума на дума си помислих че може да си ти. А ти сега потвърждаваш че е така,интерпол могат само да ни дишат във врата.  Laughing
Само дето не се познаваме,но пък  се оказа, че познавам сестричката ти.

# 224
Ей, Верги, честита ти малка принцеса Лина от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт