РУСЕнска зимна...

• 19 883
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

Весела Коледа на всички русенки, към които и аз ще се присъединя за празниците

# 226
pezi_ru ,айде на следващия купон и ние ще дойдем,че вече да се запознаем и с твоята госпожица  Mr. Green

Момичета,някой да продава проходилка? Гледам за Бертони самолет или жаба,запазена,стабилна,може и друга ...  Grinning

# 227
Моля ви споделете коя ДГ е най-добрата в Русе.Не толкова като материална база,а като отношение на персонала и т.н.

Местоположението не е от значение.

# 228
Момичета, на бумеранг спешно и трябва телефон на доктор Пейчева гастроентеролог. Моля, помагайте!

# 229
  • Русе
Д-р Мария Пейчева, каб 404 първа поликлиника

раб. време от 7.30 до 13.00 ч
GSM  0898 234 123(ако не го е променила)
сл 834 200, 834 045

# 230
pezi_ru , мерси.

# 231
  • Русе
няма защо, дано да са актуални телефоните и да съм помогнала.

# 232
Здравейте, ние с малката се прибрахме в родния Русе и сме супер щастливи! Казвайте къде се случват интересни коледни събития  Simple Smile Hug

# 233
Честит рожден ден на Рая на violet! Да расте здрава, умна и красива!
newsm59

# 234
Привет мамета Hug
Имам една огромна молба към вас и се надявам някой да може да ми каже къде да изпратя това писмо.
Добър ден!
Имам два въпроса към вас. Аз живея в чужбина и съм бременна в 8 месец. Ще родя тук, защото края на договора на съпруга ми изтича на датата определена за термин на раждането ми. След това се прибираме в България и оставаме да живеем в родината ( Март 2009). Аз съм от град Русе, но не знаем къде в кой град ще си намерим работа и ще живеем в последствие. Като за начало ще живеем в град Русе, където се води и постоянния ми адрес.
Въпросът ми е – аз ще имам ли право на майчинство? Детето ми ще бъде с двойно гражданство (едно от които ще е българско), но ще живеем занапред в България. И ако имам право на някаква социална помощ от държавата, то какво се изисква от мен, какви  документи трябва да подготвя? Всички членове на семейството ми са Българи, ако това има значение. Имам още едно дете, което през месец март ( това е месеца в който ще се прибираме в България) ще бъде живот и здраве на 2г и 8месеца.
2. Какво се изисква, за да бъдат децата ми здравно осигурени?
Благодаря Ви за отделеното време!

МОля ви ако смятате, че задръствам темата с моите въпроси, нека тези които знаят нещо ми пишат на лични.

# 235
  • Русе
Мисля, че тук  noi@nssi.bg

# 236
Благодаря Деб, ще опитам на този адрес  bouquet

# 237
Момичета,видяхте ли каква дискусия се е разгорещила в Дир-а? http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=russe&Number=1949 … ollapsed&sb=5
Има предложение на мястото на 5-ти полк да бъде построен детски център (дворец),с различни извънкласни занимания .

# 238
Весела Коледа!Пожелавам ви много здраве, щастие и късмет!

# 239
Честита Коледа,момичета,желая на семействата ви доброта,надежда,здраве,щастие и любов  Hug

Общи условия

Активация на акаунт