РУСЕнска зимна...

• 19 884
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Освен молба и копие от акта за раждане, други документи трябва ли да се носят?

Има ли проблем да се подадат молби на няколко места?

За различните филиали само в единия ли се подава молба или трябва да чакаме и в двата? Благодаря предварително за отговорите!
Няма проблем да подадеш молби в няколко градини .А колкото до въпроса за филиалите -мисля че молбите се подават в централният такъв като упоменаваш в молбата в кой искаш да е детето.

# 271
  • София
Къде се намира "Иглика"?

# 272
  • София
Частна детска градина мисля че има  в "Леонардо Да Винчи"

# 273
Да,"Мечо Пух" е това.

Водих го вече там,хубаво е.Но не толкова пъти,че да добия представа за отношението към децата.Иначе по първоначални впечатления ми хареса. Peace

# 274
на детска градина Пинокио директорката е върхът! много ми харесва как все намира време и пари да си реализира идеите. няколко години подред печели състезанието по най- красив и поддържан двор на градината. по празниците украсата ми спира дъхът. и постоянно си ходят на гости с градини от Румъния  Laughing

# 275
 А къде се намира детска градина Пинокио?

# 276
  • В море от любов
ivaaa къде е "Иглика"?

За "Слънце"/срещу Възраждане/ не съм чувала хубави неща,имаше и теми из форума преди време.

А за частната детска градина някой знае ли нещо?
''Иглика'' е до църквата ''Св. Георги'', ул.''Борисова''. Но ние сме в един от филиалите, който е съвсем до нас. На ''Дондуков Корсаков'' в една къща, там са само 2 групи деца, има си и двор, вярно тясно е вътре, но пък защо ли всички се натискат  да са там Mr. Green
На мен там ми е много удобно, т.к. живеем на по-малко от 2 мин път пеша, иначе знам, че имат още филиали. В блок ''Яворов'', в блок ''Д. Дебелянов''.

# 277
Пинокио се намира в Родина, близо е до рампата на Пазара.

# 278
  bouquet Благодаря

# 279
Иван е в Чучулига 2, до Париж.
Много съм доволна.

# 280
Иван е в Чучулига 2, до Париж.
Много съм доволна.

За там обаче майки ,трябва да се наредите от 3 часа през ноща за да сте приети Peace

# 281
ivaaa къде е "Иглика"?

За "Слънце"/срещу Възраждане/ не съм чувала хубави неща,имаше и теми из форума преди време.

А за частната детска градина някой знае ли нещо?
''Иглика'' е до църквата ''Св. Георги'', ул.''Борисова''. Но ние сме в един от филиалите, който е съвсем до нас. На ''Дондуков Корсаков'' в една къща, там са само 2 групи деца, има си и двор, вярно тясно е вътре, но пък защо ли всички се натискат  да са там Mr. Green
На мен там ми е много удобно, т.к. живеем на по-малко от 2 мин път пеша, иначе знам, че имат още филиали. В блок ''Яворов'', в блок ''Д. Дебелянов''.

Това да Мюзик Бокс ли е ?Аз си мислех ,че е филиал на Радост .Сега се замислям за Пинокио. newsm78

# 282
  • В море от любов
Кое да е до Мюзик бокс?

# 283
Кое да е до Мюзик бокс?
Радост е до Бокса ,а аз помислих ,че Иглика е там.

# 284
  • В море от любов
Кое да е до Мюзик бокс?
Радост е до Бокса ,а аз помислих ,че Иглика е там.
Не, не е там, но ''Радост'' има и близо до нас, точно до Окръжна библиотека Peace, за там обаче нямам никакво мнение.

Общи условия

Активация на акаунт