Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 428
  • 342
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Паола и то мен имаш стиснати палци.

# 196
здравейте,
в4ера се върнахме от София.Вси4ко мина благополу4но .Сега ще 4акам резултатите от кръвните изследвания.Казаха ми ,4е във вторник ще ми ги пратят.Благодаря за стисканите палци Simple Smile

# 197
  • София
Паола, радвам се за теб, а за какви кръвни изследвания става въпрос?

# 198
момичета, кога за пръв път правиха запис на тонове на бебетата?
Аз съм в 26та седмица, днес опитахме запис,  но нищо не се чу, казаха "ами бебтата са малки още"

Аз ги усещам доста активни и 2те, надявам се да няма проблеми, ама все имам едно наум...нали съм с дългочакана и трудно постигната бременност

Увеличиха ми магнезия, защото имам контракции по- честичко...

# 199
момичета, кога за пръв път правиха запис на тонове на бебетата?
Аз съм в 26та седмица, днес опитахме запис,  но нищо не се чу, казаха "ами бебтата са малки още"

Аз ги усещам доста активни и 2те, надявам се да няма проблеми, ама все имам едно наум...нали съм с дългочакана и трудно постигната бременност

Увеличиха ми магнезия, защото имам контракции по- честичко...

На мен никога не са ми правили запис на тоновете,а вече съм пред раждане newsm78

# 200
  • Някъде там...
Венче, аз също още не съм правила запис на тонове. На последния ми преглед питах лекаря си откога започват по принцип и той ми каза, че след 30 седмица ще ми каже къде да ходя. Тоест другата или по-другата седмица ще правя за пръв път. Важното е, че усещаш дребните да се движат. Аз като се събудя сутрин първо се ослушвам да се обадят и двете и тогава ми е по-спокойно.
ЗА контракциите не се притеснявай - при двуплодната бременност матката е по-разтегната и оттам и контракциите са по-начесто. Аз също имам много. Важното е да се следиш - да няма болка, да не са много начесто. Аз съм на Магнерот 3*2 от 22 г.с., като при нужда пия и Гинипрал. Засега удържаме положението, от 22 до 27 седмица шийката ми се е скъсила само с 2 мм, което си е в рамките на нормалното според Док.

Фокси, ти си герой, удържа до последно.  Hug Но ми е странно, че не са ти правили никога запис честно казано...

# 201
Фокси, ти си герой, удържа до последно.  Hug Но ми е странно, че не са ти правили никога запис честно казано...

Peace

# 202

Ами след 2 дни съм на лекар,може би тогава вече ще ми прави..незнам..той не вярваше,че ще изкарам до прегледа,затова и набързо ме подготви за раждане /изследванията,секретите,докумнетите и т.н./,даде ми да пия ударни дози Гинипрал и Магнерот и ми каза само да лежа и да чакам.Е,аз почти не лежах,защото направо ме хващаха лудите,но пък си пия хапчетата редовно.Вече съм спокойна и тези дни мисля да отивам в болницата ,за да си запазвам дата за секциото Mr. Green
Пожелавам на всички вас да си износите бебоците възможно най-дълго..не казвам срокове ,по-важното е да се родят живи и здрави  bouquet

# 203
Здравейте!
Днес бях на ранната ФМ при д-р Марков. И понеже последният ми препоръча да следя бременността си при д-р Дяволов или доц. Николов (поради опитността им с близнаци), но знаем, че това са негови колеги и е нормално едно подобно препращане на пациенти. Моля, ако някой има някакви отзиви за гореспоменатите лекари, да ги сподели!

# 204

Фокси, поздравления и от мен  Hug Не остава друго освен да ти пожелаем леко раждане  Simple Smile
Между другото и аз не си спомням да са ми правили запис на тоновете. Лекарят само им слушаше малко сърчицата на прегледите и това беше. Между другото сърчицата им биеха напълно в унисон, даже като отидох да раждам все не можеха да ги "хванат" коя коя е. Най-интересното е, че и на консултацията педиатърката ми казва, че още са с еднакъв ритъм  Heart Eyes

# 205
  • Някъде там...
Стрелче, за д-р Дяволов съм чела само хубави неща. Човекът си разбира от работата.

Фокси, леко раждане! Ще чакаме да се похвалиш!

Сърчицата и на моите ги слушат сега на доплера като ходя на преглед, но записът продължава по-дълго време и носи повече информация за лекаря.

Момичета, а инжекцията, която спомага за развитието на дробчетата, само при нужда ли я слагат?

# 206
Фокси, леко раждане!
Аз ходих на записи след 30 седмица всяка седмица,а за инжекцията за дробчетата не съм я слагала,но док ми казваше,че при най-малкото съмнение за нещо слагаме,но не се наложи родих 2рия ден на 9месец

# 207
Фокси,
браво на теб.Остава ти още малко.Леко раждане и всичко да е наред. Simple Smile
Излезнаха резултатите на моите имунологични изследвания НК-клетките ми сега са 16 при норма 12.Пак ще си вливам имуновенин 40ампули.Преди ви бях питала и ми казахте ,че Сигридов е казал че вливанията се правят до 20 г.с..Аз мисля да си направя последното в 18 г.с.Ще се обаждам и на имуноложката да я питам дали трябва да правя още.Много съм объркана с тази имунология.Досега ве4е имам влели 200 ампули а НК-клетките все са извън норма даже не намаляват.
Жабче спомням си,че ми каза че и ти си си правила имунология спомняш ли си твоите колко бяха

# 208
  • Някъде там...
Паола, моите бяха съвсем леко завишени - с 1-2%. Влях имуновенин 40 ампули в края на 8 г.с., после нали се наложи операция, лежане в болница и т.н. и повече изследвания не съм правила. Като питах д-р Сигридов в 17 г.с. да пускам ли ново, той ми каза, че вливания се правят до 20 г.с., аз сметнах, че докато ги направя и излязат резултатите, ще стане 20 г.с. почти, а и моето завишение беше малко и не пуснах ново...  Embarassed
То ако питаш имуноложката в Малинов докога да правиш вливания, сигурно до края ще те кара да правиш... не ми допадна на мен нещо жената, нищо лично...

# 209
благодаря за коментарите

foxy, пожелавам си да достигна твоите седмици и добро здраве Simple Smile Мъжа ми като видя снимката с корема ти, попита "леле и ти ли ще станеш така"...той да се радва да стана.

При мен за запис на тонове се разбрахме пак в 28ма седмица

Общи условия

Активация на акаунт