Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 147
  • 342
  •   1
Отговори
# 210
момичета говорих с имуноложката др.Пенкова.Това вливане ми е последно -с него ще покрия петия месец.Вече спокойно мога да се освободя от тази имунология.Беше ми голям товар,че финансово доста скъпо ми излиза.Каза,че резултата не  е голям -все пак нося две бебета.И така след 1.02 ще си направя вливането и Дай Боже бебчетата ми да растат здрави и големи.Много им се радвам Simple Smile

Посдрави на всички и много слънчев ден Heart Eyes

# 211
Благодаря на всички за милите думи Hug Искам да ви попитам дали някоя от вас знае колко време след като спра Гинипрала ще започна да получавам контракции и въобще е възможно да започне раждането? Днес ми свърши Магнерота,а Гинипрал имам за още 2 дни..Незнам дали да си търся или да оставям нещата да се случват от само себе си вече....
venche ,корема ми порасна изведнъж преди около месец.Преди това ми растеше нормално...Сега вече много ми тежи,започна да расте от 62 см., сега е към 105см,като само през последния месец ми порасна с 5-6 см. Последния път,в който бях на лекар,док ми каза,че явно раста доста на бебета,защото според неговото мерене излиза,че още тогава съм била с корем,голям,колкото за пред раждане...Е,аз естествено се зарадвах,че всичко отива на бебетата,но ще видим като излязат на бял свят... Mr. Green

# 212
Фокси много се радвам че си износи децата до края дай боже при всички нас да е така  Mr. Green пожелавам безпроблемно секцио и скоро да видиш малките мъжлета  Peace
Венче 26 е първата седмица с възможност за запис на сърчицата на мен за пръв път ще ми правят запис като влеза този четвъртък в болницата в началото на 29 г.с. досега са ме слушали само със слушалка  Grinning
До колкото знам кортико стероидите се слагат 24 часа преди преждевременно раждане може и да греша  ooooh!
Момичета чухте ли в новините в америка са се родили осем бебчета за съжаление едното е починало ама това си е своеобразен рекорд
Приятен ден на всички

# 213
  • София
Фокси, стискам палци за раждането всичко да е наред. Като ти чета размерите се плаша - аз почна от 70 см някъде, а сега съм 98 ..Ама какъвто и да е корема и размера му, важното да ги износим бебчета.

# 214
Фокси, стискам палци за раждането всичко да е наред. Като ти чета размерите се плаша - аз почна от 70 см някъде, а сега съм 98 ..Ама какъвто и да е корема и размера му, важното да ги износим бебчета.
Това зависи според мен от структура на тялото и т.н. Аз бях с обиколка 99см. точно преди един месец /знам със сигурност ,защото тогава бях на ЖК/.
А точно сега или най-много до две седмици корема рязко ще ти порасне.Не искам да се плашиш обаче Naughty Аз точно в този период бях най-щастлива,защото вече не приличах на солидно преяла,ами вече си бях бременна Mr. Green Мажи се МНОГО!!! Даже ако досега си се мазала редовно ...още по-добре..продължавай в същия дух.Верно,че всичко си е до кожа,но аз съм склонна към нацепване и мисля, че благодарение на упоритото и редовно мазане по 3 пъти на ден,все още нямам стрии.Надявам се така да си остана Praynig И между другото не съм се мазала със скъпарски мазила,а с най-обикновен крем за тяло на Дева против стрии.Важното е крема да е доста мазен Flutter

# 215
като казахте за мазане, аз съм най-луда на тази тема
Мажа се с различни неща, та едното ако не хване, другото да помогне малко.
Мажа се с масло протв стрии на Икаров- допада ми.
С един балсам за тяло на Ив роше- SPA vegetal (тази фирма се слави с естествените си продукти уж)-  май приятно ми е с това
Измацах и една опаковка 9mois на Мустела- миризмата ме дразнеше, а състава ми се струваше все днос грес се мажа
Сега и едно мама дона  Чико съм взела

И аз като фокси , по 2 пъти на ден, а мисли и по 3 да почвам.
Накрая като цъфна със стрии поне ще знам, че съм направила всико което зависи от мен  balloon

# 216
Чудя се,като сте заговорили за мазане с/у стрии,дали
да не почна и аз...
Предишната бременност нищо не съм ползвала,появиха ми се малко стрии чак накрая,в последната седмица ooooh!
Чела съм,че предразположеността към стрии е ключовият фактор и не могат да се избегнат,ако
"е писано" да има Crossing Arms

# 217
Чудя се,като сте заговорили за мазане с/у стрии,дали
да не почна и аз...
Предишната бременност нищо не съм ползвала,появиха ми се малко стрии чак накрая,в последната седмица ooooh!
Чела съм,че предразположеността към стрии е ключовият фактор и не могат да се избегнат,ако
"е писано" да има Crossing Arms
Ами нищо не губиш като започнеш да се мажеш.Поне ще знаеш,че си направила всичко възможно,а пък... каквото стане...  Peace

# 218
И аз вече взех по 2 пъти да се мажа, ама явно трябва и по 3 пъти.Фокси гледах ти снимките,ама не сте качили снимки откакто си бременна,пък то нали това е най важното  Hug

# 219
Душицо,веднага ще кача от самото начало на бремеността до сега,тоест до преди 2-3 седмици Mr. Green
Ама то всъщност има снимки...Нали гледаш линка на "нашите снимки"? Там има в албумчето "преди да станем четирима" Mr. Green Приятно гледане Hug

# 220
Ааа намерих ги най накрая Simple Smile))))))))))))
Много ми е интересно!Чудно ми е как ще изглеждам че като те гледам каква си финна мацка-точно като мене Joy ама че скромност Embarassed

от 65 сега съм 86 см

# 221
Ааа намерих ги най накрая Simple Smile))))))))))))
Много ми е интересно!Чудно ми е как ще изглеждам че като те гледам каква си финна мацка-точно като мене Joy ама че скромност Embarassed

от 65 сега съм 86 см
Ами в началото като преяла манекенка и после изведнъж...хоп..корем...на мене всъщност не ми вярваха,че съм бременна с близнаци,докато не стигнах до 7 месец,когато корема изведнъж взе да ми расте със скоростта на светлината hahaha И сега като ме видят очите им стават на палачинки #Crazy ...макар, че с риск да звучи нескромно, не ми се струва,че корема ми е чаааааак толкова огромен...И повече можеше да е Mr. Green
Ти разбра ли вече с мадами или с пичове си? Или сте цветни? Айде дано да е така,че е най-добре ...

# 222
Тази ли количка си избрахте?Купихте ли я?Става ли за новородени?

# 223
Тази-да.Ами така или иначе за близнаци няма кой знае какъв избор,така че..тази си я харесвам.А иначе става за новородени до 9 месеца някъде.Тя е и зимна и лятна...Абе не е като другите за едно бебе,но е сладурска.Не разбирам от колички,но изглежда стабилна,има си дъждобран,две чанти,два отделни коша за багаж отдолу,предните гуми могат да се въртят,а можеш и да ги стопираш...Абе колкото ме изкара-толкова...Не е много евтина, а пък друга не можем да си позволим,така че...и тази ме устройва Simple Smile

А, и има три положения на гръбчето,като едното е пълно легнало положение...

# 224
Да се включа и аз относно мазането-ползвам бадемово масло на Икаров.Дано има резултат.По принцип съм алергична и много не смея да ползвам груги неща.Относно обиколката моята е голяма.Сега ми е 108 см.Направо незнам newsm78.Аз по принцип съм едричка ,така че ще видим накрая.Иначе като кг съм качила 7 кг досега

Общи условия

Активация на акаунт