Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 110
  • 342
  •   1
Отговори
# 255
момичета като става дума за ръст аз съм 158см,като кг съм в пове4е -тенденцията е кръгла като топка Joy

# 256
  • София
  Хайде успех, вече ще чакаме само новини кой младеж колко се е родил и кога точно  Simple Smile Моите мадами също са кръстени на двамата дядовци, но не само заради традицията, а защото си ми харесваха имената, сега третата девойка няма да е кръстена на никои  Simple Smile
  Къде ще раждаш че съм пропуснала? Аки си решила да пробваш с кърменето и ако имаш нужда от съвети по-късно ще помогна с удоволствие с каквото мога, при условие че твоите ще са доносени, много от проблемите които срещат мамите на близнаци в началото ще липсват. Важното  е в болницата да започнеш колкото се може по-скоро след раждането и да опиташ още от там да сте само на кърма. Успех и здрави и хубави дечица скоро  Simple Smile

# 257
  Хайде успех, вече ще чакаме само новини кой младеж колко се е родил и кога точно  Simple Smile Моите мадами също са кръстени на двамата дядовци, но не само заради традицията, а защото си ми харесваха имената, сега третата девойка няма да е кръстена на никои  Simple Smile
  Къде ще раждаш че съм пропуснала? Аки си решила да пробваш с кърменето и ако имаш нужда от съвети по-късно ще помогна с удоволствие с каквото мога, при условие че твоите ще са доносени, много от проблемите които срещат мамите на близнаци в началото ще липсват. Важното  е в болницата да започнеш колкото се може по-скоро след раждането и да опиташ още от там да сте само на кърма. Успех и здрави и хубави дечица скоро  Simple Smile
Ще раждам в Окръжна болница-Пловдив,но доколкото разбрах в държавните болници давали бебебтата чак на третия ден и незнам дали ще мога да започна да ги кърмя веднага.Дано да мога.А за съвети..със сигурност отвреме-навреме ще имам нужда.За тебе знам от кърмаческия форум.Аз там не пиша,но пък си чета Flutter

# 258
Паола, а а3 като ръст съм 1,53, има и по ниски и по кръгли, не го мисли сега...  Hug

# 259
Поздрави за всички с това видео - http://vbox7.com/play:2151529a

# 260
  • София
Аки си решила да пробваш с кърменето и ако имаш нужда от съвети по-късно ще помогна с удоволствие с каквото мога, при условие че твоите ще са доносени, много от проблемите които срещат мамите на близнаци в началото ще липсват. Важното  е в болницата да започнеш колкото се може по-скоро след раждането и да опиташ още от там да сте само на кърма. Успех и здрави и хубави дечица скоро  Simple Smile
Aila ако имаш време, направо ни изнеси мъничка тема оносно кърменето на близнаци. Живот и здраве, дай Боже всичко да е нормално смятам да кърмя.

# 261
Момичета, знаете ли нещо за Бисана и нейните бебчета? Дано всичко да е наред!  Praynig

# 262
foxy81, e станала мама вчера на юнаци двама и тримата са добре!Да са и живи и здрави Наско и Гошко!

# 263
Еее, супер!  smile3501 Браво на мама foxy81!!! Да са й живи и здрави юнаците!!!

# 264
  • Някъде там...
Честито на Фокси!  Hug Да са живи и здрави младежите и с любов да ги отгледат!

Зайо, за Бисана нямам новини за съжаление. Може би Николина-Пиколина знае нещо, нейното бебче също е в Токуда и доколкото разбрах, се е запознала с Бисана.

# 265
Честито на мама Фокси да са и здрави и много да я радват и слушкат юнаците  Hug. Ще се радваме, ако някой или тя самата сподели подробности  Simple Smile.  Мен напоследък ме мъчи въпроса, ако близнаци са родени в 37 г.с. колко време след раждането ги държат в болницата, знам че е строго индивидуално, но все пак дали до термина или, ако са добре може и по рано? 

# 266
  • Някъде там...
Крем, ако всичко е наред ще стоите около седмица в болницата.  Hug Все пак в 37 седмица бебетата се водят доносени и ако лекарите не открият нещо притеснително и бебетата нямат проблем с адаптацията, би трябвало престоят да не е повече от 7 дни, то май толкова се седи след секцио по принцип.

# 267
Честито на мама Фокси  smile3501 бързо възтановяване и скоро да си гушне мъжлетата  Mr. Green
Крем близнета родени в 36 г.с. ги водят доносени ако са над 2200 и всичко е наред ги изписват като след секцио във всяка болница е различно , аз където ще раждам изписват на 7-я ден
Надявам се с Бисана всичко да е наред и бебчетата да са добре  Praynig
Сега за мен вчера изледнах от болницата бебоците са добре опитаха се да ни направят запис но беше неуспешно, защото много се движат нищо че вече няма място  Mr. Green в 29 г.с
са с тегло 1300 и 1400 вече не ме ритат но ги усещам като се движат
Приятен ден на всички  Hug Hug Hug

# 268
Жабче, wazse мерси за успокоението дано изкараме до 37 г.с. седмица тогава. Аз гледах един филм по Диема 2 преди няколко дни за едни четиризнаци в Англия, та те понеже се родиха в 29г.с. и ги държаха до термина в болницата и кувиози. Филма беше много въздействаш и от тогава какво ли не ми е в главата...  wazse това с тоновете и на мен ми се случи и беше кошмарно да не се хване нищо от едното бебе, но след 2 седмици като отидох в 32-33 седмица и беше различно, явно тегло от 1300-1400 е малко за апаратите които са в държ. болници.

# 269
Ей, супер новина! Grinning Grinning Grinning Сладураната Фокси е родила, поздравления!  bouquet Да са живи и здрави малчуганите, а на Фокси - бързо възстановяване пожелавам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт