Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 106
  • 342
  •   1
Отговори
# 270
Честити момчета на фокси, да са живи и здрави, по-малко грижи в отглеждането, повече усмивки и любов към мама Simple Smile

Чакаме подробности, фокси, и бързо възстановяване

bouquet

# 271
 Честити синчета на Фокси. Бързо възстановяване и очакваме новини и снимков материал Hug
 Момичета, при близнаците кога се усещат първите побутвания Embarassed

# 272
Честити синчета на Фокси. Бързо възстановяване и очакваме новини и снимков материал Hug
 Момичета, при близнаците кога се усещат първите побутвания Embarassed

Аз ги усетих в 18-19 седмица. Точно както си ти в момента. Но точно тогава бях подложена на силен стрес и е възможно затова да съм ги усетила. Иначе лекарите ми казваха, че било нормално към 20 г.с. при първа бременност - също както и с едно бебе. Ти не си ли ги усетила вече - гледам не ти е за първи път...?

# 273
Зайче, усещам уж нещо от седмица. По-осезателно е сутрин когато се будя и понеже спя на една страна корема ми е като изсипан в едната посока. Та като се пораздвижа и започват да се усещат някакви вътрешни намествания Rolling Eyes Embarassed
 Не вярвах че ще го кажа обаче направо съм забравила какво е от първата бременност Embarassed Опитвах се да се сетя тогава с щерката, кога усещах петички по корема си обаче за срам и позор паметта не ми помага Embarassed

# 274
еее, значи си почти в целта!  Grinning аз пък изобщо не знаех какво да очаквам. възможно е и по-рано да съм ги усетила, защото имаше някакво раздвижване в тумбака, ама на мен ми се струваше като газове...  Embarassed
момичета, как се справяте с позите за спане? Мен ужасно ме боли гърбът и мааалко ми олеква, като легна по гръб и го изпъна. Но знам, че хич не трябва да се спи по гръб вече... Наляво не ми се получава, че започва да ми хлопа сърцето, а надясно в един момент се схващам и като се събудя се оказвам по гръб...  Sad Купих си възглавница от тези п-образните, подлагам я уж да ми е леко на една страна гърбът, ама не съм сигурна доколко има ефект...  newsm78

# 275
  • Някъде там...
Кас, точно в 19 г.с. усетих първите ритници. Преди това имаше само пърхане. Сега се наместват като рибки из корема ми, постоянно има бабуни и движение, а ритниците са си направо шутове. И петичките се забиват къде ли не.  Laughing

Зайо, аз направо се родих откакто си взех възглавницата за кърмене. Слагам я върху обикновената възглавница, единият край подпъхвам под корема, а с другия си подпирам гърба. Така спя настрани и ми е удобно. Обаче напоследък все някоя от дребните протестира като лежа на нейната страна и затова си измислих нова поза - съвсем леко настрани, почти по гръб. Пъхам си едната част на възглавницата за кърмене под гърба, подпирам се и с още една по-твърда от същата страна и така си спя цяла нощ. Определено има ефект, защото аз вече съвсем по гръб не мога да лежа - става ми лошо. А за да се обърна на другата страна, се събуждам, насън вече не мога да се завъртя от едната на другата страна, то си е околосветско пътешествие.  Crazy

Бърз отчет от днешния преглед: бебета 1565 и 1700 грама, шийка 3,19 см, всичко изглежда наред. Според Док ако не се случи нещо непредвидено, имам шанс да си ги износя колкото трябва.  Grinning

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 22:31 от Жабче

# 276
Май няма да ми се отвори парашута за нормално раждане.

Жабче, откъде си купи възглавницата за кърмене, аз си мислех че има различни-отделно за бременни, отделно за кърмене с различни размери

# 277
  • Някъде там...
От магазин Щъркел, най-обикновена, във форма на подкова. На Бертони е, цената май беше 18 лв.
http://www.shtarkel.com/magazini.html
http://www.bertoni-bg.com/images/drugi/30-max.jpg - ето така изглежда, но моята е друга разцветка.

# 278
Гледах ги вчера в щъркел-откъдето си купихме кошарки, но мислех че не става за бременни

# 279
 Момиченце, пазарите ли вече? Laughing Аз само заобикалям магазините и не смея. Вие сте от нетърпеливите Laughing

Защо така увяхнаха перспективите за нормално раждане? Rolling Eyes

# 280
  • Враца
Честито на мама Фокси. Да са и живи и здрави юнаците, на нея бързо възстановяване.
Крем, аз родих с планово секцио в 37 седмица и 3 дни. Родих в понеделник, а ме изписаха в събота, трябваше в петък, но Сия беше по-малко на кила, изписаха ги 2190 тя и 2450 той, но си бяха доносени, нямаха никакви проблеми.
Доколкото разбрах едното бебче на Бисана има проблеми и са го оперирали в Пирогов, а другите две са в Токуда. Стискам им много силно палци скоро да се гушкат четиримата.

# 281
За Бисана и нейните бебчета -  Praynig Praynig Praynig  Praynig

Жабче, моята е същата, но на Doomoo - вътре има гранулки, които адаптират формата на възглавницата според тялото. Снощи се опитах да спа в позата, която ти ми описа, но подпъхнах част от възглавницата между краката (нали е дълга) - и има напредък, определено!!! Мноооого благодаря!!!  Hug Hug  Hug

# 282
ЧЕСТИТИ МОМЧЕТА НА МАМА ФОКСИ-ДА  СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ФОКСИ   bouquet

КАСИДИ И НА ТЕБ ЧЕСТИТО ЗА СВАТБАТА-БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И НЕКА ЛЮБОВТА ВИ ВОДИ  bouquet

Моите бебчета ги усещам от една седмица-леко гъделичкане Simple Smile.Очаквам и ритниците в скоро време

Относно пазаруването не смея ,но с интерес разглеждам бебешки колички и кошарки Simple Smile

Спането и на мен ми е трудно-единствено на дясно .Само така ми е удобно.А това ходене до тоалетната е ужас-вечер ставам три пъти, а занапред незнам

# 283
Ooo купихме кошарки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305500&pid=10337556
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305500&pid=10337549

иначе нали имаме детски магазин та сега си отделям дрешки който са от новата пролетно-лятна колекция-примерно:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305500&pid=10236452
Simple Smile)))))))))))

и други разни нещица.Братовчед ми щял да ни подари вана, а баща ми електрическа помпа.
Някой има ли идея колко струват ел.помпите на авент

Ми засега и двата бебока са седалищно и така си стоят отдавна, а и по принцип моя док каза че не се наема на естествено,защото имало много рискове

# 284
За ел.помпите на Avent - онзи ден проверявах и се ужасих от цената на двойната - 780 лв  Shocked. Вярно, че не е само помпата, а страхотен комплект с какво ли не, а и към нея има един куп екстри, които ги няма при единичната, ама все пак - мнооого пари са т'ва.... Единичната е около 280-290 лв ако не се лъжа...
Мъжът ми ме попита - сигурно ли е, че изобщо ще имам нужда от такова нещо, чудя се какво да му отговоря... Защото той е склонен да даде пари за скъпата (двойната) най-малкото поради факта, че така инвестира дългосрочно в моето здраве, ама иска човекът да е сигурен, че ще се ползва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт